3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Vinomat za vino - kuhalnik z veliko talenti

Nakup prodajnega avtomata - pomembna merilaEna od najpomembnejših točk je velikost ali natančneje vsebina lonca. Če želite redno konzervirati, je najbolje preveriti, koliko standardnih litrskih kozarcev lahko shranite. Manj je vedno mogoče, vendar bi morali biti sposobni naenkrat pripraviti normalno količino hrane. 27 litrov je praktična in pogosto uporabljena mera.Izhodna moč večine varilnih aparatov je med 2000 in 2500 W. Popolnoma izkoriščen lonec kljub temu porabi malo energije, saj dobro izolirana različica po segrevanju še dolgo ohranja toploto. Digitalni termometer prikazuje trenutno temperaturo in preostali čas kuhanja. Ko so nastavljene zahteve izpolnjene, se štedilnik samodejno izklopi. Enostavnejše različice se nastavljajo z vrtljivimi gumbi.Najpomembnejši je nastavek za enostavno uporabo, če želite lonec uporabljati kot kotliček za kuhano vino ali za konzerviranje. Tako boste po končanem delu lažje odtekli vodo. Notranje stene iz nerjavečega jekla so se izkazale predvsem pri vsakodnevni uporabi. Enostavno jih je očistiti, saj je umazanija zaradi prepolnih ali zavrelih kozarcev pogosta težava. Neizogibno nabiranje vodnega kamna iz pipe lahko z nerjavečega jekla sperete z malo kisa.Posebne lastnosti in podrobnosti - priročnejše upravljanjeStojalo za vstavljanje poskrbi, da kozarci ne stojijo neposredno na dnu posode. Tako se enakomerneje segrejejo in se izognete nevarnosti, da bi počili. Če je le mogoče, lončka, ki se še vedno uporablja, ne smete premikati, vendar je to morda še vedno potrebno. Izolirani ročaji, ki so hladni na dotik, na strani in pokrovu posode preprečujejo opekline pri praznjenju pivovarne. Pozor! Izhajajoča vodna para je zelo vroča, zato je treba z njo ravnati previdno.Kvalitetni dozirniki v višjem cenovnem razredu imajo dodatne funkcije, kot je zaslon, ki vas obvesti, ko je raven vode nizka. Nato ga je treba dopolniti, da ne poškodujete kozarcev in posode. Shranjevanje kablov v podstavku, nedrseče gumijaste blazinice in tesno zapenjanje pokrova so drugi detajli, ki so se izkazali v praksi.Nakup avtomata za vino in kuhalnika za kuhanje kuhanega vina - pomoč pri odločanjuVažno je, da prostornina ni premajhna za vaše gospodinjstvo. S tem prihranite elektriko in čas pri konzerviranju. Površine iz nerjavečega jekla in notranja posoda so enostavne za čiščenje in vzdržljive. Ne spremenijo barve, ker so odporni na kislino in kalcij.Praktična je brezstopenjska regulacija od 30 °C do 100 °C. Z njim lahko vzdržujete temperaturo pijač, kuhate juhe, enolončnice in enolončnice ter shranjujete zaloge. Goste juhe je najbolje zajemati z zajemalko, saj se lahko zamaši pipa.Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj kupiti varilni aparat s termometrom?
Za različna živila so potrebne različne temperature. Nekatere sestavine se lahko shranjujejo pri 80 °C, druge pa potrebujejo temperaturo 100 °C, da se prepreči nevarnost kvarjenja. Vgrajeni termometer je uporaben tudi za ohranjanje temperature juhe in pijače.


Kako velik naj bo avtomat z zaklepom?
Če kuhate zelo malo ali redko, vam bo zadostoval 16-litrski lonec. Če izberete 27-litrski prostor, imate več svobode. Tu lahko naenkrat skuhate več kilogramov sadja in zelenjave, juhe ali mesa.


Ali lahko vroče napitke pripravite neposredno?
Če se odločite za kuhalnik za kuhanje kuhanega vina, ne potrebujete nobenega dodatnega orodja. Začimbe je najbolje dodati v lonec v primernem cedilu za začimbe. Preden spustite pipo, jo lahko preprosto odstranite.

Višje