3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Hladilnik za pijačo

Hladilniki za pijače

Če iščete hladilnik za pijačo, ki bo poskrbel, da bodo vaše pijače hladne in sveže, ste na pravem mestu. Naša ponudba steklenih hladilnikov za pijačo je zasnovana tako, da ohranja vašo pijačo pri popolni temperaturi, ne glede na to, ali želite hraniti pivo, vino ali druge pijače.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi in slogi, zato bomo zagotovo našli popoln hladilnik za pijačo za vaše potrebe. Takšni hladilniki se najpogosteje uporabljajo v restavracijah, barih, trgovinah ali drugih gostinskih obratih, vendar bodo našli stalno mesto tudi v družini kot gospodinjski aparati.

Prednosti hladilnikov za pijače

  • Kompaktnost - V primerjavi s klasičnimi hladilniki so ti hladilniki za pijačo manjši in zanje zlahka najdete prostor tudi v bolj utesnjenih prostorih.

  • Prozorna vrata - Vsi naši hladilniki za pijačo imajo steklena vrata, zato boste vedno vedeli, kaj je v njih, ne da bi jih morali odpreti.

  • Optimalna temperatura in hitro hlajenje - Hladilniki pijač so idealna rešitev za bare in restavracije za hitro hlajenje pijač in piva. Notranja temperatura te vrste hladilnika zagotavlja hitro hlajenje pijač, ohranjanje optimalne temperature in prigrizkov z najboljšim okusom.

Ali lahko v hladilnikih za pijačo shranjujete živila?

Ne glede na to, ali iščete hladilnik za pijačo za domači bar ali za komercialno uporabo, morate upoštevati nekaj stvari, da bo hrana ostala sveža.

  • Če hladilnik uporabljate za shranjevanje živil, se prepričajte, da je varčevalni način izklopljen, da bo temperatura nižja od 5 stopinj Celzija.
  • Vendar pa ne priporočamo dolgotrajnega shranjevanja živil v hladilniku za pijačo, temveč priporočamo zamrzovalnik, da hrana dolgoročno ostane zdrava in sveža.

Ali je v njem mogoče shranjevati tudi vina?

Hladilnik za pijačo je podoben hladilniku za vino, vendar je treba upoštevati nekaj pomembnih razlik. Prvič, hladilnik za pijačo potrebuje višjo temperaturo kot hladilnik za vino. To pomeni, da se boste morda morali odločiti med premrzlo steklenico vina in pretoplo pločevinko piva. Drugič, glede na to, kako nastavite termostat, boste morda morali vina in druge pijače shranjevati ločeno.

Za vino je potrebna višja temperatura kot za druge pijače. Pred nakupom preverite tudi zmogljivost hladilnika za pijačo. V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da boste imeli preveč ali premalo prostora za svoje potrebe.

Kako izbrati hladilnik za pijače?

Dimenzije

Prvi ključni korak pri izbiri hladilnika za pijačo je določitev, kje bo hladilnik nameščen, nato morate izmeriti dimenzije prostora in si ogledati dokumentacijo vsakega hladilnika za pijačo, da na koncu ne bi dobili hladilnika, ki ne ustreza prostoru, ki ste ga določili. Priporočamo tudi, da si pustite vsaj 1 do 2 centimetra rezerve za nujne primere.

Notranja zmogljivost

Zadostna notranja zmogljivost je odvisna od vaših posebnih potreb. Če boste stekleni hladilnik za pijačo uporabljali le zase in za nekaj prijateljev, bo zadostoval model s prostornino približno 50 litrov. Če želite minibar uporabljati v komercialne namene, morate izbrati večji model s prostornino vsaj 130 litrov. Upoštevajte, za kaj se bo hladilnik uporabljal, in v skladu s tem poiščite hladilnik z ustrezno notranjo prostornino.

Hrupnost

Tako kot na primer kombinirani hladilniki, tudi hladilniki za pijačo so stalno vklopljeni in oddajajo določen specifičen zvok. Zato morate pri izbiri hladilnika preveriti tudi emisije zvoka, ki jih v zrak oddaja posamezna električna naprava. Če želite hladilnik postaviti na prometno mesto, priporočamo, da poiščete hladilnike z ravnjo hrupa od 25 do 45 dB. Ta vrednost je primerna tudi, če boste redno ali dolgo časa v bližini hladilnika.

Če vas hladilniki za pijačo ne zanimajo ali če noben dizajn ne ustreza vašemu stanovanju, hiši ali podjetju, si lahko ogledate tudi našo ponudbo mini hladilnikov in verjamemo, da boste z več možnostmi našli model, ki vam bo všeč.

Višje