3 letna garancija 14 dnevni rok za vračilo izdelka

Vse za učinkovito shranjevanje

Čistiti, zamrzniti, pripravljati: vedno imejte kuhinjo čisto, ne da bi zapravljali hrano. Vnaprej pripravite svoj najljubši zajtrk za stresno jutro, lazanje iz kosila postavite v hladilnik za pozneje ali osvežilno mineralno vodo zmešajte s koščki limone, mete in ingverja. Priročno shranjevanje hrane vam bo prihranilo čas in prijetne trenutke. Naj vas presenetimo.

Praktične posode Klarstein

Naši stari starši so vedeli, kaj počnejo! Zaloga hrane je zelo priročna. Ne glede na to, ali je shranjena za vikend, ali je kuhana za nekaj dni vnaprej ali zamrznjena za pozneje: ta pristop vam ne bo prihranil le časa, ki ga lahko preživite s lenarjenjem, temveč vas bo pripravil tudi na nepričakovan obisk, ki bo pripravil obilen obrok. v trenutku. Na ta način lahko tudi zmanjšate skupne odpadke hrane, ki jo lahko shranite za pozneje v nepredušni škatli Klarstein. Poskusi ...

Klarstein zabojniki in škatle

Ali radi kuhate nekaj dni vnaprej in imate vedno kaj pripravljenega? Ali želite, da se reši shranjevanje krompirja, čebule ali začimb, zahvaljujoč kateremu vaše sestavine ne bodo le na dosegu roke, temveč bodo kot okras dopolnile tudi vašo kuhinjo? Potem ste prišli na pravo mesto: posode za shranjevanje in škatle Klarstein vam bodo pomagale pri pripravi hrane lažje kot nikoli prej. Od hladno prekajenega mesa, preko svežega kruha in peciva do riževe pojedine. Vse lahko zapakirate nepredušno, varno shranite in na koncu okusno postrežete.

Odkrijte več

Dobro zapakirana in okusna hrana s sabo zahvaljujoč Klarstein

Pripravite hrano za potovanje! Vi in vaša družina lahko ves dan uživate v hrani zaradi Klarsteinovih škatlam za kosilo, posodicam in steklenicam za pitje. Domača kosila so hranljiva in zdrava. Popoldanski mini bife z domačim ledenim čajem je popoln vir energije na potovanju. ​

Klarstein škatle za kosilo in škatlice

Prosimo s sabo! Zakaj? Zahvaljujoč škatlam za kosilo prihranite denar, doma skuhana hrana je vedno po vaši predstavi, vedno si boste privoščili točno tisto, kar si boste zamislili, poleg tega pa se boste do narave obnašali odgovorno. Naj gre za sladek zajtrk, okusno kosilo ali obilno večerjo s seboj: pomočniki Klarstein vas spremljajo povsod. Ko se vrnete domov, jih lahko preprosto operete v pomivalnem stroju in naslednji dan napolnite. Še bolj zabavno je biti zunaj, kajne?

Odkrijte več

Steklenice Klarstein

Fanta ali Capri Sonne sta out! Domačo limonado pripravite natančno po svojem okusu in jo vzemite s seboj kamor koli. Limonada je okusnejša, bolj zdrava, uživali pa bodo tudi vaši otroci, ki so polni energije. Za trening, potovanje v pisarno, šolo ali vrtec vas bodo steklenice Klarstein dobesedno podpirale.
Plus: Izognili se boste nepotrebnim kemikalijam v kupljenih pijačah in podprete tako bolj trajnostno in bolj zdravo pitje. Odžejanje postane zabavno!

Odkrijte več

Višje