3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Sesalniki & robotski sesalniki


Sesalnik znamke Klarstein

V zasebnem življenju, na delovnem mestu ali v kateri koli drugi stavbi veljajo čista tla za simbol. Končnica je v tem primeru zelo pomembna. S pravo napravo je čiščenje enostavno. Vsi, ki želijo kupiti sesalnik, bodo v spletni trgovini našli veliko izbiro.

Hoover - različne vrste

V trgovini je na voljo veliko vrst. Poleg zmogljivosti, nadzora in funkcionalnosti so odločilne tudi vaše zahteve, navade in velikost hiše ali stavbe. Najpogostejša možnost je sesalnik za tla. Zaradi funkcije 2 v 1 lahko številne naprave uporabljate kot talni in ročni sesalnik. Slednji je primeren za odstranjevanje drobtin, na primer vmes. Poleg talne šobe so pogosto priloženi tudi drugi nastavki, kot sta šoba za oblazinjenje in šoba za krpanje, ki jih lahko priključite po potrebi. Naprave brez vrečke imajo posodo za prah ali zbiralno posodo, katere vsebino lahko izpraznite v gospodinjske odpadke. To je dobro za okolje in gospodinjski proračun, saj vam ni treba kupovati novih vrečk za sesalnik.

Brezžični ali akumulatorski sesalnik

Zahvaljujoč izpopolnjeni baterijski tehnologiji lahko sesate brez kabla tudi na mestih brez električnega omrežja. Z njim lahko brez težav očistite stopnice, notranjost avtomobila ali vrtno hišo. Sodobne zmogljive akumulatorske baterije so omogočile razvoj večjih in prilagodljivih sesalnikov. Li-Ion baterija z napetostjo 25,2 V zagotavlja dolg čas delovanja, zato lahko sesate do 50 minut brez kabla. Če želite kupiti sesalnik, morate biti pozorni na življenjsko dobo baterije in učinkovitost čiščenja. Ko sesalnik konča z delom, ga napolnite na polnilni postaji. Še ena prednost praktičnega brezžičnega sesalnika je njegova tanka oblika. Zato ga lahko shranite v katero koli nišo v sobi, da prihranite prostor, in je enako hitro spet pri roki.

Sesalnik za mokro in suho sesanje

Mokro-suhi sesalniki so zelo primerni za čiščenje močno umazanih tal. Zajemajo tako trdno kot tekočo umazanijo, medtem ko običajni sesalniki lahko poškodujejo vlago. Z njim lahko očistite tudi oblazinjenje in preproge. Zato jih pogosto imenujemo univerzalni sesalniki. Mokri sesalniki izvirajo iz komercialnega in industrijskega sektorja, vendar se večnamenski aparati uporabljajo tudi v gospodinjstvih. Umazan vhod jeseni in pozimi je dober primer uporabe. Dobro se obnesejo tudi na prostem, na primer pri čiščenju razlite zemlje v lončkih.

Kako izbrati industrijski sesalnik

Zmogljivi industrijski sesalniki so se izkazali pri čiščenju opreme in strojev. Prav tako se lahko spopadajo z močnim onesnaženjem in velikimi količinami. Industrijski sesalniki so izjemno zmogljivi in idealni za komercialno uporabo. Večina naprav je zasnovana kot večnamenski sesalniki za odstranjevanje mokre in suhe umazanije različnih vrst z visoko sesalno močjo ter grobih materialov, kot so gradbeni odpadki. Običajni sesalniki tu hitro dosežejo svoje meje. Tudi za zasebna gospodinjstva se včasih splača investirati v industrijske sesalnike, ki so na voljo z različnimi sesalnimi zmogljivostmi in različnimi prostorninami posode.

Robotski sesalnik

Sodobni sesalni roboti omogočajo samodejno čiščenje, zato so izjemno priročen način za čiščenje trdih tal in preprog s kratkimi vlakni tudi v vaši odsotnosti. Robotski sesalnik lahko programirate tako, da se zažene ob določenem času. Enote imajo posebne senzorje za zaznavanje ovir. Nekatere od njih upravljate z aplikacijo in imajo tudi funkcijo brisanja, tako da je mogoče tudi mokro čiščenje.

Kako očistiti sesalnik brez vrečke?

Danes je na voljo veliko različnih sesalnikov. Izbira je široka, saj lahko izbirate med običajnim aparatom, sesalnikom na baterijski pogon, sesalnikom za mokro in suho sesanje, industrijskim sesalnikom, ki lahko zbira tudi tekočine, ali popolnoma samodejnim sesalnim robotom.

Višje