3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Kavni aparati s filtrom

Presenetljivi aparat za kavo je v nemških gospodinjstvih zelo razširjena naprava. Z njim lahko pripravljate kavo s pomočjo aparata za kavo. Metoda priprave je preprosta. Toda kako točno deluje aparat, katere funkcije ga delajo posebnega in na kaj morate biti pozorni, če želite kupiti aparat za filter kavo.

Kaj je kavni avtomat s filtrom in kako deluje?

Kava je za mnoge ljudi poživilo številka ena, na primer za jutranjo poživitev. Kavni aparati s filtrom veljajo za klasične kavne aparate. Uporabljajo se za pretežno samodejno pripravo aromatične filtrirane kave: v rezervoar za vodo nalijete vodo. Začne se postopek ekstrakcije. Naprava ga po pritisku na gumb za zagon segreje, nato pa ga vstavi v filter, ki je napolnjen s kavo v prahu. Pripravljena aromatična kava kaplja v vrč spodaj. Nato odstranite filter s kavnim prahom in ga organsko odvrzite med organske odpadke. Obstajajo tudi stroji s trajnimi filtri. Stopnje zmogljivosti se razlikujejo. Višja kot je ta vrednost, hitreje naprava segreje vodo in postopek kuhanja se pospeši.

Nakup navadnega kavnega avtomata - različne vrste in funkcije

V spletni trgovini boste našli različne naprave. S kavnim aparatom z mlinčkom, kot je Aromatica II Duo, lahko uživanje v kavi dvignete na višjo raven. V tem primeru aparat zmelje kavna zrna neposredno pred postopkom kuhanja. V visokokakovostnih strojih je vgrajen stožčasti mlinček. Sveže zmleta zrna imajo intenzivnejšo aromo kot končni prah. Če imate aparat za kavo brez mlinčka, morate kupiti mlinček za kavo.

Če imate aparat za kavo s termovko, kot je Aromatica II Thermo, lahko termovko zaprete s termovko. Vaša kava bo zaradi odlične toplotne izolacije dolgo ostala topla.

Ta tehnika se je sčasoma izpopolnila. Sodobne naprave imajo danes različne uporabne dodatne funkcije, kot so:

  • Zlati filter: trajni filter, še bolj prijeten vonj

  • Vgrajen filter z aktivnim ogljem v rezervoarju za vodo, mehčanje vode

  • Funkcija vzdrževanja temperature po postopku kuhanja

  • Zaščita pred kapljanjem vode pri odstranjevanju steklenega vrča

  • Nastavljivo število skodelic od dveh do desetih

  • Samodejni izklop, na primer po 40 minutah

Kupite aparat za kavo s filtrom - katerega izbrati?

V spletni trgovini Klarstein so na voljo kavni avtomati s filtrom v številnih različicah in za vse zahteve. Odkrijte veliko izbiro in se navdušite nad visoko kakovostjo. Izbirate lahko med različnimi funkcijami, kot so vgrajeni mlinček, termoska, funkcija vzdrževanja temperature ali trajni filter, ki je namenjen ponovni uporabi in je koristen za okolje. Ni vam več treba kupovati filtrirnih vrečk. Natančna količina kave, ki jo lahko pripravite s tem aparatom, je odvisna od prostornine rezervoarja in posode. Če med postopkom kuhanja odstranite čajnik, kava ne kaplja naprej. Izberite aparat za kavo, ki vam najbolj ustreza. Upravljanje je zelo preprosto.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kaj je kavni avtomat s filtrom in kako deluje?

Kavni aparati s filtrom se uporabljajo za pripravo filtrirane kave. Razlikujejo se po značilnostih opreme. Zato lahko izbirate med standardnimi modeli in napravami z zelo dobrimi funkcijami. Visokokakovostna zrna arabike so najprimernejša za filter kavo. Uporabite lahko tudi mešanico z nizko vsebnostjo robuste.

Kaj je kavni aparat s filtrom in kako deluje?

Kavni aparati s filtrom se zamenjajo z nameščeno posodo in držalom filtra. Kavo pripravite na klasičen način: kavo v prahu prelijete s segreto vodo. Sodobne naprave imajo nekaj dodatnih funkcij.

V čem so te naprave posebne?

Kavni aparati so za mnoge nepogrešljivi. Na voljo so v različnih različicah in so opremljeni z dodatnimi funkcijami, kot so vgrajen mlinček, termos, samodejni izklop ali zaustavitev kapljanja.
Višje