3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Prenosna klima


Mobilne klimatske naprave podjetja Klarstein

Podnebje je pomembno. Domača klimatska naprava v enaki meri prispeva k dobremu počutju in zdravju. V prostorih, v katerih živimo in delamo, je pomembna dobra klima. Vendar stranke ne želijo vedno kupiti stacionarne klimatske naprave. Za mobilno klimatsko napravo, ki je optimalno prilagojena za prilagodljivo uporabo, obstajajo dobri razlogi. Več informacij o njem je na voljo tukaj. Če imate kakršna koli vprašanja, izkoristite Klarsteinovo strokovno znanje in nas kontaktirajte!

Stacionarne ali mobilne klimatske naprave?

Obe majú svoje výhody. V industrijskem ali pisarniškem sektorju se fiksni klimatski sistem pogosto namesti po potrebi in je lahko nepremičen. V zasebnem sektorju ali povsod, kjer je potrebna mobilnost, je mobilna klimatska naprava smiselna. To velja za klimatske naprave, ki se uporabljajo v različnih prostorih, pa tudi za zabojnik na kraju samem, na dogodku ali v dvorani, kjer se sprejemajo gostje. Mobilne klimatske naprave se več kot dobro obnesejo tudi v konferenčnih dvoranah. Področja uporabe so široka, zato se zaradi prilagodljive uporabe vedno splača kupiti mobilni sistem bib.

Spoznajte prednosti mobilne klimatske naprave na prvi pogled

Mobilnost je le ena od prednosti posebnih klimatskih naprav, ki jih najdete v ponudbi podjetja Klarstein. Dodatna prednost je enostavno rokovanje, ki je posledica majhne teže opreme. Prilagodljivost je bistveno večja tudi zaradi enote za obdelavo zraka brez cevi za izpust zraka. Si želite počitnic? Z mobilnimi klimatskimi napravami ni težav! V počitniških prikolicah in vikend hišicah ne zavzamejo skoraj nobenega prostora in zagotavljajo, da je toplota vedno zadržana. To je še posebej primerno, če potujete z otroki ali psi. Prednost prenosnih enot je tudi v tem, da so ne le hitro pripravljene za uporabo, temveč jih je mogoče po potrebi tudi regulirati. To pomeni, da je individualno uravnavanje klime mogoče dobesedno v trenutku.

Veliko različnih klimatskih naprav: naša ponudba za vas

Vse klimatske naprave v naši trgovini so rezultat našega lastnega visokokakovostnega in premišljenega razvoja. Na ta način lahko zagotovimo stalno dobro kakovost materiala in izdelave. Poleg tega je naš razvoj vedno prilagojen potrebam strank in zasnovan za individualno uporabo. Večina modelov dosega razred energijske učinkovitosti vsaj A ali boljši. S tem ne boste poskrbeli le za čudovito klimo v svoji okolici, temveč boste dragoceno prispevali tudi k varovanju našega skupnega okolja. Z nami boste odkrili mobilno klimatsko napravo, ki bo popolnoma ustrezala vam in vašim potrebam. Z različnimi stopnjami prezračevanja, funkcijo časovnika, načini delovanja in tesnjenjem oken mobilnih klimatskih naprav lahko svojo mobilno klimatsko napravo uravnavate glede na svoje potrebe. Tudi videz je prilagojen. Veliko naših klimatskih naprav ima elegantno obliko, nekateri modeli pa so na voljo celo v različnih barvah.

Nakup mobilne klimatske naprave: kaj upoštevati?

Želite kupiti majhno klimatsko napravo za svojo sobo in imate vprašanja? Potrebujete informacije o razlikah med mobilno klimatsko napravo brez izpušne cevi in klimatsko napravo z izpušno cevjo? Vas zanimajo dodatki in rezervni deli za mobilne monobloke? Potem se preprosto obrnite na nas. Naše strokovnjake lahko kontaktirate po telefonu ali prek priročnega kontaktnega obrazca na našem spletnem mestu. Naše svetovanje je strokovno, prijazno do strank in vedno brezplačno. Izkoristite naše znanje in izkušnje ter v svojih bivalnih in delovnih prostorih ustvarite klimo, v kateri se bodo vsi počutili zelo dobro!

