Cascada 2G , Les, Kaskadni vrtni vodnjak, 12W, 800 L/Ura
Cascada 2G , Les, Kaskadni vrtni vodnjak, 12W, 800 L/Ura
Cascada 2G , Les, Kaskadni vrtni vodnjak, 12W, 800 L/Ura
Cascada 2G , Les, Kaskadni vrtni vodnjak, 12W, 800 L/Ura

Cascada 2G Kaskadni vodnjak

56 cm Vrtni vodnjak 12,5 kg
138,00 € 187,00 € z DDV
Pripravljen za dostavo Čas dostave: 5 - 7 delovnih dni
14 dni za vrnitev brezplačna dostava

Glavne značilnosti

Dekorativni 3-nadstropni kaskadni vodnjak za vrt ali teraso

Rustikalni izgled lesenih banj in črpalke iz železne zlitine

Vključno z zmogljivo 12 W črpalko s pretokom vode 800l/uro

Opis izdelka

Nežno špricajoča voda z zanimivim izgledom, to je vrtni vodnjak Blumfeldts Cascada 2G . S svojimi lesenimi banjicami, iz katerih se zliva voda v neprestanem obtoku, prinaša kaskadni vodnjak v rustikalnem stilu na vsak vrt ali teraso.

Tri nadstropja trdnih lesenih posod, ki so jih uporabljali še naši stari starši, se dvigujejo navzgor v ožajočo se vežo, ki je zaključena z okrasno ročno črpalko iz črne lakirane zlitine. Vsi trije sodčki so narejeni iz masivnega lesa ostrolistca in so bili vizualno postarani s pomočjo plamena. Na tak način vodnjak popolnoma ujame vzdušje starih časov in pomaga ustvariti sproščajoče vzdušje miru. Da bo voda ostala varno v svojih posodah, in da bo les zaščiten pred gnitjem, imajo sodi od znotraj tesnilni zaščitni sloj in folijo.

Seveda, ne rabite skrbeti, da morate s pomočjo črpalke na vrhu pripeljati vodo do vira. To je naloga vgrajene električne črpalke, ki je nameščena v spodnjem delu in s pomočjo sistema cevi črpa vodo do odtoka okrasnega vodnjaka. Moč 12 W cirkulira do 800 litrov na uro in zagotavlja, da kaskadni vodnjak Blumfeldt ustvarja močan vodni tok.

Prikazat več

Lastnosti

Shranit navodila
 • Zaprt obtok vode: ni potreben dotok vode
 • Enostavna montaža, vključno s potrebnimi vijaki
 • Material: azijski les ostrolistec/zlitina
 • S pameni obdelana površina za optično postaranje
 • Potrebna količina vode: cca 50 litrov
 • Barva: rjava
Cascada 2G , Les, Kaskadni vrtni vodnjak, 12W, 800 L/Ura

Mere in tehnične podrobnosti

 • Mere (skupno): 56 x 100 x 65 cm (ŠxVxD)
 • Mere (ročna pumpa): 12 x 27,5 x 25 cm (ŠxVxD)
 • Mere (1. nadstropje): 31 x 56 cm (VxØ)
 • Mere (2. nadstropje): 23,5 x 40,5 cm (VxØ)
 • Mere (3. nadstropje): 17,5 x 28,5 cm (VxØ)
 • Teža: cca 12,5 kg

Kaj je bilo odposlano

 • 1 x Vodnjak (montažni set)
 • 1 x Črpalka
 • Navodila za uporabo v nemščini (naslednji jezik: angleščina)

Pogoji za dostavo

Pripravljen za dostavo Čas dostave: 5 - 7 delovnih dni

Vrednotenje kupcev

Za ta izdelek ni napisanih mnenj.

Mnenja strank iz drugih držav

Preverjen pregled

Den Preis finde ich für den Brunnen zu hoch. Der Brunnen hat keine Stabilität. Man kann ihn nicht hochheben ohne das er auseinander fällt. Er sieht aber sehr schön aus. Bei Regen und Witterung würde ich ihn nicht draußen stehen lassen.

Mislim, da je cena za fontano previsoka. Vodnjak nima stabilnosti. Ne moreš ga dvigniti, ne da bi razpadel. Ampak izgleda zelo lepo. Ne bi ga pustil zunaj v dežju in slabem vremenu.

Preverjen pregled

Die Medien konnten nicht geladen werden.

Medija ni bilo mogoče naložiti.

