3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Pokončni sesalnik

Sesalniki so priljubljeni izdelki za čiščenje, ki pomagajo ustvariti čisto in zdravo okolje. Sčasoma je bil dosežen številen tehnični napredek, da bi zadostili naraščajočim zahtevam. Akumulatorski sesalniki so priljubljeni, ker je rokovanje z modeli z napeljavo pogosto neprijetno. Ugotovite, v čem se razlikujejo in katere funkcije so ugodne.

Kaj je posebnega na brezžičnem sesalniku?

Sesalniki z vrvicami se zapletajo in omejujejo svobodo gibanja. Če se želite temu izogniti, kupite palični sesalnik, ki vam bo to pogosto naporno delo močno olajšal. Premikate se lahko veliko bolj svobodno, radij delovanja je večji in ni vam treba odklopiti kabla ali vtiča in odklopiti vtičnice. Energijo zagotavlja akumulatorska baterija, ki poganja motor. Pokončni sesalniki so tudi lažji od večine naprav z napeljavo in zahtevajo manj prostora za shranjevanje. Pokončni sesalniki so v številnih primerih priročni:

 • Veliki prostori

 • V bližini ni električne vtičnice

 • Težko dostopna območja

 • Telesne omejitve

 • Starejši ljudje zaradi večjega udobja sesanja

Medtem se je zmogljivost pokončnih sesalnikov znatno povečala in modeli običajno nimajo več vrečk za prah. Posodo za prah lahko preprosto odstranite, izpraznite in ponovno vstavite. Kar je prijazno do okolja in tudi ugodneje za vašo denarnico. Življenjska doba baterije je različna. Večina pokončnih sesalnikov lahko z enim polnjenjem baterije sesa do ene ure. Prostornina posod za prah je od 0,3 do enega litra.

Katere različne vrste/tipe pokončnih sesalnikov lahko kupite in kakšne so njihove posebne lastnosti?

Palčni sesalniki so podobni pokončnim sesalnikom, vendar so brezžični in lahki. Izberite napravo s palico in ročajem za hrbtu prijazno čiščenje velikih površin ali praktičen majhen ročni sesalnik, kot je akumulatorski ročni sesalnik LARMA, za hitro odstranjevanje drobtin, dlak, hišnih dlak in drugih vmesnih izdelkov. V sodobnih napravah, kot je sesalnik brez vrečke LARMA s polnilno baterijo, vgrajeno tipalo prilagaja moč tal, ki jih je treba očistiti. Sesalniki na baterijski pogon so zelo priljubljeni ne le doma, temveč tudi v avtomobilu, na ladji in na drugih mestih. Privlačne so različne funkcije, na primer:

 • Raven zmogljivosti

 • Senzor za prah: samodejno uravnava moč sesanja

 • Prilagodljiva vrtljiva talna krtača

 • dodatni nastavki: nastavek za reže in krtača za pohištvo

 • Svetloba LED

 • Stenski nosilec z možnostjo polnjenja

 • Zamenljiva baterija

Nekateri sesalniki so opremljeni z lučkami LED. Z njim lahko osvetljujete temne kotičke. Z napravami za mokro in suho sesanje, kot je sesalnik za mokro in suho sesanje Caswell podjetja Klarstein, ki ima dva rezervoarja za vodo, lahko hkrati sesate in pomivate tla.

Nakup pokončnega sesalnika - katerega izbrati?

V spletni trgovini Klarstein boste našli veliko izbiro visokokakovostnih pokončnih sesalnikov vodilnih proizvajalcev. Napravo lahko udobno naročite prek spleta in po potrebi izkoristite možnost nakupa na obroke. Pokončni sesalniki in sesalniki z ročaji so primerni za čiščenje velikih talnih površin. Zaželeno je, da ima zglob z razponom vrtenja 180°. Sesalnik lahko dopolnite tudi z ročnim sesalnikom za hitro čiščenje med čiščenjem. Sesalnik za mokro in suho sesanje je primeren za suho in mokro umazanijo. Zaradi zamenljive baterije lahko izpraznjeno baterijo zamenjate s polno in podvojite čas delovanja.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Kaj je to pokončni sesalnik?

Gospodinjska opravila morajo biti čim bolj udobna. Pokončni sesalnik je sodoben in inovativen sesalnik. Ne potrebujete električne vtičnice, saj ga napaja akumulatorska baterija. Obstajajo pokončni, ročni in mokro-suhi sesalniki.

Katere so prednosti pokončnih sesalnikov?

S pokončnim sesalnikom se lahko pri sesanju prosto gibljete, neodvisno od električne vtičnice. Je bolj priročen in praktičen kot sesalnik z dolgim napajalnim kablom. Uporabne so različne funkcije, kot so priložene dodatne sesalne ščetke in šobe, lučka LED in stenski nosilec.

Za koga je primeren pokončni sesalnik?

Ročni sesalnik je primeren za kratkotrajno sesanje. Z njim lahko sesate oblazinjeno pohištvo ter odstranjujete dlake hišnih ljubljenčkov in drobtine.
Višje