3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Posode za shranjevanje živil


Skladiščenje 2.0 - posode za shranjevanje za kuhinjo in jedilno mizo

Dolgo časa so posode za shranjevanje veljale za praktične, vendar neprivlačne kuhinjske dodatke. Vendar to že dolgo ne velja več. V posodobljenih različicah so kozarci za svežo hrano in kruh ter posode za shranjevanje in kozarci za začimbe priročni vsakodnevni spremljevalci s stilom in šarmom, katerih prednosti daleč presegajo samo shranjevanje.

Škatle za shranjevanje za kuhinjo: prefinjeni materiali z bonusom privlačnosti

Že sama izbira materialov je prinesla zanimivo oživitev zabojnikov za shranjevanje. Prej vsestransko uporabna plastika je zamenjala okolju prijazne materiale, kot sta steklo in bambus, zato so ti praktični pomočniki veliko bolj privlačni. Zaradi visokokakovostne izdelave in privlačnih oblik gredo nove škatle za shranjevanje iz kuhinje naravnost na mizo. Tako se lahko izognete dekantiranju ali urejanju hrane in jo postrežete naravnost iz hladilnika.

To ni prednost le za hladno meso ali sire, temveč tudi za solato, postreženo v stekleni skledi s pokrovom, ali posodo za shranjevanje muslijev ali ovsenih kosmičev čez noč. Vse te sestavine za okusno večerjo ali zajtrk lahko prinesete na mizo skupaj s pločevinkami ali posodami za shranjevanje svežih živil, ne da bi pri tem ogrozili estetski videz.

Posode za shranjevanje: enostavne za vzdrževanje, večnamenske in aromatično nevtralne

Vendar posode za shranjevanje iz stekla in bambusa ne navdušujejo le z lepšim videzom, temveč tudi s številnimi drugimi prednostmi. Predvsem gre za higienski vidik. Za razliko od prej uporabljenih plastičnih posod so posode za shranjevanje odporne na vročino, zato jih je mogoče zlahka očistiti, ko so vroče, in ohraniti čiste. Nekateri od predstavljenih modelov so celo odporni na ogenj, zato jih lahko uporabljate kot pripomočke za kuhanje ali cvrtje pri pripravi enolončnic, pečenk ali enolončnic. To povečuje uporabnost in praktičnost zabojnikov za shranjevanje.

Bambus, iz katerega so izdelani pokrovi, navdušuje tudi s svojimi številnimi prednostmi. Obnovljivi material ima naravne antibakterijske lastnosti, ki ščitijo vsebino posod za hrano ali kozarcev za začimbe pred bakterijami. Poleg tega je bambus izredno dimenzijsko stabilen in trpežen, saj se le malo krči in nabrekne. Zato je idealen pokrovček za posode za shranjevanje, ki se uporabljajo v kuhinji. Ker je tukaj višja vlažnost, morajo posode za shranjevanje imeti tesno prilegajoče se pokrove, ki dihajo.

Nakup posod za shranjevanje: Optimizirane za posebne zahteve

Nenazadnje vam steklene posode pomagajo v kuhinji. Ker je njihova vsebina vidna, imate sestavine in začimbe vedno na očeh. Tako lahko vidite, kaj morate še poseči, pa tudi, kdaj vam česa zmanjka. Vendar je takšno "predvidevanje" priporočljivo le v omejenem obsegu, saj so nekatera živila zelo občutljiva na svetlobo in lahko trpijo zaradi odprte predstavitve.

Vendar imamo za to pripravljene tudi primerne zabojnike za shranjevanje. Izdelani so po preizkušenih modelih in združujejo večstoletno znanje z inovativnim dizajnom. Čebula, krompir in česen v loncih preprečujejo, da bi shranjeni pridelki vzklili in postali neužitni. Keramični ali kovinski pekač preprečuje, da bi se kruh izsušil, in ga ohranja svežega dlje časa.

Višje