GrowIt Farm Starter Kit I

72 cm , 8 kg , 37 cm
266,00 € z DDV
Ta izdelek ni na zalogi in ga je treba preurediti.
  • 14 dnevni rok za vračilo izdelka
  • Poštnina brezplačna!
GrowIt Farm Starter Kit I
GrowIt gobasti panel za 30 rastlin
GrowIt gobasti panel za 30 rastlin 15 cm , 10 g , 2,3 cm 17,00 € z DDV
GrowIt 28 košev za rastline
GrowIt 28 košev za rastline 3,3 cm , 3 g , 3,5 cm 17,00 € z DDV

Opis izdelka

Naj rastejo! V Klarstein Growlt Flex Smart Indoor Garden (pametnem notranjem vrtičku) rastejo in uspevajo zelišča in zelenjava povsem brez pesticidov. Za hitre rezultate boste v začetnem paketu prejeli hranilno tekočino Nutri-Kit 60 in komplet semen Asia Seeds za gojenje koriandra, tajske bazilike in drobnjaka.

Poskusite z domačim pridelovanjem s pametnim domačim vrtičkom Klarstein Growlt Farm. Doma lahko vrtnarite ne glede na to, če si želite pridelati sveže začimbe za popestritev jedi ali hrustljavo zelenjavo. Naš pametni hidroponski sistem bo dokazal svoj namen ne glede na mesto njegove namestitve ali uporabljeno zemljo. Za vaš uspeh hidroponskega vrtnarja bo poskrbel 36-delni komplet, ki je sestavljen iz posode za semena, gobe za rastline, košaric za rastline in številnih drugih pripomočkov, s pomočjo katerih bo domače vrtnarjenje resnično preprosto.

V hidro sistemu je dovolj prostora za 28 sadik, ki za svojo rast ne potrebujejo zemlje, saj korenine rastejo neposredno v 8-litrski posodi za vodo. Da bi rastline lahko vsrkale 2-komponentno hranilno tekočino z makro in mikro sestavinami, kot so fosfor, kalij in železo, nikoli ne nalijte preveč ali premalo vode, saj rastline tako rekoč skrbijo same zase. 48 W LED svetilka za pospeševanje rasti zagotavlja rastlinam ustrezno raven svetlobe. Zelo praktična je svetlobna ročica, ki jo lahko premaknete za 135° in s tem prilagajate lučko višini rastlin. Sistem osvetlitve DaylightSimulation System deluje povsem samodejno po pritisku na eno tipko. Vaša edina naloge je, da spremljate raven hranilne tekočine in jo po potrebi dodajate. Nato se sprostite in uživajte ob pogledu na rastoče pridelke. Med 25 in 40 dnevi boste dočakali svoje prve rezultate. Na vzgojene rastline boste zagotovo ponosni. Zaradi optimalne svetlobe hidroponskega sistema bodo rastline rastle hitreje, prav tako pa bo njihova podoba bujnejša! Da bi lahko takoj pričeli s sajenjem, boste v začetnem setu Klarstein GrowIt Farm Starter Kit I prejeli tudi hranilno tekočino Nutri Kit in pakete semen Asia Seeds.

Sveže, trajno in brez pesticidov: pameten domači vrtiček Klarstein Growlt Farm bo vašo kuhinjo oskrboval s hrustljavo zelenjavo in aromatičnimi začimbami celo leto.

Prikazat več

Lastnosti in dimenzije

GrowIt Farm Starter Kit I, 28 rastlin, 48 W, 8 l, semena asia seeds, hranilna tekočina

Pogoji za dostavo

Kaj je bilo odposlano

Ta izdelek ni na zalogi in ga je treba preurediti.

Vrednotenje kupcev

Za ta izdelek ni napisanih mnenj.