Preverjen pregled

Ja auch mein Brunnen hatte eine kleine Beschädigung, hab der Firma geschrieben das ich es bei Kostenübernahme selber repariere. Hat funktioniert, hab im Baumarkt eine Teichfolien-Reparaturset gekauft. Das Loch damit verschweisst, alles Top. Das Geld für die Reparatur wurde mir erstattet und der Brunnen läuft problemlos und schaut super schön aus :)

Ja, tudi moja fontana je imela malo poškodbe, sem pisal podjetju, da jo bom sam popravil, če bom plačal. Delovalo je, v trgovini s strojno opremo sem kupil komplet za popravilo obloge za ribnik. Z njim zavaril luknjo, vse super. Denar za popravilo so mi vrnili in fontana deluje brez težav in izgleda super :)

Preverjen pregled

Unteres Gefäß muss nach zweitägigen Betrieb nachgefüllt werden, geh von leckstelle aus

Spodnjo posodo je treba ponovno napolniti po dveh dneh delovanja, predpostavimo, da pušča

Preverjen pregled

Meine Balkonecke verschönert Der Brunnen war superschnell und leicht zusammen zu bauen. Alles dicht und ohne Beschädigungen. Gleich Teichpflanten und Kieselsteine gekauft und schon ist meine Erholoase fertig. Ich würde den Brunnen auf jeden Fall wieder kaufen. Ich habe noch Untersasserlampen bestellt und werde dann noch ein Foto nachreichen. Im Winter kommt er eventuell rein. Versand schnell und Verpackung sehr gut.

Polepšala moj balkonski kotiček. Fontano je bilo zelo hitro in enostavno sestaviti. Vse tesno in brez poškodb. Takoj kupljene rastline za ribnik in kamenčki in moja oaza za sprostitev je pripravljena. Zagotovo bi fontano ponovno kupila. Naročil sem sijalke Untersasser in bom kasneje poslal fotografijo. Pozimi bi lahko prišel. Pošiljanje hitro in pakiranje zelo dobro.

Preverjen pregled

Lieferung super schnell, nur leider kaputt.

Super hitra dostava, a na žalost pokvarjen.

Preverjen pregled

Ich sende das Produkt nicht zurück, sondern werde es verbessern!!

Izdelka ne bom vrnil, ampak ga bom izboljšal!!

Preverjen pregled

Leider ist die Innenfolie sehr dünn und schlecht verarbeitet daher an vielen Stellen undicht..Außerdem war die Folie vom Transport mehrfach beschädigt! Der Rest entspricht der Beschreibung.

Žal je notranja folija zelo tanka in slabo izdelana, zato marsikje pušča, folija se je večkrat poškodovala tudi med transportom! Ostalo ustreza opisu.

Preverjen pregled

Im großen und ganzen bin ich zufrieden, schnelle geliefert und gut verpackt kam der Brunnen bei uns an. Beim Auspacken musste ich aber feststellen, das das passiert ist, worauf die anderen Rezensionen mich schon vorgewarnt haben: Auch bei unserem Brunnen war die Teichfolie des großen Bottichs an mehreren Stellen gerissen. Wir hatten GSD ein Poolreperaturset zur Hand um die Folie abzudichten. Der Aufbau war dann recht einfach und nun plätschert er munter vor sich hin, als schöner Hingucker in meinem Bauerngarten.

Skratka sem zadovoljen, fontana je prispela hitro in je bila dobro zapakirana. Pri razpakiranju pa sem se moral zavedati, da se je zgodilo to, na kar so me opozarjale že druge recenzije: na več mestih je bila strgana tudi obloga ribnika na veliki kadi naše fontane. Pri roki smo imeli komplet za popravilo bazena GSD za tesnjenje obloge. Takrat je bila montaža čisto preprosta, zdaj pa veselo valovi pred njo, kot lepa paša za oči na vrtu moje hiše.

Preverjen pregled

Eigentlich ist der Brunnen wunderbar als Deko. Leider ist die Halterung für den Eimer defekt angekommen und man bekommt dazu dann keine Reaktion wenn man den Händler anschreibt. Nur aus diesen Grund gibt es drei Sterne anstatt voller Punktzahl.

Pravzaprav je fontana čudovita kot okras. Na žalost je držalo za vedro prispelo okvarjeno in ne dobite nobene reakcije, ko pišete prodajalcu. To je edini razlog, zakaj dobi tri zvezdice namesto polnih točk.

Prikaži vsa vrednotenja kupcev Prikaži manj vrednotenja kupcev