Bari 318, 300 x 180 cm, bočna cerada, bočna roleta, aluminij, krem/peska 180 cm | Kremna
Bari 318, 300 x 180 cm, bočna cerada, bočna roleta, aluminij, krem/peska 180 cm | Kremna
Bari 318, 300 x 180 cm, bočna cerada, bočna roleta, aluminij, krem/peska 180 cm | Kremna
Bari 318, 300 x 180 cm, bočna cerada, bočna roleta, aluminij, krem/peska 180 cm | Kremna
Bari 318, 300 x 180 cm, bočna cerada, bočna roleta, aluminij, krem/peska 180 cm | Kremna
Bari 318, 300 x 180 cm, bočna cerada, bočna roleta, aluminij, krem/peska 180 cm | Kremna
Bari 318, 300 x 180 cm, bočna cerada, bočna roleta, aluminij, krem/peska 180 cm | Kremna

Bari 318 Stranska tenda

Stranska tenda Kremna Poliester, Kovina
209,90 € z DDV
Višina:
Prvotna barva:
Ta izdelek ni na zalogi in ga je treba preurediti.
14 dni za vrnitev
Bari Zaščitna embalaža
Bari Zaščitna embalaža 12 cm Zaščitna embalaža 0,87 kg 39,90 € z DDV
Bari Podporna stojala
Bari Podporna stojala 5 cm Podporna stojala 4 kg 62,90 € z DDV
Bari Talna plošča za adapter
Bari Talna plošča za adapter 12 cm Talna plošča za adapter 0,32 kg 29,90 € z DDV

Glavne značilnosti

Masivna bočna cerada kot zaščiita pred pogledom, vetrom in soncem

Maksimalna dolžina: 300 cm

Višina: 180 cm

Opis izdelka

Ko nas mamijo topli sončni žarki in lepo vreme, radi počivamo na balkonu ali terasi. Ponavadi se zgodi, da ko se ravno udobno namestimo s knjigo, prijatelji ali kozarcem vina, že se pojavijo temne strani sproščanja na takšnih mestih: veter se neprestano trudi obračati strani najljubše knjige, sosed preveč pozorno sledi pogovorom ob kavi ali pa nam večernji sončni zahod sveti naravnost v oči. Takrat nas lahko enostavno reši pred neželjenimi težavami bočna cerada Bari 318 proizvajalca Blumfeldt.

Razvita tkanina bo v trenutku postala optimalna trojna zaščita pred vetrom, soncem in raznimi neželjenimi pogledi. Na uporabo čaka kar tri metre dolga in 1,8 metra široka bočna roleta, skrita v kaseti odporni na vremenske razmere, narejena iz nerjavečega, trdega aluminija. Z malo truda jo boste izvlekli in pričvrstili na stojalo na koncu, ki je ravno tako narejeno iz trdega aluminija. Postavljena na elastični osovini, bo zagotovo vedno čvrsto iztegnjena. Z enako malo truda bo tudi izginila v svojo kaseto – brez napornega navijanja. Varovalo po principu "klika" cerado zagotovo zadrži v stojalu s strani, služi pa tudi kot varovalo za otroke.

Del, ki se nahaja ob zidu in stojalo na koncu, sta lakirana s sivo barvo v prahu, lepo izgledata ter sta odporna na vremenske razmere. Bočno cerado proizvajalca Blumfeldt je torej možno uporabiti tudi naslednjo sezono. Platno je čvrsta poliesterska tkanina krem barve oziroma peščene barve tekstilne gostote 280 g/m². Iz tega razloga je cerada odporna na vremenske razmere, njena barva pa tudi ob uporabi na soncu ne bo zbledela. Poleg vsega je zaradi gostote tekstilne izdelave neprepustna za prah tako, da lahko z druge strani površino samo obrišete.

Postavljanje bočne cerade Bari 318 je zelo preprosto, nakup dodatnih delov pa ni potreben, saj so vsi deli, ki jih potrebujete za montažo že vključeni v paketu. Kaseta s platnom se navpično pritrdi ob zid terase ali balkona z dvemi držali. Stojalo, ki drži konec rolete pa je vsidran z močnimi kovinskimi utori v tla.

