3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Kavni aparat z mlinčkom

Majhen kavni aparat z mlinčkom in druge vrste

Praktični mlinčki so na voljo v različnih izvedbah. Zato lahko izberete model, ki natančno ustreza vašim potrebam.

  • Kavni aparat z mlinčkom in termovko: Termovko boste prejeli skupaj s temi modeli kavnih aparatov. Njena prostornina ustreza lončku, v katerem se pripravlja kava. Tako lahko pijačo ohranite toplo več ur, ne da bi vam bilo treba uporabiti grelno ploščo aparata. Stilske termovke so idealne tudi za elegantno serviranje kave.


  • Kavni aparat z mlinčkom in funkcijo skodelice: Ti aparati pripravijo kavo za eno ali dve skodelici.


  • Majhen kavni aparat z mlinčkom: Če redno pripravljate kavo za eno ali dve osebi, vam priporočamo manjši kavni aparat, s katerim boste prihrani prostor.

Kaj zmore kavni aparat z mlinčkom?Kavni aparati z vgrajenim mlinčkom najprej zmeljejo kavna zrna, ki jih natresete v aparat. Izbirate lahko med različnimi vrstami mletja, od finega do grobega. Tako lahko kavo pripravite točno po svojem okusu. Kavni aparat nato skuha kavo. Poleg teh dveh osnovnih funkcij številne naprave ponujajo dodatne funkcije in možnosti delovanja. Pogosto imajo časovnik. Te kavne aparate je mogoče nastaviti tako, da pripravijo kavo točno takrat, ko jo potrebujete. Grelna plošča ohranja kavo dlje časa vročo. Visokokakovostni trajni filtri zagotavljajo, da bo okus kave takšen, kot mora biti. Praktičen je tudi filter z aktivnim ogljem, ki se nahaja v posodi za vodo. Izboljšuje kakovost vode in zmanjšuje nevarnost nabiranja vodnega kamna.

Vredno je kupiti kavni aparat z mlinčkom

Za ljubitelje aromatizirane kave so sveže mleta kavna zrna nujna. Okus kave v kratkem času izgine. Zato je mleta kava iz vakuumske embalaže precej dolgočasnega okusa. Kavni aparati z vgrajenim mlinčkom vam ponujajo prepričljive prednosti. Vaša kava bo s postopkom priprave s tem kavnim aparatom veliko boljšega okusa. Za vse korake od mletja do končnega napitka potrebujete le eno napravo. Aparat vam bo prihranil čas, zato bo zelo praktičen, ko boste morali stvari opraviti hitro. Če uporabljate aparat s časovnikom, lahko vse pripravite zvečer, zjutraj pa se bo kava skuhala samodejno. To je najprimernejši način priprave kave iz sveže zmletih zrn.

Pridelovalci kave vedo, da imajo njihove stranke različne želje. Zato svoje naprave ponujajo v različnih različicah. Izbirate lahko med preprostimi modeli in aparati s številnimi funkcijami. Na voljo so tudi manjši kavni aparati za posameznike in kavni avtomati, ki se redno uporabljajo za pripravo velikih količin kave.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kateri mlinček je najboljši?
Stopnja mletja odločilno vpliva na okus kave. Če želite močno kavo, izberite najbolj fino mletje. Z grobim mletjem pripravite fino kavo.


Ali lahko v kavnem aparatu z mlinčkom uporabljam predhodno zmleto filter kavo?

Odvisno od modela. Nekateri kavni aparati z vgrajenim mlinčkom lahko pripravljajo tudi mleto kavo.

Moram kavni aparat redno čistiti?
Da, kavni aparat je treba redno čistiti, saj se s tem zagotovi njegovo pravilno delovanje. Pred čiščenjem ga je treba ohladiti. Potem ga je treba odklopiti iz električne vtičnice. Zunanjost aparata obrišite z vlažno krpo in ga osušite s čisto krpo, ki ne pušča vlaken. Dodatke, kot sta pokrov in lonček, očistite s toplo vodo z dodanim blagim detergentom.

Višje