3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

koši za odpadke na senzor


Brezkontaktni koši za smeti

Metanje smeti v koš pušča madeže na košu in je nehigienično. Koš za odpadke na senzor zagotavlja rešitev, saj se odpira sam. V nadaljevanju preberite, kaj je njegova posebnost, kakšne funkcije ima in na kaj morate biti pozorni pri nakupu koša za smeti brez dotika.

Katere so prednosti samodejnega senzorskega koša za smeti?

Koši za odpadke na senzor imajo velike praktične prednosti in zagotavljajo maksimalno higieno. Vam je kaj znano? Ali želite mokre kuhinjske odpadke vreči v smeti in nato nadaljevati s pripravo hrane? Vendar si morate najprej umiti roke, saj je vedro idealno gojišče bakterij. To hitro in preprosto pojasni, zakaj je Koš za odpadke na senzor tako priljubljen. Odpre se samodejno, da roke ne pridejo v stik z njim.

Kako delujejo Koši za odpadke na senzor in za kaj jih lahko uporabite?

Vgrajeni infrardeči senzor se odziva na gibe in odpre pokrov, takoj ko ste v območju delovanja senzorja, ki je približno 15 do 20 centimetrov. Ko se znova oddaljite od vedra, se po nekaj sekundah samodejno zapre. To preprečuje uhajanje vonjav v zunanje okolje. Polnjenje je možno popolnoma brezstično. Če želite, lahko pokrov odprete in zaprete s pritiskom na gumb, na primer, če želite, da košara ostane odprta dlje časa. Električni mehanizem za odpiranje potrebuje baterije, ki jih je treba redno menjati, na primer vsake tri mesece. Najbolje je, če jih je mogoče ponovno napolniti. Koše za smeti s senzorji lahko uporabite na več načinov, npr.

 • Kuhinja

 • Drugi prostori v stanovanju

 • Pisarna

 • Vrt, na primer za pograbljeno listje

Brezkontaktni koši - različne vrste in funkcije

Vsako gospodinjstvo ima na primer sistem za ravnanje z odpadki:

 • Brezkontaktni koš za odpadke 50 l

 • Brezkontaktni koš za odpadke 30 l, kot koš za odpadke Cleansmann 30

Senzor za odpadke Royal Trash Sensor omogoča izjemno enostavno razvrščanje: ima štiri košare s prostornino 43, dvakrat 12,5 in enkrat 4 litre. Za organske odpadke lahko na primer uporabite manjše, ločeno odstranljivo 4-litrsko vedro. Pred nakupom preverite svoje potrebe. Posebne funkcije so na voljo pri modelih s senzorjem:

 • Zunanje ohišje iz robustnega nerjavečega jekla

 • Pokrov s senzorskim mehanizmom

 • Mehanizem pokrova SoftClose, zelo tiho odpiranje in zapiranje

 • Tesno zatesnjena notranjost, zadrževanje vonjav

 • Pritrdilni obročki za posode za smeti

 • Odstranljivo notranje vedro

 • Preprosto čiščenje

Nakup Koša za odpadke na senzor - katerega izbrati?

Številne sodobne kuhinje imajo danes koše s senzorji. Pri kuhanju, ko imate umazane roke ali jih nimate prostih, so uporabne v številnih situacijah. Raziskovalci ugotavljajo, da je v smeteh bistveno več bakterij kot na straniščni školjki. Zato je nakup smiseln. Vsebina je v notranjosti zaščitena pred neprijetnimi vonjavami. Več predalčni zabojniki se uporabljajo za razvrščanje odpadkov, t. j. razdeljenimi prostori. Zaradi mehanizma SoftClose se pokrov odpira in zapira izjemno tiho. Pritrdilni obročki olajšajo upravljanje. Sodobni senzorski zabojniki so tudi vizualno prepričljivi.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kako deluje koš za odpadke na senzor?

To vedro ima vgrajen infrardeči senzor, običajno v pokrovu, ki se odziva na telesno toploto. Tako ga lahko opišemo kot nekakšen senzor gibanja. Košara zazna gibanje in samodejno odpre pokrov. Po največ petih sekundah se ponovno zapre, da prepreči uhajanje vonjav v zunanje okolje.

Kakšne so prednosti košev za odpadke na senzor?

Vedra na baterijski pogon so higienična, saj jih lahko udobno upravljate brez uporabe rok. Poleg higiene je prednost tudi prihranek časa.

Kakšna je pravilna velikost koša na senzorje?

V košu za odpadke na senzorje imate na voljo veliko različnih možnosti. Od predvidene uporabe je odvisno, katera velikost je primerna, na primer 30- ali 50-litrski pladenj za senzorje. Za družinsko gospodinjstvo je idealna prostornina od 30 do 60 litrov. Zelo priljubljeni so modeli, ki imajo več košar različnih velikosti, tako da lahko ločujete odpadke.
Višje