3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Humidors


Nakup humidorja pri Klarsteinu - popolno shranjevanje za vrhunske cigare

Cigare veljajo za vrhunske izdelke in spadajo v segment dragih izdelkov. Zato so zahteve glede njihovega shranjevanja izredno visoke. Da bi bile cigare med dolgotrajnim shranjevanjem sploh primerne za kajenje, je zelo pomembno, da jih navlažimo od zunaj. Če se to ne bo zgodilo, se bodo srednjeročno posušile, kar bi se izkazalo za pravo svetoskrunstvo. Rešitev je zato poseben sistem, ki cigaram zagotavlja zadostno vlažnost: električni humidor, ki je v spletni trgovini Klarstein na voljo v večih različicah.

Kako točno deluje humidor?

To je humidorska omarica, ki jo lahko takoj uporabite brez kakršne koli dodatne manipulacije. V humidorju sta nameščena vlažilnik zraka in higrometer. Higromer se lahko uporablja za merjenje vlažnosti v omari za humidor. Poleg stabilnega hlajenja je priporočena vlažnost približno 70 %. Vlažnost lahko enostavno dopolnjujete z vgrajenim rezervoarjem za vodo. Pri shranjevanju elegantnih cigar je priporočljivo ohranjati konstantne vrednosti. Le tako boste lahko v celoti uživali v cigari.

V humidorju so police, ki jih je mogoče posamično odstraniti. Predali, izdelani iz kakovostnega cedrovega lesa, se premikajo po vodilih, tako da lahko vzamete želeno cigaro. To zagotavlja prilagodljivo porazdelitev v humidorju.

Večina humidorjev se upravlja električno. Modeli, ki so na voljo v spletni trgovini, spadajo v razred srednje do visoke energetske učinkovitosti in so izdelani v skladu s sodobnimi standardi. Notranjo temperaturo je mogoče prilagoditi - individualno glede na ustrezno stopnjo in popolnoma prilagojeno cigari. Prenos poteka prek digitalnega zaslona. Zahvaljujoč sodobnemu elementu na dotik je upravljanje električnega humidorja zelo preprosto - je pravi izdelek življenjskega sloga, ki vizualno izstopa v domu vsakega poznavalca cigar.

Električni humidor - kaj odlikuje kakovostni model?

Tisti, ki se odločijo za nakup humidorja, v idealnem primeru iščejo kakovost in solidno izdelavo. Vredno je preveriti debelino sten humidorja. Čim debelejši so, tem bolje je mogoče stabilizirati vlažnost v enoti. To omogoča, da higrometer v vlažilniku zraka pokaže želene vrednosti. Zaradi debelejših sten se lažje spopadajo z nihanjem vlage. Modeli, ki jih lahko naročite v spletni trgovini, izpolnjujejo te visoke standarde kakovosti.

Kako velika naj bo zmogljivost humidorja?

Zmogljivost je odvisna predvsem od osebne porabe cigar. Cigare se običajno shranjujejo tako, da se njihova posebna aroma še bolj poudari, saj se tako lahko dlje časa starajo. Za zelo dolgo zorenje je zato priporočljiv model, v katerem je mogoče shraniti večjo količino cigar. Na primer 65-litrska ali 78-litrska različica. Mini humidor s prostornino približno 33 litrov je primeren za občasno uživanje in za manjše prostore. Če imate raje srednjo velikost, je 48-litrski model odlična izbira.

Kaj pa cedrovina?

Cedrovina je namenoma izbrana za shranjevanje cigar, saj ima pozitiven učinek na cigare. Njegova aroma je jasno izražena in kaže na najbolje staran les. Njegova prednost je tudi zaščita cigar pred tobačnimi hrošči v humidorju.

Višje