3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Električni žari


Pravi električni žar za vsako uporabo

Električni žar ne sme manjkati v nobenem domu, saj imajo te majhne naprave širok spekter uporabe. Klasika je zagotovo majhen električni žar, ki je kompaktna alternativa klasičnemu žaru na oglje ali velikemu plinskemu žaru. Ti majhni žari so idealni za prijetno peko na žaru na balkonu.

In ko govorimo o majhnih skupinah: električni namizni žar je zaradi svojega izjemno majhnega formata idealen spremljevalec za vas same ali za žar v dvoje. V primerjavi z žarom na oglje ima električna različica več praktičnih prednosti. Majhen žar z električnim žarom na balkonu ne ustvarja dima, ki bi lahko motil sosede.

Poleg tega je električni žar v trenutku vroč. Medtem ko drugi še vedno čakajo, da se na njihovem žaru na oglje zažge oglje, ste vi že pripravili klobase na žaru. Zaradi tega so tudi spontani žari zabavni. Če pogosto pečete na žaru, je električni podstavni žar odlična izbira. Ta ima noge in pogosto praktične predale za shranjevanje za ambiciozne mojstre žara.

Nenazadnje se električni žar odlikuje s praktičnimi možnostmi nastavitve temperature. Pri večini modelov lahko temperaturo uravnavate brezstopenjsko. Tako hrane ne boste zažgali zaradi prevelike toplote, poleg tega pa lahko večje kose mesa dlje časa kuhate pri zmernih temperaturah, dokler ne dosežejo idealne mesnatosti.

Električni žar kot praktičen vsestranski pripomoček

Z električnim žarom lahko naredite veliko več kot "le" zelo značilno pripravo klobas na rešetki. Električni žar s pokrovom podjetja Klarstein je odlična ideja za vse, ki se radi potrudijo pri peki na žaru. Tako se hrana ne segreva le od spodaj, temveč tudi z vseh strani, tako kot v pečici.

Pri nekoliko nižji nastavitvi temperature lahko poskusite s tako imenovanim "posrednim pečenjem na žaru" pri mesu ali zelenjavi na žaru, ki potrebuje daljši čas pečenja. Mimogrede, meso, ki je kuhano pri nizki temperaturi in dlje časa pečeno na žaru, je pri številnih ljubiteljih mesa priljubljeno zaradi svoje posebne mehkobe.

Električni žar je resnično vsestranski pomočnik, ki ga zaradi majhnega in tankega formata zlahka izvlečete iz vsakdanjega življenja in v njem pripravite vse vrste sestavin za naslednje kosilo ali večerjo. Načrtujete okusno solato? Potem je električni žar vaš popoln pomočnik, ki vam bo v hipu pripravil popolne trakove piščančjih prsi.

Na električni namizni žar lahko položite vse vrste zelenjave, kot so bučke ali paprike, in uživate v hitro pripravljeni zelenjavi z žara s solato ali kot okusno prilogo. Na električnem žaru lahko hitro pripravite tudi hiter sir na žaru za solato. Katera je vaša najljubša hrana z žara? Poiščite pravi električni žar pri Klarsteinu in uživajte v peki na žaru!

Višje