3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Infraplošče z ekranom


Sodobno infrardeče ogrevanje s sliko: oblikovanje in funkcionalnost sta harmonično in izrazito združena

Sodobni infrardeči grelniki s sliko dokazujejo, da se naprave za pridobivanje toplote in okusno oblikovanje doma ne izključujejo. Zaradi svoje elegantne oblike so primeren dodatek k različnim bivalnim prostorom, hkrati pa vanje vnašajo pomirjujočo toplino. V nadaljevanju so prikazane značilnosti infrardečega grelnika s sliko in razlogi, zakaj se splača kupiti visokokakovostni infrardeči grelnik s sliko.

Pri katerih zdravilih je mogoče namestiti infrardečo napravo s slikami?

Grelnik s sliko izboljša notranjost povsod, kjer je treba poudariti občutek dobrega počutja v okolju. To lahko velja tako za zasebno stanovanjsko okolje kot za poslovni sektor. Slika z infrardečim ogrevanjem je zato estetski bivalni element za dnevno sobo, spalnico, pa tudi za sobo za goste. Notranje oblikovanje je tudi pomemben del pisarniških kompleksov, davčnih svetovalnic in odvetniških pisarn, pa tudi zdravniških ordinacij, zdravstvenih ustanov, klinik in javnih ustanov. Infrardeče ogrevana slika daje prostoru samozavesten videz in pritegne pozornost gostov, strank in bolnikov. Zlasti v poslovnem svetu lahko segrevanje podobe odločilno vpliva na konkurenco. Prvi vtis namreč veliko pove o kakovosti in zanesljivosti podjetja.

Kupite infrardeče ogrevanje s sliko in doživite oblikovanje doma na novi ravni

Čeprav je v ospredju vizualna komponenta oblikovanja infrardečih grelnikov, je to sistem ogrevanja, ki se je izkazal za izjemno učinkovitega. Uporablja se lahko samostojno ali v kombinaciji z drugimi grelniki. Ta eleganten sistem je v kombinaciji z radiatorjem za brisače še posebej eleganten v kopalnici. Infrardeči grelnik s sliko je na voljo v pokončnem in ležečem formatu. Različni vzorci vas vabijo na vizualno potovanje užitka skozi vaše štiri stene. Zelo privlačen kontrast je slogovni prelom med staro in novo notranjostjo z namestitvijo infrardečega grelnika slike v obliki krajine pod visokimi okni v stari stavbi. To je odličen način za premostitev vrzeli med različnimi letnimi časi - prava pozornost, ki pritegne "vau" dejavnik.

Kupite infrardeči grelnik s sliko v portretnem, krajinskem in kvadratnem formatu pri podjetju Klarstein

Ponujamo široko paleto infrardečih grelnikov, ki so na voljo v različnih močeh. Infrardeči grelniki so opremljeni z zaščito pred pregrevanjem in takoj ogrejejo prostor brez potrebe po ponovnem ogrevanju. Infrardeči grelniki delujejo tako, da jih preprosto priključite v vtičnico. Prednost je, da voda ne more uhajati iz grelnika, kot to velja za sisteme za ogrevanje vode. Namestitev ogrevanja je povsem preprosta in jo lahko z nekaj ročne spretnosti opravite sami.

Pri izbiri prave toplotne moči je treba upoštevati več vidikov. Po eni strani je zmogljivost odvisna od velikosti prostora. Pri tem ima pomembno vlogo tudi izolacija. Poleg tega morate razmisliti, ali naj infrardeči grelnik ogreva prostor sam ali naj bo nameščen kot dodatek k drugim ogrevalnim sistemom. Modeli, ki so nam na voljo, imajo tudi različne stopnje učinkovitosti.

Podjetje Klarstein se zavzema za vrhunsko kakovost in s svojim dizajnom infrardečih grelnikov prispeva k temu, da bivalni prostor dobi prav poseben pridih.

Višje