Klime

WINDWAKER PRO 12, BELA, INVERTER SPLIT, KLIMATIZACIJA, 12000 BTU, A ++
WINDWAKER PRO 12, BELA, INVERTER SPLIT, KLIMATIZACIJA, 12000 BTU, A ++ Bela Klimatska naprava 3,5 kW
688,90 € 937,00 €
WINDWAKER B 9, BELA, INVERTER SPLIT, KLIMATIZACIJA, 9000 BTU, A + Zmagovalec preizkusa
WINDWAKER B 9, BELA, INVERTER SPLIT, KLIMATIZACIJA, 9000 BTU, A + Bela Klimatska naprava 2,6 kW
461,90 € 729,00 €
WINDWAKER B 12, INVERTER SPLIT, KLIMATIZACIJA, 12000 BTU, A +, DALJINSKI UPRAVLJALEC Zmagovalec preizkusa
WINDWAKER B 12, INVERTER SPLIT, KLIMATIZACIJA, 12000 BTU, A +, DALJINSKI UPRAVLJALEC Bela Klimatska naprava 3500 watt
521,90 € 833,00 €
Klarstein Windwaker Pro 18, klimatizacija, deljena naprava, 18.000 BTU, A ++, DC inverter, LED zaslon, nadzor preko aplikacijo, daljinski upravljalnik
Windwaker Pro 18, klimatizacija, deljena naprava Bela Razdelilni inverter za klimatske naprave
690,90 € 1.177,00 €
Klarstein Ground Control 12 Inverter Split, bela, klimatizacija, 12000 BTU, 3,5/3,5 kW, A++, daljinski upravljalnik
Ground Control 12 Inverter Split, bela, klimatizacija, 12000 BTU, 3,5/3,5 kW, A++, daljinski upravljalnik Bela Razdelilni inverter za klimatske naprave 3,5 kW
713,90 € 1.146,00 €
Windwaker Supreme 9000 Inverter Split klimatska naprava 9000BTU 2,6/2,8kW RC
Windwaker Supreme 9000 Inverter Split klimatska naprava 9000BTU 2,6/2,8kW RC Bela Razdelilni inverter za klimatske naprave 2,8 kW
769,90 € 1.250,00 €

Split-Klimaanlage - effizient zum Frischegefühl in den eigenen vier Wänden

Ko termometer v srednjeevropskem podnebju obljublja tropske temperature, je za mnoge ljudi klimatska naprava v domu najboljša rešitev. Za hitro hlajenje so odlična izbira sodobne split klimatske naprave. Kaj pomeni deljeni klimatski sistem in zakaj se splača kupiti deljeni klimatski sistem, je povzeto v naslednjih informacijah.

Kaj je deljena klimatska naprava?

Split klimatska naprava je split enota, ki združuje dve končni enoti. Povezuje klimatsko napravo kot zunanjo enoto z notranjo enoto. Hladilna cev povezuje oba elementa med seboj. Klimatski sistem kot notranja enota vsesava vlažen, topel zrak iz notranjosti v split klimatski sistem in ga hladi prek tuljave uparjalnika. Rezultat tega procesa je kondenzat, ki se odvaja skozi kondenzacijsko cev. Zračni kanali za dovod zraka v prostor na zunanji fasadi. Kot stenska/notranja enota klimatska naprava vrača ohlajen zrak v prostor. Po cevi hladilnega sredstva se hladilno sredstvo prenaša v klimatsko napravo kot zunanjo enoto. Za hlajenje poskrbi kompresor. Izpuščeni topli zrak odvaja zunanja enota. Split enota obdeluje zrak zunaj prostora.

Kakšne prednosti ima Klimaanlage als Splitgerät?

Prednost split enot je, da se notranja temperatura zelo hitro ohladi, s čimer se doseže prijetno bivalno okolje. Med delovanjem so zelo tihi, učinkoviti in usmerjeni k potrebam. Poleg tega je mogoče združiti več notranjih enot s samo eno zunanjo enoto. Poleg tega so prostorsko varčni. Ker ima vgrajeni kompresor prilagodljivo porabo energije, enoti ni treba delovati s polno obremenitvijo. Želeno temperaturo je tako mogoče doseči z delom največje moči in jo vzdrževati na konstantni ravni. Split klimatska naprava doseže želeno temperaturo v prostoru za tretjino hitreje. Poleg tega med običajnim delovanjem ni treba dopolnjevati hladilnega sredstva. Split enote lahko hladijo celotno stanovanje ali hišo. Vendar je pogoj, da gre za majhne predmete in zmogljive naprave. Če split klimatsko napravo redno servisirate in je ne uporabljate neprekinjeno, je njena življenjska doba dolga.

Ali je mogoče uporabiti tudi Splitgerät ebenfalls zum Heizen verwendet werden?

Če se odločite za split klimatsko napravo, lahko dosežete približno 60 % višjo grelno moč kot pri inverterski klimatski napravi s konstantno kompresijo. Z deljenim sistemom lahko zrak razporejate bolj optimalno kot z običajnimi radiatorji. Tudi split enote delujejo zelo čisto.

Za katere vrste izdelkov so namenjene Klimasplitgeräte?

Poleg uporabe v zasebnih bivalnih prostorih se lahko deljeni klimatski sistemi uporabljajo tudi v pregretih pisarnah. Toda tudi v zdravniških ordinacijah, zdravstvenih ustanovah, javnih ustanovah in pisarnah deljene klimatske naprave ustvarjajo prijeten hlad, ko vročina prodira v notranjost. Split klimatska naprava se zato lahko uporablja tako v zasebne kot v poslovne namene in zagotavlja odlično toplotno razbremenitev.

Kupite zmogljivo split klimatsko napravo

Ponujamo vam izbor zmogljivih split klimatskih naprav v brezčasnem dizajnu. Spadajo v visok razred energetske učinkovitosti, delujejo zanesljivo in v kratkem času zagotavljajo prijetno notranjo klimo. Naročite svojo split klimatsko napravo zdaj in si zagotovite popolno svežino pri podjetju Klarstein!

Višje