3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Smetiščni koši


Koš za odpadke

Podjetje Klarstein vam ponuja visokokakovostne in sodobne košare različnih velikosti in oblik. So zelo enostavni za uporabo in navdušujejo s privlačnim dizajnom. Številni zabojniki za kuhinjske odpadke so opremljeni s sistemom za razvrščanje odpadkov. Tako je zelo enostavno ločiti gospodinjske odpadke od organskih in odpadke v rumeni zabojnik. Izberete lahko različne modele, pri katerih ima en pladenj dva predala. S sistemom Ordnungshüter 3 vam ponujamo sistem za razvrščanje odpadkov, pri katerem je koš za odpadke razdeljen na 3 predele. Vsi izdelki so izdelani iz nerjavnega jekla in prašno premazani. V notranjosti so praktična držala za podloge za odpadke, ki jih je mogoče hitro odstraniti.

Koši za odpadke Cleansmann in Cleanton

Oba modela imata veliko podobnosti in le malo razlik. Primerni so ne le za kuhinjo, temveč tudi za kopalnico, hodnik, vrt in povsod, kjer se želite hitro in zanesljivo znebiti odpadkov. Zaradi visokokakovostnega materiala in privlačnega dizajna jih je mogoče dobro vključiti v celostno podobo notranjosti ali zunanjosti. Prostornina obeh modelov je 50 litrov, kar je veliko. Odpadki so brez vonja in varno zaprti. V obeh primerih gre za pladenj za senzorje. Če želite odvreči smeti, lahko to storite popolnoma brez dotika. Če se premaknete na razdaljo 20 cm ali manj, se senzorska košara samodejno odpre. Sedaj bo ostal odprt 5 sekund in se nato spet sam zaprl. S pritiskom na gumb lahko upravljate tudi koš za odpadke.

Orderly 3 - Koš za odpadke s 3 predali

Z napravo Ordnungshüter 3 je sortiranje odpadkov enostavno. V notranjosti so tri trdna vedra, ki so med seboj jasno ločena. Zabojnik za organske odpadke ima zeleno nalepko, zabojnik za splošne gospodinjske odpadke ima rjavo nalepko, zabojnik za plastiko pa rumeno nalepko. Za odlaganje smeti se vedro odpira spredaj. To je mogoče zaradi integriranega odpiranja sprednjega zavihka. Vsako vedro lahko odstranite posebej, ga izpraznite in nato ponovno vstavite.

Koš za odpadke za 2 predala - gospodinjski odpadki in organski odpadki

Različni modeli imajo en predal ali dva predala. V slednjem primeru koši s pedali ali senzorski koši omogočajo jasno ločevanje običajnih gospodinjskih odpadkov od organskih odpadkov. Če raje uporabljate senzor, lahko med drugim izbirate med naslednjimi modeli:

  • Grandmaster Trash
  • Senzor za odpadke Royal ali
  • Koš s senzorjem Ultraclean brez dotika.

Te košare imajo odločilno prednost, saj so opremljene ne le s filtrom za neprijetne vonjave, temveč tudi s stabilno ozonsko sterilizacijo. Varno in zanesljivo uniči približno 90 % virusov in bakterij, ki se nahajajo v odpadkih. Zaradi senzorja vam ni treba ročno odpirati kuhinjske košare. Če se približate na 20 cm ali manj, se to zgodi samodejno. Nato imate 5 sekund časa, da ponovno napolnite odpadke, saj se vedro ponovno zapre.

Kupite koš za smeti - z veseljem vam bomo svetovali!

Vas zanima in bi radi kupili koš za odpadke? Potem bomo veseli, če nas boste kontaktirali. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.

Višje