3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Gospodinjski aparati

2813 Izdelek

Gospodinjski aparati Klarstein - od mikrovalovne pečice do hladilnika

Ne glede na to, ali so vaše štiri stene majhne ali velike - gospodinjski aparati v nobenem primeru ne smejo manjkati. Navsezadnje so ohlajene pijače iz hladilnika ali hladilnika za vino dobrodošla osvežitev ne le poleti, brez tega vsakdanjega pomočnika pa bi veliko živil hitro zastaralo. Vendar pa omara s hladno vsebino še zdaleč ni edini pripomoček, brez katerega se nihče ne bi želel odreči

Nepogrešljivi gospodinjski pomočniki za lažje življenje

Že dolgo si ne moremo več predstavljati vsakdanjega življenja brez hladilnikov. Vendar to velja tudi za pečice in mikrovalovne pečice. Ne glede na to, ali želite nekaj speči ali pustiti zrezek počivati po peki, brez pečice ne gre. Mikrovalovne pečice pa so vedno idealne, kadar je treba hrano hitro segreti. Glede na dodatne funkcije lahko tudi kuha ali odmrzuje hrano.

Da se kuhinja med kuhanjem slučajno ne bi spremenila v parno kopel, kuhinjske nape ne smete izpustiti. Ne le, da absorbira hlape in dim, ampak omogoča tudi jasnejši pogled. Iz zraka odstranjuje tudi vlago in vonjave. Po eni strani to pomeni, da se na pohištvu in stenah izloča manj tekočine, kar ščiti površine. Po drugi strani pa se s tem zmanjša količina potrebnega čiščenja. Kuharski hlapi in para razpršijo maščobe v zrak in s tem v kuhinjo in sosednje prostore. Sesalne nape lahko to preprečijo in tako zmanjšajo napor.

Veliki gospodinjski aparati - veliko olajšanje

Po kuhanju in jedenju pa sledi še poslednje neprijetno opravilo: pomivanje posode. Pribor, posoda in kozarci se hitro kopičijo že po nekaj obrokih. Da bi se izognili slabemu razpoloženju ob koncu obroka s štirimi hodi, ker je treba pomiti lonce in krožnike, v kuhinji ne sme manjkati pomivalni stroj. Kdor meni, da se pomivalni stroj ne splača v enodružinskem gospodinjstvu, ker je običajno treba pomiti le nekaj posode, se moti. Zaradi majhnih in velikih modelov je za vsako gospodinjstvo na voljo ustrezen model. Mnogi brez njega ne želijo več živeti.

Pranje, tako kot pomivanje posode, večini ljudi ni najljubša tema. Seveda ima vsakdo rad vonj sveže opranih oblačil, vendar je pranje, prenašanje na prosto ali v sušilnico, obešanje, odnašanje.... Ali se nebi dalo teh opravil lažje opraviti? Lahko, če si kupite sušilnik. Ta zanesljivo opere suho perilo. To je prednost ne le takrat, ko zunaj dežuje ali so vrvi za perilo zasedene. S procesom sušenja je perilo še posebej mehko, odstranijo se iz njega kosmiči in dlake hišnih ljubljenčkov, s krpami za sušenje ali ustreznimi tekočimi dodatki pa je lahko prijetno odišavljeno.

Podjetje Klarstein ponuja tudi izbor sistemov za točenje piva, strojev za ledene kocke in kuhalnih plošč. Podjetje Klarstein nudi tudi ustrezno dodatno opremo za vse gospodinjske pripomočke.

Nakup gospodinjskih aparatov - na kaj biti pozoren?

Predvsem je seveda pomembno, da imajo dobro energetsko učinkovitost. Čeprav so te naprave praktične, pa nepretrgoma porabljajo električno energijo. Da bi ohranili nizke stroške na nižji stopnji, mora biti učinkovitost čim višja.

Pomembna je tudi ustreznost za lastne potrebe. Zato vam ponujamo širok izbor različnih velikosti, tako da lahko najdete pravi izdelek za posamezno gospodinjstvo ali veliko družino.

Nenazadnje mora izdelek biti tudi pravega videza. Navsezadnje tudi vsak gospodinjski aparat prispeva k učinku prostora. Zato dajemo poudarek sodobnemu, privlačnemu in elegantnemu oblikovanju.

Višje