Povzetek: bočna cerada Blumfeldt je idealna rešitev za vse, ki potrebujejo fleksibilno, uporabno ter očesu privlačno zaščito v svojem kotičku za sproščanje. Hitro raztezanje in instantna pomoč pri vseh vrstah motenj kot so veter, sonce ali vedoželjni pogledi. Tudi pospravljanje cerade je sila preprosto, saj v trenutku izgine nazaj v kaseto in vam omogoča pogovor s sosedi ali pa užitek v sončnem zahodu z nežnim poletnih vetrcem.

Dostopne barve v teh dimenzijah: krem/peščena, antracitna (proizvod: 10028015), krem-bela (proizvod: 10028017)

Prosimo, da pregledate tudi našo opremo za pričvrstitev bočnih cerad na neravne površine in za fleksibilno montažo stojala.

Prikazat več

Lastnosti

Shranit navodila
 • Platno je shranjeno v zidni kaseti
 • Masivna kaseta odporna na vremenske razmere, za dolgo življenjsko dobo
 • Siv lak v prahu na vseh kovinskih delih za enostavnejše čiščenje in dodatno odpornost na vremenske razmere
 • Material kasete s platnom in držala za pričvrstitev: trdi nerjaveči aluminij
 • Material platna: tkanina iz poliestra gostote 280 g/m²
 • Tkanina pričvrščena na elestičnih oseh, za čvrsto napenjanje in preprosto zvijanje
 • Dostopna oprema: klin za pričvrstitev stojala v tla (proizvod: 10028161)
 • Dostopna oprema: plošča za pričvrstitev na tla (proizvod: 10028020)
Bari 318, 300 x 180 cm, bočna cerada, bočna roleta, aluminij, krem/peska

Mere in tehnične podrobnosti

 • Dimenzije glavnega držala: 10 x 180 x 13 cm (Š x V x D)
 • Dimenzije držala za stojalo: 12 x 100 x 11 cm (Š x V x D)
 • Teža: cca 9,7 kg

Kaj je bilo odposlano

 • 1 x glavno držalo
 • 1 x držalo za stojalo
 • 2 x set za montažo na zid
 • 4 x M6 utor s kovinskim okvirjem
 • 4 x material za pričvrstitev
 • Navodila za uporabo

Pogoji za dostavo

Ta izdelek ni na zalogi in ga je treba preurediti.

Vrednotenje kupcev

Za ta izdelek ni napisanih mnenj.

Mnenja strank iz drugih držav

Preverjen pregled

Super Qualität, alles gut geklappt. Haben bereits die gleiche Markise gehabt und waren sehr zufrieden. Markise einer anderen Firma war in kürzester Zeit kaputt! Lieferung durch Paketdienst ein Tag später als angekündigt!

Odlična kakovost, vse je šlo dobro. Enako tendo sem že imel in bil zelo zadovoljen. Tenda še enemu podjetju je v trenutku počila! Dostava s paketno službo en dan kasneje od napovedane!

Preverjen pregled

Guter Artikel, alles wie beschrieben. ich wollte sogar noch einen zweiten nachbestellen. Leider war er aber in der Farbe beige nicht mehr lieferbar.

Dober artikel, vse kot je opisano. Želel sem celo naročiti drugega. Žal ni bil več na voljo v bež barvi.

Preverjen pregled

Leichte Montage, toller Sichtschutz. Bisschen viel Zug drauf auf Rolloeinzug.

Enostavna montaža, odlična zaščita zasebnosti. Malo preveč vleče pri zvijanju rolet.

Preverjen pregled

Sehr gutes Produkt ist das Geld wert hatte vorher ein günstigeres Produkt gekauft sehr unzufrieden mit der Ausführung. Es ist doch besser etwas mehr Geld auszugeben. Super danke

Zelo dober izdelek, vreden svojega denarja, pred tem sem kupil cenejši izdelek, zelo nezadovoljen s končno obdelavo. Bolje je porabiti malo več denarja. super hvala

Preverjen pregled

Plane hatte beim ersten Ausrollen schon Falten

Ponjava je imela gube, ko so jo prvič odvili

Preverjen pregled

Montage und Funktion klappt super

Sestava in funkcija deluje odlično

Preverjen pregled

Sieht gut aus, funktionierte den ganzen Sommer sehr gut. Habe bereits die zweite Seitenmarkise von blumfeldt im Einsatz. Die letzte vor 2 Jahren gekauft. Stoff noch immer die Original-Farbe. Damit fällt die später bestellte Seitenmarkise nicht farblich auf. Montiere die Markisen im Winter ab. Bisher klare Empfehlung von mir

