3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Posode za kosilo

Posode za kosilo

Posode za kosilo so odličen dodatek kuhinji. Posoda za kosilo je prenosna posoda, v kateri lahko preprosto prenašate hrano. Strežnik za hrano je lahko izdelan iz kovine, plastike, stekla ali drugih materialov. Posode za kosilo so pogosto izolirane, da ohranjajo vsebino toplo ali hladno. Običajno jih uporabljajo otroci, ko gredo v šolo ali na izlete. Nekatere posode za kosilo imajo predale, v katere lahko shranite različna živila.

Pakiranje posod za kosilo je lahko dober način za prihranek denarja in bolj zdravo prehranjevanje. Če hrano prinesete s seboj v škatli za kosilo, je to lahko tudi okolju prijaznejše kot kupovanje kosila v restavraciji ali kje drugje. Če razmišljate o nakupu škatle za kosilo, vam ne bo žal. Oglejte si našo ponudbo kakovostnih zabojčkov za malico in preberite več o zabojčkih za malico v tem članku.

Katere vrste škatlic za kosilo lahko najdete tukaj?

V naši široki ponudbi škatel za malico lahko najdete več vrst škatel, v katerih lahko prenašate hrano od doma v drug kraj ali obratno. Poleg tega vas bo morda zanimala tudi minimalistična zasnova škatlic za kosilo. Naša ponudba bo navdušila tudi vaše najmlajše, ki se lahko razveselijo veselega dizajna.

 • Garnitura za zajtrk - naše garniture za zajtrk vas ne bodo navdušile le s svojo funkcionalnostjo, temveč tudi z oblikovanjem. Našli boste čudovite barvne različice kompletov za zajtrk za odrasle in komplete za zajtrk z motivi za otroke. V kompletu za zajtrk je lahko od 4 do 6 predalčkov za hrano. Prav tako boste cenili steklenico, ki jo lahko uporabite za druge namene, na primer za šport.

 • Posodice za prigrizke za otroke in odrasle - V naši ponudbi škatlic za malico so na voljo tudi ločene posodice za prigrizke, v katerih lahko razrežete sadje ali druge lažje prigrizke. Posoda za prigrizke je škatla za malico, primerna za gostejšo tekočo hrano. Očaral vas bo s svojim dizajnom in barvitostjo. Ponujamo tudi manjšo posodo za kosilo - Schmatzfatz easy lunch box

 • Lunchbox - posoda za kosilo za otroke - lunchbox je odlična posoda za kosilo, v katero lahko zapakirate kosilo svojega otroka. Ima lepo barvito zasnovo in lepe vzorce, med katerimi bo zagotovo izbral tudi najzahtevnejši otrok. Morda vas bo zanimala tudi velikost škatle za kosilo, saj jo lahko razdelite na 2, 4 ali celo 6 predalčkov. To bo zagotovo všeč ljubiteljem raznolike prehrane.

Katere so funkcije, ki jih lahko izkoristite z našim zabojčkom za kosilo?

 • Ločeno zaprti posamezni predeli v posodi za kosilo. To pomeni, da tudi če v škatlo za kosilo pospravite na primer papriko, sir, klobaso in sadje, posamezna živila ne bodo prenašala vonjav drug drugega. Pokrov dobro tesni, zaradi ločevalnih vložkov pa lahko živila v škatli za kosilo shranjujete ločeno.

 • Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju. Ker je mogoče odstraniti tudi dodatne posode, je škatlo za kosilo zelo enostavno očistiti.

 • Varno zapiralne pokrova - zaradi katerega je posodo za kosilo zelo enostavno zapreti in je popolnoma zaprta. Ni vam treba skrbeti, da bi se hrana iz škatle za kosilo razlila v torbo.

 • Škatla za kosilo je primerna za goste tekočine, kot so skuta, kaša ali jogurt. Vendar ni primeren za redke tekočine, kot so voda, mleko, sok in druge.

Iz kakšnih materialov je lahko škatla za kosilo?

 • Plastična škatla za kosilo - ima majhno težo, lahko se segreva v mikrovalovni pečici in jo je mogoče pomivati v pomivalnem stroju. Naše škatle za kosilo ne vsebujejo BPA, kar pomeni, da nimajo škodljivega vpliva na naše zdravje.

 • Škatla za kosilo iz nerjavečega jekla - čeprav je ena težjih škatel za kosilo v primerjavi s plastičnimi, boste zadovoljni z njeno dobro trpežnostjo in vzdržljivostjo. Vendar je ni mogoče dati v mikrovalovno pečico.

Kako izbrati škatlo za kosilo?

 • Velikost škatle za kosilo - velikost škatle za kosilo izberite glede na svoje prehranjevalne navade in število obrokov.

 • Čiščenje škatle za kosilo - Če imate pomivalni stroj, obvezno izberite škatlo za kosilo, ki jo lahko brez težav ali poškodb operete v tem gospodinjskem aparatu.

 • Število predalčkov v škatli za kosilo - izberite škatlo za kosilo, ki ima dovolj predalčkov. Če imate navado, da ob glavnem obroku pojeste več prilog, izberite škatlo za kosilo z več predali. Najbolj priljubljene škatle za kosilo so tiste z vsaj 2 ali 4 predali, ponujamo pa tudi škatle za kosilo s 6 predali

 • Oblikovanje - izberite želeno obliko. Na voljo je veliko barvnih kombinacij posod za kosilo, zato boste zagotovo našli pravo za vas. Tudi otroci bodo uživali v pisanih škatlicah za kosilo z igrivim motivom.

Kakšne so prednosti nakupa v spletni trgovini Klarstein.si?

 • Veliko oblikovalskih posod za kosilo na enem mestu.
 • Brezplačna dostava po vsej Sloveniji ob predhodnem plačilu s kartico.
 • Za izdelke, ki so označeni kot hitra dostava, zagotavljamo, da bodo dostavljeni v dveh delovnih dneh.
 • Podaljšana garancija za naše izdelke - zagotovljena za 3 leta.

Pogosto zastavljena vprašanja

Za kaj je namenjena posoda za kosilo?

Posoda za kosilo je posoda za prenašanje hrane, ki se običajno uporablja za prevoz v službo ali šolo. Običajno je izdelana iz kovine ali plastike, je dokaj neprepusten, lahek in vsebuje predale za več živil.

Ali lahko posodo za kosilo operem v pomivalnem stroju?

Naše posode za kosilo lahko preprosto operete v pomivalnem stroju. To velja za plastične škatle za kosila brez BPA, pa tudi za škatle za kosila iz nerjavečega jekla.

Ali je uporaba plastičnih posod za kosilo varna?

Resnica je, da je plastika lahko tudi nevarna. Iz plastičnih posod za kosila se v hrano, ki jo vsebujejo, sproščajo strupene kemikalije, kot je BPA. Če imate škatlo za kosilo iz plastike, ta škatla pa je brez BPA, vam ni treba skrbeti, da bi imela škodljive učinke na vaše zdravje.

Višje