3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Pečice in mini pečice s sodobnimi funkcijami pri podjetju Klarstein

V sodobni kuhinji uporabljate pečico, mini pečico ali vgradno pečico s številnimi funkcijami. Poleg zgornjega in spodnjega gretja ali vročega zraka lahko v pečici tudi pečete na žaru ali pripravite okusno pico. Posamezne pečice je mogoče vgraditi v visoko omaro. Kuhalna plošča je nameščena ločeno v delovni plošči.

Komplet za enostavno ali vgradno pečico

Na voljo so ločene pečice, ki jih lahko kombinirate z izbrano kuhalno ploščo. Ta možnost je priporočljiva, če že imate kuhalno ploščo. Lahko se odločite tudi za komplet za peko. Kompleti vključujejo kuhalno ploščo ali kombinirano kuhalno ploščo in kuhinjsko napo.

Če želite kuhinjo popolnoma opremiti z novimi aparati, je ta komplet cenovno ugodna izbira. V primerjavi s posameznimi nakupi dobite visokokakovostno napravo in prihranite denar. Komplete je mogoče prilagodljivo vgraditi v vsako vgradno kuhinjo.

Pomembno je vedeti:

Za razliko od običajnih električnih pečic imajo vgradne pečice lastno nadzorno ploščo. Enako velja za kuhalno ploščo. Na ta način lahko kuhinjo oblikujete individualno glede na svoj okus in potrebe.

Kupite pečico in jo vgradite v visoko enoto

Za namestitev pečice potrebujete visoko omaro, ki je pripravljena za namestitev naprave. Prednost je, da je vgradna pečica lahko vgrajena v višini oči. Za odstranjevanje vsebine se vam ni treba več sklanjati. Enako velja za preverjanje napredka skozi veliko steklo.

Vgradne pečice podjetja Klarstein po svoji zasnovi in načinu vgradnje v kuhinjo temeljijo na ameriškem modelu. Veljajo za naslednjo evolucijo klasične vgradne pečice, pri kateri imata kuhalna površina in pečica eno samo nadzorno ploščo. Kuhinja je zaradi ločene vgradne pečice in kuhalne plošče videti bolj dinamična in sodobna.

Pomembno je vedeti:

Vgradne pečice imajo standardizirane mere. To pomeni, da jih lahko namestite v vsako visoko omaro, ne glede na model kuhinje. Vendar se prepričajte, da je visoka enota pripravljena za vgradnjo vgradne pečice. Razporeditev vrat nad in pod enoto mora biti enotna. Te visoke omare lahko naročite za skoraj vse kuhinjske programe.

Značilnosti vgradne pečice

Vgradne pečice ne navdušujejo le z elegantnim dizajnom, temveč tudi z zelo dobrimi lastnostmi. Na zaslonu na sredini nadzorne plošče sta prikazana nastavljena temperatura in ustrezni program. Po izklopu lahko trajno odštejete čas.

Prostor za kuhanje pri številnih modelih ima prostornino 70 litrov. To je dovolj za peko ali cvrtje na več ravneh. Z ločeno stopnjo za peko pic lahko poskrbite, da se podlaga za pico speče hrustljavo, prelivi pa ostanejo sočni. Vgradne pečice so vsestranske in preproste za uporabo.

Prednosti nakupa mini pečice pri podjetju Klarstein

Vam je všeč videz iz prejšnjega stoletja, ko so bili kuhinjski aparati pravi razstavni eksponat? Nekatere vgradne pečice in mini pečice podjetja Klarstein so oblikovane v retro slogu. Zanimive barve, kot sta črna ali krem, in nostalgični gumbi za upravljanje spominjajo na pretekle čase. Oblikovanje električnih naprav uskladite s kuhinjskim pohištvom ali postavite zanimive poudarke.

V ponudbi imamo tudi priljubljene mini pečice. Mini pečica ponuja prostorsko varčno alternativo za majhna gospodinjstva. Mini pečica s konvekcijo je kos vsakemu izzivu, pa naj gre za torto ali pico. Na voljo je tudi prostor za pripravo ražnjičev ali piščanca na žaru. Majhna pečica ali mini pečica je zato več kot primerna alternativa večji pečici.

Komplet za peko za novo kuhinjsko opremo

Ste prenovili kuhinjo in želite kupiti popolnoma nove električne aparate, kot sta pečica ali vgradna pečica? Potem je električni štedilnik v kombinaciji s kuhinjsko napo prava izbira za vas. Vgradni set štedilnikov je na voljo v različnih različicah. Prilagodite funkcije in obliko vgradnega štedilnika in kuhinjske nape svoji kuhinji.

V vsaki kuhinji je priporočljivo uporabljati kuhinjsko napo. Absorbira maščobo in neprijetne vonjave. Tako lahko preprečite, da bi se med kuhanjem na kuhinjskem pohištvu pojavili mastni hlapi. Modeli so opremljeni s filtrom in jih je mogoče uporabljati brez zunanjega odsesavanja.

Želite kupiti pečico za peko in vam je pomembna elegantna oblika in visoka funkcionalnost? Podjetje Klarstein ponuja široko paleto modelov pečic, kot so mini pečice, pečice s keramičnimi ploščami in vgradne pečice, ki jih lahko kupite tudi v kompletu. Ponudbe si oglejte na spletni strani Klarstein.

Višje