Izgleda dobro, vse poletje je deloval zelo dobro. Že uporabljam drugo stransko markizo znamke blumfeldt. Zadnji kupljen pred 2 leti. Tkanina še originalne barve. To pomeni, da naknadno naročena stranska markiza ne izstopa. Pozimi odstranite markize. Zaenkrat moje jasno priporočilo

Preverjen pregled

Die Markise ist einfach zu montieren und hält einiges aus. Der Verkäufer ist sehr hilfsbereit und nett. Ich habe die Halterungen verschlampt und sie wurden prompt kostenlos nachgeliefert. Der Plan zur Montage ist in deutsch und für mich als Laien sehr verständlich. Mann kann da nichts falsch machen. Werde die Markise ein zweites mal kaufen, da sie den Wind super abhält. Einziges Manko, ich habe das am Boden montierte Gegenstück zum einhängen mit einem Gewindestangerl (6mm) am Steher von der Laube befestigt, da die Wellensteine im Boden nur gelegt und somit locker waren. Weiterhin 5 Sterne

Tenda je enostavna za montažo in zdrži marsikaj. Prodajalka je zelo ustrežljiva in prijazna. Nosilce sem izgubil in takoj so mi jih brezplačno zamenjali. Načrt za montažo je v nemščini in meni kot laiku zelo razumljiv. S tem ne morete zgrešiti. Tendo bom kupil drugič, ker zadržuje veter. Edina pomanjkljivost je ta, da sem talni dvojnik pritrdil na uto z navojno palico (6mm) za obešanje, ker so bili valoviti kamni položeni samo v tla in so bili zato ohlapni. Še vedno 5 zvezdic

Preverjen pregled

Diese Markisen möchten wir nicht mehr missen. Sie halten super Wind und Wetter ab, sind ein super klasse Sichtschutz und bestehen aus einem wirklich robusten Material. Wir haben den Haltepfosten (wie von anderen Nutzern vorgeschlagen), auf einer Steinplatte befestigt. Somit sind wir völlig frei auf welche Länge wir die Markisen ausziehen. Da stimmt einfach alles, vor allem im Vergleich zu anderen Produkten, eine günstige aber qualitativ hochwertige sehr gute Alternative.

Brez teh tend ne bi več radi. Zaščitijo pred močnim vetrom in vremenskimi vplivi, so vrhunski zaslon za zasebnost in so izdelani iz res robustnega materiala. Nosilec smo pritrdili (po predlogu drugih uporabnikov) na kamnito ploščo. Tako smo popolnoma svobodni, na katero dolžino bomo markize podaljšali. Vse je ravno prav, sploh v primerjavi z drugimi izdelki, poceni a kvalitetna zelo dobra alternativa.

Preverjen pregled

Markise ist ihr Geld wert,Verarbeitung und Qualität sind in Ordnung. Bei der Herstellung bzw.bei der Säumung des Markisenstoffes sollte mehr wert darauf verwendet werden,dass der Stoff keine unnötigen Knicke bekommt.Diese sehen nicht so schön aus und stören das sonst gute Erscheinungsbild.Adapterplatte erfüllt ihren Zweck,ist gut verarbeitet und sollte eigentlich zum Zubehör der Markise geliefert werden.Ob sie den Preis rechtfertigt wage ich zu bezweifeln.

Tenda je vredna svojega denarja, izdelava in kvaliteta sta v redu. Pri izdelavi oziroma obrobljanju tkanine za tendo je treba bolj poudariti, da se tkanina ne bo nepotrebno mečkala, saj le-te ne izgledajo tako lepo in motijo sicer lep izgled. Dodatki za tendo so priloženi. Dvomim, da upravičujejo cena.

Preverjen pregled

Good quality product well made. Idea for blocking strong sun light or the neighbours . Would recommend and buy again.

Kakovosten izdelek dobro izdelan. Ideja za zaščito pred močno sončno svetlobo ali sosedi. Priporočam in ponovno kupujem.

