3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Vse za red

Urejen in čist dom vam ne bo dal le miru v življenju, temveč tudi jasen pogled na vaše druge projekte, sanje in cilje. Si vedno želite imeti doma red? Z našimi varuhmi reda Klarstein napovedujete vojno madežem na preprogah, posodah, gorah perila in kupih smeti - vključeno je tudi zagotovilo za zmago. Torej: Ste razpoloženi za čiščenje? Pripravljeni smo!

Poslovite se s kupom perila zahvaljujoč Klarstein

Pranje, sušenje, likanje... Na začetku čiščenja smo pozorni na to, kaj se nahaja na tleh: kup perila! Njeno razvrščanje je smiseln in nujen korak. Belo perilo lahko spet osvetlite z okolju prijaznim limoninim prahom, črna oblačila pa bi morala, če je le mogoče, ohraniti najtemnejši odtenek. Perilo mora biti lepo dišeče in barvne tkanine bi se morale oprati z ojačevalniki barv - zato perilo razvrstite . Ne pozabite na pravilno temperaturo pranja! Preostane le vse osušiti in zlikati. To, čemu čistilni negativisti govorijo nadležna gospodinjska opravila, je za spretnega in efektivnega Klarstein pomočnika zares zabavno, ker rezultat vidite takoj. Pojdimo!

Klarstein pralni in sušilni stroji

lasični pralni in sušilni stroji za velika stanovanja, ozki modeli za soliste in počitniške prikolice ali sušilniki srajc za samske in zasedene ljudi bodo v trenutku utripali. Klarstein poudarja intuitivno delovanje. Samo vstavite v boben, zaprite vrata, pritisnite gumb, končano. Z zapletenim nadzorom vam ne želimo odvzeti dragocenega časa. Želimo, da imate čas za lepe stvari v življenju, ne da bi zanemarili čiščenje. S Klarsteinom lahko naredite vse.

Odkrijte več

Klarstein likalniki

„Zlikaj me, zlato!“ govori vaš notranji glas pri pogledu na kup srajc, bluz in hlač. Utišajte jo! Zahvaljujpč likalnikom Klarstein se ne vedno popularno likanje spremeni na zabavo. Integrirani parni sistem, močna osnova in super lahke drsne likalne deske odstranijo gube na vseh vaših outfitoch hitreje, kot se konča vaša najljubša epizoda serije na Netflixu. Stavimo?

Odkrijte več

Poslovite se s drobtinami na tleh

Radi zjutraj vstanete iz postelje in pohitite do kavnega avtomata? Ali radi tekate po dnevni sobi samo v nogavicah? Potem zagotovo veste, da so tla čista takrat, ko vam ni treba brisati prah in drobtine z nog, ko se želite vrniti v posteljo ali ko se želite sprostiti na kavču. Sesalniki Klarstein vam bodo pomagali res dolgo ohranjati red. Ali greš v to?

Akumulatorski sesalci Klarstein

Brezžični, brezžepni, nepričakovano zmogljivi: z našim brezžičnim sesalnikom Klarstein se lahko poslovite ne samo od umazanije na tleh, temveč tudi od nadležnih zapletenih kablov in menjave umazanih vreč. Vsestranski, priročen in prilagodljiv, s njimlahko preletite po celotnem stanovanju, ga vzamete s seboj na počitnice in ga po čiščenju enostavno shranite. Sesanje drobtin bo še bolj zabavno.

Odkrijte več

Klasični in robotski sesalniki Klarstein

Sesanje je lahko zelo pomirjujoče - še posebej, če se znebite vsega prahu v kopalnici, drobtin kruha v kuhinji, drobtin čipsa pred kavčem. 1: 0 za vas in vaš sesalnik Klarstein! Nimate časa za ročno sesanje? Ni problema: Naši sesalni roboti Klarstein se bodo za vas v vojni borili z drobtinami, ne glede na to, ali ste na poti ali želite samo dvigniti noge.

Odkrijte več

Kombinirani sesalniki Klarstein s krpo

Vam resnično uspeva vzdrževati čistočo tal? Predstavljajte si udobje sesalnika in krpe v enem. Takšno čiščenje tal je dobesedno na profesionalni ravni. Napovejte vojno drobtinam pod jedilno mizo, pod posteljo in na tleh kopalnice. Pomen "popolnoma čist" bo dobil povsem drugo dimenzijo - videli boste!

Odkrijte več

Adijo kuhinjski kaos zahvaljujoč Klarstein

Perilo je oprano, tla so spet čista - v kuhinji je le veliko posode in polna vreča za smeti. Vas moti nenehno in dolgotrajno pomivanje posode? Ali vreča za smeti neprijetno diši? Rešitev prihaja: v zadnjem koraku vaše čistilne moči vas bodo domači junaki Klarstein spet rešili. Vaš novi pomivalni stroj kaže odlične zmogljivosti, umivalnik je spet prazen in posoda spet sveti čisto. Medtem pa naš koš za smeti Klarstein nevsiljivo absorbira vonjave ostankov hrane in enostavno dopolni vašo kuhinjo, ki bo hitro postala vaše najljubše mesto.

Pomivalni stroji Klarstein

Ne glede na to, ali ste majhna ali velika družina: s pomivalnimi stroji Klarstein boste želeli spet kuhati in peči, saj bo naknadno pomivanje umazane posode s pritiskom na gumb. Minili so časi, ko je kuhinja imela neprijeten vonj po priljubljenem meniju. Namesto tega se usedite, sprostite in uživajte v mirnem večeru s svojimi najdražjimi. Za ostalo bo poskrbel vaš pomivalni stroj Klarstein.

Odkrijte več

Smetni koši Klarstein

Koši za smeti resnično nimajo sreče! Tisti s pedali so razširjena klasika, ki vam je seveda ne želimo vzeti. Izredno robustne konstrukcije nas spremljajo že generacije in bodo preživele vsak prenos. Naši senzorski koši vas bodo osvobodili od dotika z ne vedno popolnoma čistimi površinami. Koši se odprejo brez stika, točno takrat, ko želite. Neželeni vonji ali umazane roke? Nikoli. Ne boste čutili svojih odpadkov in vaše roke bodo ostale čiste. Zmaga na vsaki strani!

Odkrijte več

Višje