Nolana 2 v 1 posoda za ogenj + pokrov za zaščito pred vremenskimi vplivi

Ognjišče , 73 cm , 7,5 kg
229,00 € z DDV
Pripravljen za dostavo | Čas dostave: 5 - 7 delovnih dni
14 dnevni rok za
vračilo izdelka
Poštnina
brezplačna
Brezplačna dostava pri plačilu s kreditno kartico ali preko bančnega nakazila
Nolana 2 v 1 posoda za ogenj + pokrov za zaščito pred vremenskimi vplivi

Opis izdelka

Združite prijetno vzdušje odprtega ognja s prijetnimi ugodnostmi kakovostnega žara z 2 v 1 posodo za ogenj Blumfeldt Nolana.

Posoda za ogenj Blumfeldt Nolana s premerom 75 cm nudi dovolj prostora za velik ogenj iz majhnih drv, oglja ali peletov. Enostavna in elegantna osnova posode se dviguje zelo spretno v višino za še boljši občutek iz plapolajočega ognja. Jekleni lovilec isker iz mreže varuje ognjišče pred vročino in letečimi iskricami. V paketu je tudi kovinski pribor, s katerim lahko goreče kose drv enostavno premikate na stran pri dopolnjevanju goriva ali pri kurjenju ognja. Za še bolj prijetno sedenje ima posoda za ogenj na razpolago žar iz nerjavnega jekla s premerom 64 cm, ki zelo enostavno poskrbi za družino, prijatelje in goste.
Z velikimi plameni, ali brez njih: posoda za ogenj Blumfeldt Nolana ustvari zahvaljujoč konceptu FireView Concept posebno vzdušje prijetne toplote na vrtu, dvorišču ali terasi. V celoti je narejena iz praškanega nerjavnega jekla, ima rustikalni šarm, ampak je tudi posebej robustna in odporna proti vremenskim vplivom. Lakiranje je odporno na ogenj in ji doda atraktiven videz v enostavni črni barvi. Za zaščito pred vetrom in vremenom, ampak tudi za prezimitev zunaj, vsebuje ta set odporen zaščitni pokrov iz najlona 600D.

Za romantične trenutke in kulinarične specialitete: 2 v 1 posoda za ogenj Blumfeldt Nolana nudi prijetno vzdušje prasketajočega ognja in veselje pri skupnem kuhanju.

Opozarjamo, da je posoda za ogenj dobavljena kot montažni set. Montaža se naredi odvisno od tehničnih spretnosti v cca 20 minutah.

Prikazat več

Lastnosti in dimenzije

Nolana 2 v 1, posoda za ogenj, Ø73 cm | Ø64 cm, pokrov za zaščito pred vremenskimi vplivi, jeklo, črna

Pogoji za dostavo

Kaj je bilo odposlano

Pripravljen za dostavo | Čas dostave: 5 - 7 delovnih dni

Vrednotenje kupcev

Za ta izdelek ni napisanih mnenj.