3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Udobne temperature v domu z ventilatorjem za osnovno ploščo

Ko se poleti dvignejo temperature, je v stanovanju pogosto neprijetno toplo. Še posebej, če gre za podstrešno stanovanje ali prostor z veliko opoldanskega sonca, se veliko ljudi želi ohladiti. Talni ventilator je odličen način, da v svoj bivalni prostor vnesete svež zrak! Če kupite talni ventilator, ga lahko uporabite v dnevni sobi, otroški sobi in spalnici. Ponudba podjetja Klarstein ponuja talne ventilatorje v različnih izvedbah, ki zagotavljajo prijetno notranjo klimo. Praktični ventilatorji so uporabni tudi v pisarni, saj je delo lažje!

Kako deluje ventilator za osnovno ploščo

Način delovanja je enak za vse modele. V ohišju rešetke so krila, ki so električno gnana in poganjajo zrak. Temperatura v prostoru ostaja enaka, vendar je zrak v prostoru hladnejši. Blagi prepih je neškodljiv za vaše zdravje, vendar boste občutili prijeten učinek in boste lahko spet lažje dihali.

Stojalo zagotavlja stabilno oporo. Poleg tega je ventilator mobilen in se lahko uporablja različno. Poraba energije je nizka, naši ventilatorji delujejo od 28 do 65 W. Stoječi ventilatorji so poceni in zmogljive naprave, ki dobro služijo vse poletje.

Idealno za spalnice, dnevne sobe in pisarne: talni ventilatorji z nizko stopnjo hrupa

Posebej dober je tihi ventilator na stojalu. Posebej praktičen je tihi ventilator v spalnici. Vsi Klarsteinovi stojanski ventilatorji so zelo tihi. Vse, kar slišite, je nežen sipav zvok, ki vas ne moti pri delu, gledanju televizije ali poslušanju glasbe. Stalen razvoj z nizkim hrupom ni ovira niti ponoči. Sodobni stojanski ventilator je tako tih, da ga lahko zelo dobro uporabljate v spalnici ali otroški sobi.

Posebej praktično: talni ventilator z daljinskim upravljalnikom

Vsak ventilator lahko preklopite v več stopnjah. Hitrost vrtenja lopatic je mogoče prilagoditi glede na to, ali naj bo potisk šibkejši ali močnejši. Naša ponudba vključuje talne ventilatorje z daljinskim upravljalnikom, ki jih lahko udobno upravljate s kavča ali mize. Dober primer stoječega ventilatorja z daljinskim upravljalnikom je model Cool Tropic, ki je na voljo v rdeči ali črni barvi. Ta ventilator prepriča tudi z zelo elegantnim dizajnom in vgrajenim časovnikom. Če želite kupiti stoječi ventilator sodobnega videza in visoke zmogljivosti, boste pri Klarsteinu zagotovo našli pravi model.

Oblikovanje in zmogljivost - kaj je pomembno za ventilator

Podjetje Klarstein ponuja različne talne ventilatorje, ki so idealni za vročo sezono. Ventilátory so stojanom sú k dispozícii v čiernej alebo bielej farbe. Zelo dobro je videti tudi ventilator v kovinski barvi, kot je ventilator Ethos High Performance. Delovanje vseh modelov je prepričljivo, zato z nakupom ventilatorja dobite prijetno klimo v prostoru. Ugotovite, kateri ventilator na stojalu je najboljši za vas!

Ventilator v stolpu vs. stojanski ventilator

Stojanski ali stolpni ventilator? Tisti, ki ne želijo le razburkati zraka, temveč tudi za nekaj stopinj znižati trenutno temperaturo v prostoru, bodo pri podjetju Klarstein našli široko ponudbo stolpnih ventilatorjev in drugih klimatskih naprav. Nič ne ovira čudovitega poleta - kupite stojalo z ventilatorjem in uživajte v sončnih dneh!

Višje