Na naši spletni strani najdete mobilni test klimatskih naprav.

Pogosta vprašanja zu mobile Klimaanlagen

Kakšno velikost klimatske naprave (vrednost BTU) potrebujem?

Vrednost BTU klimatske naprave, ki je potrebna za hlajenje prostora, je odvisna od velikosti prostora. Pri določanju ustrezne hladilne zmogljivosti BTU se običajno priporoča hladilna zmogljivost 20 BTU na kvadratni čevelj (približno 0,93 m2) bivalne površine. Za dnevno sobo s približno 93 kvadratnimi metri površine je na primer potrebna klimatska naprava s kapaciteto 20.000 BTU. Na potrebo po hlajenju pa lahko vplivajo dejavniki, kot so število oken, višina stropa in izolacija prostora. Da bi se prepričali, da je izbrana prava velikost za vaše posebne potrebe, se posvetujte s strokovnjakom za HVAC.

Kako se izpraznijo mobilne klimatske naprave?

Večina mobilnih klimatskih naprav ima mehanizem, ki odvaja odvečno vodo, ki se nabere med hlajenjem. To običajno storite z odtočno cevjo, ki jo lahko priključite na bližnje okno ali odtok. Nekateri modeli so opremljeni s sistemom za izparevanje, zaradi katerega ročno praznjenje ni potrebno. V tem sistemu voda izhlapeva in se odvaja skozi cev za odvajanje zraka. Da bi preprečili prelivanje in ohranili učinkovitost stroja, je pomembno, da redno preverjate in praznite rezervoar za vodo.

Kaj naj storim, če se mobilna klimatska naprava ne vklopi?

Če se vaša mobilna klimatska naprava ne vklopi, je to lahko posledica različnih razlogov. Najprej se prepričajte, da je naprava trdno priključena na vir napajanja in vklopljena. Če je priključen in še vedno ne deluje, poskusite z drugo napravo in preverite, ali vtičnica deluje pravilno. Če vtičnica deluje, je težava morda v stikalu varovalk ali v varovalki. Vzrok je lahko tudi okvarjena krmilna plošča ali termostat. V takih primerih se je priporočljivo posvetovati s strokovnjakom, da ugotovi in odpravi težavo.

Kako lahko zmanjšam raven hrupa svoje mobilne klimatske naprave?

Za zmanjšanje ravni hrupa prenosne klimatske naprave lahko uporabite različne tehnike. Najprej je pomembno, da enoto postavite na stabilno in ravno površino, da se izognete vibracijam. Poleg tega lahko poskusite napravo postaviti na preprogo ali gumijasto podlogo, da še bolj utišate hrup. Poleg tega je pomembno, da redno čistite ali zamenjate zračni filter, saj lahko umazan filter povzroči, da enota deluje močneje in povzroča več hrupa. Razmislite tudi o nakupu enote z nižjo stopnjo decibelov ali z možnostjo "tihega načina".

Kako lahko zmanjšam stroške energije pri uporabi mobilne klimatske naprave?

Z upoštevanjem teh nasvetov lahko zmanjšate stroške energije pri uporabi mobilne klimatske naprave: Prepričajte se, da je klimatska naprava prave velikosti za prostor, v katerem se uporablja, saj lahko prevelika enota povzroči višje stroške energije. Ko enota deluje, naj bodo okna in vrata zaprta, da preprečite uhajanje hladnega zraka. Klimatsko napravo uporabljajte ponoči ali zvečer, ko je zunanja temperatura nižja. Redno čistite ali zamenjajte zračni filter, da bo naprava delovala učinkovito, in razmislite o nakupu klimatske naprave z večjo energetsko učinkovitostjo.
Višje