Električne deke, povštri


Uživajte v toploti z električnimi odejami in grelnimi blazinami - užitek za celotno telo

Toplota ima v številnih primerih neprekosljiv učinek na kožo, organe in avtonomni živčni sistem. Predvsem pa sprošča mišice, kar pomeni, da se zdi, da stres celotnega dneva v nekaj minutah skoraj popolnoma popusti. Poleg tega toplota pospešuje krvni obtok. To spodbuja presnovne procese v telesu, tako da se telo oskrbuje z dodatnimi hranilnimi snovmi in kisikom. Hkrati se odstranjujejo odpadni produkti. Električna odeja ali grelna odeja je zato dragocena rešitev za hladnejše letne čase ali preprosto za sprostitev po delu.

Podjetje Klarstein ponuja širok izbor električnih odej za posteljo ali kavč ter možnost nakupa udobnih grelnih blazinic. Moč ogrevane odeje je običajno med 50 in 160 W, zato je poraba zelo majhna, zaradi česar so te naprave praktična in učinkovita alternativa ogrevanju v spalnici. Poleg tega nekatere funkcije, kot je individualni nadzor temperature, omogočajo večjo varnost in zmanjšujejo stroške porabe.

Kakšne so prednosti ogrevanih stropov Klarstein?

Prednosti električne odeje so predvsem ekonomske, praktične in zdravstvene. Z ogrevanjem postelje z električno odejo ali odejo lahko znižate temperaturo v prostoru in prihranite stroške ogrevanja, hkrati pa uživate v toploti pod odejo. Enako velja tudi v drugih prostorih v hiši, na primer na kavču pred televizorjem: s toplo odejo se lahko ogrejete tudi, ko je ogrevanje izklopljeno.

Regulácia tepla

Ker je lahko toplotni občutek vsakega posameznika zelo različen, električne odeje KLARSTEIN ponujajo možnost individualne regulacije. Če izberete višjo stopnjo, lahko zamrznjeno telo ponovno nekoliko odmrznete in nato postopoma znižate temperaturo.

Prilagodljivost

Poleg tega so ogrevane odeje prilagodljiva rešitev, saj jih lahko uporabljate kjer koli v bivalnem prostoru, če je v bližini električni priključek. Če želite uporabljati električne odeje, čas, ki ga preživite na njih, ne pomeni nujno časa, ki ga preživite v prostem teku. Zato je vredno kupiti ogrevano odejo tudi za zaposlene in samostojne podjetnike, ko se temperature v domači pisarni znižajo, telo pa se zaradi dela na zaslonu ne premika. Grelna blazina tako tudi med delom poskrbi za prijetno sprostitev v ledvenem delu hrbtenice. Če želite dodatno udobje, lahko kupite električno odejo s prevleko.

Podjetje Klarstein ponuja tudi udobne električne odeje za ogrevanje postelje v zelo hladnih nočeh. Ker zaspati z mrzlimi nogami ni niti enostavno niti zdravo za telo. Topla odeja bo pregnala mraz in poskrbela za prijeten kontrast hladni temperaturi okolja v spalnici. Naše ogrevane odeje so na voljo v različnih velikostih, kot so klasične ogrevane odeje v velikosti XXL.

Udobje in higiena

Površina ogrevane odeje je izdelana iz visokokakovostnega mikropliša, ki ga je enostavno vzdrževati. Tako električna odeja zagotavlja dodatno toploto. Ker je mogoče odstraniti nadzorno ploščo, lahko odejo očistite tudi v pralnem stroju. To zagotavlja visoko raven higiene, ogrevana odeja pa bo vedno dišala sveže.

Sicherheit

Ogrevani stropi so priključeni na električno omrežje, zato je treba paziti na varnostne vidike. Nakup električne odeje ali grelne blazine podjetja Klarstein zagotavlja varnost tudi v tem pogledu. Če grelna odeja ni izklopljena, se v izogib nevarnosti požara običajno samodejno izklopi po preteku vnaprej določenega časa. Zato med uporabo ni neposredne nevarnosti, če zaspite.

Kupite električne odeje in grelne blazinice pri Klarsteinu

V spletni trgovini je na voljo širok izbor različnih modelov. Harmonično jih je mogoče vključiti v notranjo opremo in ponujajo zanimive možnosti kombiniranja z drugimi elegantnimi dekorativnimi elementi. Poleg enobarvnih odej so na voljo tudi karirasti vzorci, ki imajo poseben čar, zlasti v adventnem času. Želje po prepričljivem dodatku za dom pa izpolnjujejo tudi drugi diskretni in privlačni modeli.

Višje