Vse za vaše udobje

Prijeten dom v prijetnem okolju je osnovni pogoj za kvaliteten počitek. Ob naraščajočih temperaturah želimo prijetno sobno temperaturo in se želimo izogniti previsoki vlažnosti. V hladnih dneh imamo raje toplo in prijetno okolje. S pomočjo pametnih pomočnikov Klarstein si boste v nekaj preprostih korakih privoščili želeno sprostitev. Sprostite se, napolnite baterije in se ukvarjajte s svojimi hobiji v svoji oazi miru.

S Klarsteinom ohranite hladno glavo

Spominjate na tropske vroče poletne dni? Na čelu ste imeli nežne kapljice znoja, prepotena oblačila so se neprijetno lepila na vas, tradicionalno domače udobje pa je postala nedosegljiva želja. Na to trpljenje lahko pozabite! Osvobodila vas bo notranja klimatska naprava Klarstein: Naše rešitve sistematično klimatizirajo prostor na izbrano temperaturo. To je način, kako uživati ​​v svoji najljubši sprostitvi doma, tudi v vročih poletnih dneh.

Klimatske enote Klarstein

Nič ne presega dobre klimatske naprave: sveža, a ne prehladna! Prilagodite temperaturo tako, da se boste počutili prijetno in si oddahnili od močne vročine. Recite vročini jasno ne! Če z vgrajenim časovnikom nastavite želeno temperaturo, se lahko na poti domov veselite prijetno ohlajenega stanovanja, v katerem si boste s hladno glavo privoščili želeno sprostitev v pravem pomenu besede.

Odkrijte več

Hladilec zraka Klarstein

Predstavljamo: Ferrari med klimatskimi napravami - hladilec zraka Klarstein. Z vgrajenim ventilatorjem in vzporednim hlajenjem, vlaženjem in funkcijo čiščenja zraka. S to napravo vas podnebne razmere ne bodo več presenetile. Ustvarite toplotno udobje intuitivno glede na vaše osebne potrebe, tako da se lahko doma ukvarjate s svojimi najljubšimi dejavnostmi in se udobno sprostite.

Odkrijte več

Ventilatorji Klarstein

Ko zrak v vašem stanovanju dobesedno vre, je ciljni prepih točno tisto, kar si želite, ko zaspite s kapljicami znoja na čelu. Ventilatorji Klarstein, katere lahko obesite na strop, postavite v kot sobe kot prezračevalni steber ali kot klasični talni ventilator, vam bodo vedno zagotovili prijetno klimo doma. Torej: Kaj pa svež vetrič?

Odkrijte več

Dober zrak za dobro voljo po zaslugi Klarsteina

Veliko je odvisno od kakovosti zraka v vašem domu. Čistota in stopnja vlažnosti sta osnova za dolgoročno zdravo življenje. Dober zrak ustvarja dobro počutje, pomaga pri koncentraciji, sprostitvi in ​​podpira željo, da bi veliko več časa preživeli v najljubši sobi. Ustvarite popolno okolje z zračnimi hladilci Klarstein.

Čistilec zraka Klarstein

Vdih, izdih in pojdite v način sprostitve! Vse to je veliko bolj prijetno s čistim zrakom. Še posebej super za alergike: prah, dlake in vonjave vaših ljubljenčkov ali pršic lahko učinkovito filtriramo. Več svežega zraka dobi vaše telo, bolje lahko delate in razvijete občutek dobrega počutja.

Odkrijte več

Razvlažilci zraka Klarstein

Previsoka raven vlage škoduje srčno-žilnemu sistemu in nas lahko v celoti spravlja v stres. Začnete se znojiti in počutite se neprijetno. Klarstein ima rešitev: Vlažilec! S sistematičnim odstranjevanjem odvečne vlage iz zraka v prostoru se izboljša klima, zmanjša kondenzacija hlapov in prepreči se nastanek plesni. Popolna naprava za sprostitev v kopalnici ali spalnici.

Odkrijte več

Vlažilci zraka Klarstein

Suh ogrevan zrak v dnevni sobi in spalnici lahko izsuši naše sluznice, še posebej pri astmatikih poslabša dihanje. Dobra novica: tudi v tem primeru bo pomagal Klarstein! Naši vlažilci zraka dodajo v zrak vlago, ki je potrebna za sprostitev dihalnih poti in ponovni občutek svežine vašega doma.

Odkrijte več

S Klarsteinom se počutite toplo in prijetno

Vsem oboževalcem topla: Smart gadgeti Klarstein so tu za vas! Za uživanje prijetne toplote je dovolj par klikov. V trenutku se boste sprostili. Naši pomočniki se bodo popolnoma prilegali vaši domači oazi.

Električne odeje Klarstein

Prijetno in udobno! Ne glede na to, ali gre za posteljo, kavč ali fotelj: naše mehke električne in predvsem ogrevane odeje Klarstein vklopite s pritiskom na gumb. Tako se lahko hitro in enostavno zavijete v prijetno toploto, v kateri se boste počutili varno. Dajte počitek nogam, osvobodite roke. Nagnite se, zaprite oči ali meditirajte. Najpomembneje je, da se počutite dobro.

Odkrijte več

Infrardeči grelci Klarstein

Sončno ogrevanje: Klarstein infrardeča svetloba vas ogreva z infrardečim sevanjem, namesto da ogreva zrak in meša prah. Toplota ne bo zapravljena in zrak se ne bo po nepotrebnem izsušil... sobna temperatura bo ostala prijetna, ki je prilagojena vam in vašim potrebam.

Odkrijte več

Kamini Klarstein

Je domači kamin za vas simbol absolutnega udobja? Samo priključite napajalni kabel in se lahko sprostite. Z električnimi kamini Klarstein lahko ustvarite vzdušje rustikalne koče zahvaljujoč realistični simulaciji požara, uravnavanju svetlosti in integrirani moči ogrevanja - vse to pa vključuje eleganten videz.

Odkrijte več

Višje