Preverjen pregled

Die Markise macht einen sehr soliden und stabilen Eindruck, habe sie heute erst montiert. Montage war eigentlich einfach. Allerdings haben die Schraubendübel für den Steh-Pfosten nicht gepasst, in der Anleitung steht 6 mm Bohrloch, es sind aber 12 mm Dübel die auch nicht durch das Bohrloch des Standpfosten passen. Ich musste eigene Schrauben verwenden. Deshalb nur vier Sterne. Jetzt hoffe ich nur dass ich eine langfristige Freude habe!

Tenda daje zelo soliden in stabilen vtis, ravno danes sem jo namestil. Sestavljanje je bilo pravzaprav enostavno. Niso pa pasali vijačni mozniki za stojalo, v navodilih piše 6 mm izvrtina, obstajajo pa 12 mm mozniki, ki prav tako ne gredo skozi izvrtano luknjo nosilnega stebra. Moral sem uporabiti lastne vijake. Torej samo štiri zvezdice. Zdaj samo upam, da bom dolgoročno vesel!

Preverjen pregled

Wertige Verarbeitung, strammer Federmechanismus, kräftiger Markisenstoff. Einfach zu befestigen, jedoch sind die mitgelieferten Schräubchen unterdimensioniert und die Dübel kein Markenprodukt. Ich musste beides aus eigenen Beständen ersetzen.

Kvalitetna izdelava, tesen vzmetni mehanizem, močna tkanina tende. Enostaven za pritrditev, vendar so priloženi vijaki premajhni in mozniki niso izdelki blagovne znamke. Oba sem moral zamenjati iz lastnih zalog.

Preverjen pregled

wir haben diese Markise für unsere Terrasse gekauft. Die Eigentliche Befestigung erfolgt nur als Wandmontage. Mit zwei zusätzlichen Standpfosten und Halteplatten ist der flexibe Eisatz an einem feri gewähltem Ort gewährleistet. Wie lange die Aufrollautomatik durchhält kann ich noch nicht sagen. nach dem ersten Augenschein ist die Markiese solider verarbeitet als mir bisher bekannte Billigprodukte (38- 60 EUR).

Kupili smo to tendo za našo teraso. Dejanska pritrditev je samo stenska montaža. Z dvema dodatnima stebričkoma in montažnimi ploščami je zagotovljena prilagodljiva uporaba na poljubni lokaciji. Ne morem reči, kako dolgo bo trajal samodejni roll-up. na prvi pogled je tenda bolj solidno obdelana od poceni izdelkov, ki sem jih poznal do sedaj (38-60 EUR).

Preverjen pregled

Sehr gute Lösung für meine Zwecke (Zwischen 2 Balkonstützen auf dem Balkongeländer). Leider musste ich die Wandhalterung separat bestellen, War nicht im Lieferumfang enthalten! Sonst hätte es 5 Sterne gegeben! Ich habe noch eine Halterung machen lassen, in die die Markise eingeführt wird. Damit wird ein vertikales verwinden der Markise, bei Wind, verhindert.(s.Fotos)

Zelo dobra rešitev za moje pojme (med 2 balkonskima nosilcema na balkonski ograji). Na žalost sem moral stenski nosilec naročiti posebej, ni bil priložen! Sicer bi bilo 5 zvezdic! Dal sem narediti tudi nosilec v katerega se vstavi tendo. To preprečuje navpično zvijanje markize v vetru. (glej fotografije)

Preverjen pregled

Die Lieferung und der Aufbau der Seitenmarkise erfolgte ohne Probleme.Nach dem Aufbau und dem Auszug stellten wir fest,das die Markise sehr faltig und stellenweise schmutzig ist. Deshalb sendeten wir sie zurück und baten um Umtausch. Der Umtausch erfolgte nicht,so daß das Geld zurück überwiesen werden soll.Sobald das Geld auf dem Konto ist ,bestellen wir erneut. Die neue Markise ist einwandfrei der Aufbau schnell und leicht. Farblich stimmte sie mit der Bestellung überein.

Stranska tenda je bila dobavljena in postavljena brez težav, po postavitvi in selitvi smo ugotovili, da je tenda zelo zmečkana in ponekod umazana. Zato smo jih poslali nazaj in prosili za zamenjavo. Menjava ni bila izvedena, tako da bi moral biti denar nakazan nazaj.Takoj ko bo denar na računu, bomo ponovno naročili. Nova markiza je brezhibna in se hitro in enostavno postavi. Barva je ustrezala naročilu.

Prikaži vsa vrednotenja kupcev Prikaži manj vrednotenja kupcev