3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Hladilci zraka

118 Izdelek

Zračni hladilnik z vodnim hlajenjem

Temperature nenehno naraščajo in vsak dan je bolj vroč kot drugi - edina stvar, ki pomaga, je hladnejši zrak! Iskanje prave klimatske naprave je lahko težavno, še posebej zato, ker so si številne naprave na zunaj zelo podobne. Kljub podobnosti z mobilnimi klimatskimi napravami so zračni hladilniki tehnološko precej drugačni. Za razliko od mobilnih klimatskih naprav hladilniki zraka ne uporabljajo hladilnega sredstva. Namesto tega se topel zrak absorbira in spremeni v hladen z ohlajanjem z ledom ali vodo. Izparilni hladilnik deluje podobno kot ventilator , njegovo delovanje pa je primerljivo tiho. Zrak se vodi skozi vodni rezervoar in se nato s prezračevanjem razporedi po prostoru. Zato je pomembno, da rezervoar za vodo redno polnite, saj voda izhlapeva, s tem pa se povečuje tudi vlažnost. V posodo za vodo lahko položite tudi ledene kocke ali hladne obkladke.

Test in primerjava zračnih hladilnikov: prednosti mobilnih zračnih hladilnikov

Poletna svežina s proračunom - Klarsteinova široka ponudba hladilnikov zraka ponuja cenovno ugodno alternativo klimatskim napravam . Poleg tega so mobilni hladilniki zraka veliko bolj prilagodljivi pri uporabi in ne potrebujejo izpušne cevi za odvod toplega zraka iz klimatskih naprav. Zaradi nizke ravni hrupa in nizkih stroškov električne energije te naprave niso le okolju prijazne, temveč so tudi idealne za uporabo v pisarni ali doma. Klarsteinovi hladilniki zraka v klasičnem videzu ali v sodobni stolpni izvedbi najdejo svoje optimalno mesto uporabe v vsakem bivalnem in delovnem okolju. Hkrati postavljajo nove standarde na področju videza in znatno povečujejo užitek v bivanju.

Številni sobni hladilniki zraka so opremljeni z zaslonom LED, daljinskim upravljalnikom in funkcijo časovnika. Za optimalno uporabo v dnevni sobi ali pisarni imajo nekatere enote tudi nastavljiv način spanja s posebej tihim delovanjem. Poleg tega imajo nekateri modeli vgrajen filter, ki zrak v prostoru očisti prahu, umazanije ali neprijetnih vonjav.

Hladilnik zraka z nadzorom aplikacij

Poleg običajnega daljinskega upravljalnika ali upravljalnika na dotik ponujamo tudi naprave z upravljanjem z aplikacijami. Te pametne naprave je mogoče povezati v omrežje WLAN in jih nato preprosto upravljati prek naše aplikacije Klarstein App. Tako lahko pametne hladilnike zraka uporabljate kar se da učinkovito, saj lahko vse funkcije in nastavitve upravljate prek aplikacije. Med drugim boste seveda našli funkcijo časovnika ali pa lahko izbirate med tremi načini delovanja:

  • Prírodný režim
  • Režim spánku
  • Normálny režim

Hladilnike zraka, ki jih je mogoče upravljati prek aplikacije Klarstein, boste prepoznali po oznaki "Smart" v imenu izdelka. Za podrobnejše informacije o vsaki funkciji obiščite ustrezno stran izdelka.

Višje