3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Posoda


Kuhinjski noži za vsako potrebo

V nobenem gospodinjstvu ne sme manjkati posoda in jedilni pribor. So nepogrešljiv kuhinjski pripomoček. Tu ne boste našli le prave osnovne opreme nožev, vilic in žlic. Prav tako boste dobili rešitve za pripravo zahtevnih jedi. Prav tako pomagamo otrokom razviti ljubezen do kuhanja. Naše ponudbe podpirajo organizacijo vaše kuhinje.

Podjetje Klarstein ponuja naslednje različne vrste posode in jedilnega pribora

Klarsteinova ponudba izdelkov sega od otroške posode do profesionalne opreme. Na primer: če želite kupiti otroško posodo, boste našli bambusove krožnike z veselim živalskim obrazom ali sklede z žlicami. Za osnovno opremo vaše kuhinje vam ponujamo škatlo za jedilni pribor, s katero lahko uspešno uredite nože, vilice, žlice ali celo slamice. Veliko prostora je tudi za večje kuhinjske pripomočke, kot so noži za kruh. Za profesionalno opremo Klarstein ponuja komplet nožev znanih blagovnih znamk, kot so Kishiko, Kashira, Kitano ali Kaito. Del ponudbe so tudi ustrezne deske za rezanje. Vključena so na primer naslednja kuhinjska orodja:

  • Kuharski nož (včasih imenovan ""nož Santoku"")

  • univerzalni nož

  • Lupilec zelenjave in sadja

  • nož za kruh

  • Nož za rezanje ali filetiranje

Če pri nas kupite komplet nožev, vam ga lahko dostavimo na dva načina. Prvič, lahko je v lepo oblikovani škatli. Ta različica je običajna za manjše komplete, ki vsebujejo tri rezalna orodja. Drugič, noži so na voljo v kompletu. Tako jih lahko po uporabi ponovno varno shranite. Posamezni modeli so vsekakor ostri. Zato njihova rezila zaradi varnosti ne smejo biti prosto dostopna.

Tipična področja uporabe namizne posode in jedilnega pribora

Komplet nožev je še posebej potreben za pripravo pri kuhanju. Sadje, zelenjavo ali meso režite po potrebi. Začne se s sadjem za okusen zajtrk, nadaljuje s solato kot prilogo za kosilo in konča s praznično pečenko. Vendar so lahko noži uporabni kot dodaten pripomoček za vizualno privlačno urejanje pripravljenih jedi. Če nimate deske za rezanje, kupite komplet nožev, ki jo vsebuje. To je edini način za učinkovito zaščito pultov.

Otroška posoda je namenjena predvsem za jedilno mizo vašega sina ali hčerke. Bambusovi pulti so zato sestavljeni iz več delov. Tako lahko ločite predjed, glavno jed in sladico. Tako se bo otrok naučil jesti v pravilnem vrstnem redu. Kupite lahko tudi otroške posode, ki so primerne za nekatere dele priprave hrane. Hči ali sin lahko na primer v skledo z žlico položita sadje, ki ga želita pojesti, in kepico sladoleda.

Nakup kuhinjskih nožev: odločajo vaše potrebe

Iz prejšnjih dveh poglavij je razvidno, da imate pri Klarsteinu široko izbiro. Odločilni dejavnik so vaše potrebe. Če na primer radi kuhate in pogosto pripravljate zapletene jedi, je priporočljivo kupiti večji komplet nožev. Če kuhate, vendar cenite preprostost, vam bo zadostovala manjša različica.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kakšna je razlika med posodo in jedilnim priborom?

Namen jedilnega pribora je oskrba telesa s hrano. To so orodja, ki so potrebna za prenos hrane s krožnika ali sklede v usta. Namen trakov je omogočiti splošno uživanje hrane. Zato so vključeni tudi lonci, krožniki, kozarci itd.

Katere vrste kuhinjskih nožev imajo najdaljšo življenjsko dobo?

Zlasti porcelan velja za izjemno trpežen material. Feldspar, kaolin in kremen kot osnove za obdelavo porcelanske posode so odlična rešitev, saj bodo trajali desetletja.

Kako pravilno očistiti kakovostne kuhinjske nože?

Kuhinjski noži ne sodijo v pomivalni stroj. Očistiti jih je treba pod vročo tekočo vodo s tekočino za pomivanje posode in jih takoj posušiti.
Višje