3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Vodni filtri


Nakup filtrov za vodo in sistemov za filtriranje vode pri podjetju Klarstein

Ko iščete vodni filter, lahko izbirate med izdelki s širokim naborom metod filtriranja. Nekateri sistemi združujejo več postopkov za izboljšanje čistosti vode. Poleg tega kompleksni kompleti pip pogosto navdušujejo z enostavno namestitvijo in uporabniku prijaznim rokovanjem. Če izberete pravi sistem za filtriranje vode za individualne potrebe vašega doma, se zanesite na to, da Klarsteinovi vsestranski izdelki le redko kaj prepuščajo naključju.

Izbirate lahko med široko paleto filtrov za vodo z možnimi kombinacijami v sistemu

Tu boste našli različne tipe in vrste filtrov za vodo, ki z različnimi postopki obdelujejo pitno vodo ali vodo iz pipe. Mednje spadajo zlasti filtri za usedline in ogljikovi filtri, znani tudi kot filtri z aktivnim ogljem. Poleg tega je v številnih primerih zaželena reverzna osmoza za vodne filtre s posebnimi postopki filtriranja. Če se odločite za univerzalni sistem za filtriranje vode, lahko pogosto kombinirate več vrst filtrov.

Druga značilnost filtrov za vodo je izkoristek vode, ki ga je teoretično mogoče doseči v enem dnevu. Stopnja filtriranja vam pokaže, koliko vode ostane po postopku filtriranja. Številni kompleti vključujejo tudi ustrezno pipo, ki jo je mogoče naročiti tudi kot ločen dodatek, ter nadomestne filtre. Modeli brez rezervoarja se priključijo neposredno na vodovodne in odpadne cevi v hiši.

Izboljšajte čistost vode z gospodinjskim sistemom za filtriranje vode

Če v domačem sistemu za filtriranje vode prvič uporabimo sedimentacijski filter, je odstranjevanje grobih nečistoč še posebej enostavno. Sodobni sistemi za odstranjevanje številnih onesnaževal uporabljajo filter z aktivnim ogljem, zato pri tej metodi filtriranja v vodi ostane veliko mineralov. Pri reverzni osmozi pa lahko vodni filter odstrani tudi vodni kamen in nitrate. Z mešanico različnih vrst filtrov v enem sistemu lahko iz tekočin odstranite številne suspendirane delce, mikrobe in druge nečistoče. Kombinirani filtri za vodo iz vodovoda pogosto znatno povečajo čistost vode.

Ustrezne vodne armature iz kompleta je običajno mogoče preprosto priključiti na druge sestavne dele sistema za filtriranje vode. Izjemno uporabniku prijazni modeli vas prek zaslona LED na pipi obveščajo o kakovosti vode in pričakovani življenjski dobi filtra. Našli boste tudi sisteme za filtriranje vode, ki jih lahko po naročilu nadomestnega filtra zamenjate v nekaj sekundah s preprostim mehanizmom.

Naročite prave filtre za vodo za potrebe vašega gospodinjstva

Pri iskanju sistema s pravimi postopki filtriranja vode za vaš dom so ključnega pomena vaše individualne potrebe. Če uporabljate vodni filter za pitno vodo, pogosto zadostuje kombinacija filtrov z usedlino in aktivnim ogljem. Tisti, ki potrebujejo čim manj vodnega kamna v vodi in želijo nadpovprečno čistost, pogosto uporabljajo izdelek z reverzno osmozo. Sistemi za filtriranje vode z več vrstami filtrov so pripravljeni na različne situacije.

Modeli z neposrednim priključkom na vodovodno cev brez posode za vodo prihranijo pomemben prostor v ozki omarici umivalnika. Pri nakupu filtra za vodo s pipo v kompletu sta pomembni merili za odločitev nosilnost in odpornost proti koroziji. Vodovodne pipe iz visokokakovostnih materialov preprečujejo ponovno onesnaženje filtrirane vode.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kdaj je potrebna zamenjava novega filtra za sistem za filtriranje vode?

Ali morate kupiti nadomestni vodni filter za sisteme za filtriranje po izteku najdaljše življenjske dobe, ki jo je določil proizvajalec, je odvisno od pogostosti uporabe. Posebni modeli vas na trenutno stanje filtra opozorijo z vgrajenim opozorilnim sistemom.

Kako deluje reverzna osmoza s filtrom za vodo?

Pri reverzni osmozi lahko vodni filter s pomočjo membrane ločuje posamezne molekule med seboj. Če model filtra temelji na fizikalnem načelu reverzne osmoze in prepušča le molekule vode, lahko dosežete izjemno stopnjo čistosti.

Zakaj so kompletni kompleti s filtrom za vodo in pipo ugodni?

Če filter za vodo iz pipe naročite skupaj s celotnim sistemom, so pipa in drugi sestavni deli popolnoma usklajeni. S tem se izognete težavam z neustreznimi posameznimi deli in zagotovite, da vsi sestavni deli izpolnjujejo zahteve za nadpovprečno čistost vode.
Višje