3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Koš za smeti s pedalom

V kuhinji, kopalnici ali kje drugje je povsod veliko odpadkov. Zato v nobenem gospodinjstvu ne sme manjkati koš za smeti. Če ste se naveličani sklanjanja, umazanja košare in obremenjevanja hrbta, lahko kupite košaro s pedali. V nadaljevanju si preberite, kaj odlikuje te sodobne primere, za kaj jih lahko uporabite in kakšne funkcije ponujajo.

V čem je posebnost koša za pedala?

Košare so opremljene s pedalom, zato so zelo udobne za uporabo in enostavne za hrbet. Ni se jih treba dotikati z rokami. Stopite na pedal in izpraznite odpadke. Ko je pokrov sproščen, se sam zapre. Prstni odtisi ali ostanki na vedru so stvar preteklosti. Večje košare s prostornino do 30 litrov ali več so idealne košare za pedala v kuhinji. Tesno zaprta notranjost preprečuje nastanek neprijetnih vonjav. Uporabite jih lahko na več načinov, na primer:

 • Kuhinja

 • Drugi prostori v stanovanju, kot so kopalnice

 • Vrt

 • Pisarna

 • Gastronomsko območje

Različne vrste košev za odpadke s pedali z različnimi funkcijami

V koših z ločevalnim sistemom se smeti v košu zbirajo ločeno. Odločite se lahko, ali želite dva ali tri odstranljive pladnje. koši za odpadke s pedalom Grandmaster ima v prostorni notranjosti tri 18-litrske posode, v katerih lahko na primer razvrščate odpadke:

 • Preostali odpadki

 • Organski odpadki

 • Rumena vreča

 • Zunanje ohišje iz robustnega nerjavečega jekla

 • Pedala so izdelana iz trpežnega nerjavečega jekla

 • Nedrseči pedali za noge, ki jih je enostavno uporabljati

 • Tesno zapiranje pokrovčkov

 • Preprosto čiščenje

Nakup koša za odpadke s pedali - katerega izbrati?

Koše za odpadke s pedalom enostavno odprete s pritiskom na pedal. Sami se odločite, ali naj bo to zaboj z vgrajenim vedrom ali model z dvema ali tremi odstranljivimi vedri. To je odličen način ločevanja odpadkov. Vse notranje košare je mogoče odstraniti posamezno. Tudi zmogljivost je različna. Izberite pravo velikost, ki se popolnoma prilega vašemu prostoru in ustreza količini odpadkov. Prednost so tudi lopute z mehkim in tihim zapiranjem. Oglejte si ponudbo izdelkov electronic.star. Pri nas lahko dobite visokokakovostne košare različnih oblik, materialov in barv. Za nerjaveče jeklo so značilni robustnost, vzdržljivost in enostavnost čiščenja. Modeli so sodobni, visokokakovostni in prepričajo s privlačnim dizajnom.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kaj je to koš za odpadke s pedalom?

Koši za odpadke so nujni v vsakem gospodinjstvu. Koši za odpadke s pedalom so zelo priljubljeni, ker jih lahko preprosto odprete s pritiskom na pedalo in se vam ni treba sklanjati. Za odstranjevanje odpadkov imate tako prosti obe roki. Zaradi zapiralnih pokrovov ostanejo slabe vonjave pod nadzorom.

Katere so prednosti košev s pedali?

Ker vedra ni treba odpirati ročno, omogoča priročno in higienično odstranjevanje odpadkov. Pokrov nato ponovno nežno zapremo. Zabojnik za odpadke s sistemom ločevanja vam pomaga reciklirati različne vrste odpadkov.

Za kaj lahko uporabite koš za odpadke s pedali?

Koš s pedali lahko uporabljate v kuhinji, kopalnici in na številnih drugih mestih, na primer na vrtu ali v pisarni. Vse posode so izdelane iz materialov, ki jih je enostavno vzdrževati.
Višje