Caruso 2 v 1 posoda za ogenj + pokrov za zaščito pred vremenskimi vplivi

218,90 € z DDV
  • 81 cm
  • Ognjišče
  • 11 kg
Številka izdelka: 60002525
  • Ta izdelek ni na zalogi in ga je treba preurediti. Ta izdelek ni na zalogi in ga je treba preurediti.
  • Ekspresna dostava
  • 14 dni za vrnitev
  • Brezplačna dostava nad 50 € Brezplačna dostava pri plačilu s kreditno kartico ali preko bančnega nakazila

Glavne značilnosti

  • Set sestavljen iz Caruso, 2 v 1 posoda za ogenj in žar, Ø 58 cm, funkcija rotacije, Ø 55 cm žar, črna Koda produkta: 10033384 Vključena količina: 1 Posebno vzdušje: ognjišče s premerom 58 cm temperaturno odpornega praškanega jekla

  • Dvakratno praktična naprava: romantična posoda za ogenj in kakovostni žar iz nerjavnega jekla v enem

  • Dekorativna: eleganten črn dizajn je primeren za vsako okolje

Opis izdelka

Uživajte z ognjiščem 2 v 1 Blumfeldt Caruso praktične prednosti kakovostnega žara in posebnega vzdušja ob skupnem kuhanju.

Posoda za ogenj Blumfeldt Caruso s premerom 58 cm nudi dovolj prostora za velik ogenj iz majhnih drv, oglja ali peletov. Tri ekstra dolge nogice omogočajo idealno delovno višino in zelo spretno dvigajo posodo v višino , da so plameni še lepši. Za prijetno druženje poskrbi prevsem Horiflex Swivel Grill - zložljivi, vrtljivi žar s premerom 64 cm, narejen iz inoks jekla, ki poskrbi za prijetno druženje družine, prijateljev in gostov ob ognju. Poleg dveh praktičnih držal za transport je v dobavi naprave Blumfeldt Caruso praktična deska za rezanje za bočno montažo, 5 kavljev za pribor za žar in posoda za pepel.
Kot ognjišče ali kot kakovostni žar: posoda za ogenj Blumfeldt Caruso ustvari posebno vzdušje toplote na vrtu, dvorišču ali terasi. Izdelan je v celoti iz nerjavnega inoks jekla, ima rustikalni šarm, je posebej robustna in odporna proti vremenskim vplivom. Zaščitno praškano lakiranje nogic doda ognjišču atraktiven videz v enostavni črni barvi. Za zaščito pred vetrom in vremenom, tudi za prezimitev zunaj, vsebuje ta set zaščitni pokrov iz najlona 600D.

Za kulinarično doživetje in romantične trenutne v dvoje: 2 v 1 posoda za ogenj Blumfeldt Caruso prinese delikatese iz žara in srečanja pri ognju.

Opozarjamo, da je posoda za ogenj dobavljena kot montažni set. Montaža se naredi odvisno od tehničnih spretnosti v cca 20 minutah.

Lastnosti

Številka izdelka: 60002525

Mere in tehnične podrobnosti

Kaj bo dostavljeno?

Pogoji za dostavo

Ta izdelek ni na zalogi in ga je treba preurediti.

Vrednotenje kupcev
o mnenju

Za ta izdelek ni napisanih mnenj.