Vaši osebni podatki se obdelujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1-UPB1

Po končanju trgovske pogodbe ne arhiviramo osebnih podatkov. Shranimo le podatke iz nakupa in obveščamo vas preko e-mail sporočil . Do vaših osebnih podatkov lahko dostopate preko Vašega računa kupca Vaše zasebne podatke lahko preverite na

Priporočamo Vam shranit in natisnit splošne pogoje poslovanja.

Vaši osebni podatki so potrebni za pravilno obdelavo vašega naročila in dostavo, zato zahtevane podatke skrbno hranimo in uporabljamo. Če se prijavite na eNovice, potem se bo Vaš email uporabil tudi za namen reklame in preiskavo in to vse dokler ne pošljete zahteve za odjavo. Pogoj za pošiljanje je vaše izrecno soglasje, katero lahko kadarkoli prekličete. Dostavni službi (npr. InTime) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo.

Če se prijavite na eNovice, potem se bo Vaš email uporabil tudi za namen reklame in preiskavo in to vse dokler ne pošljete zahteve za odjavo. Pogoj za pošiljanje je vaše izrecno soglasje, katero lahko kadarkoli prekličete.

Besedilo za prejemanje novic (eNovice): "Ja, se strinjam s prejemom poslovnih novic v obliki e-novic."

V eNovicah je vključena tudi ekskluzivna ponudba, ki je namenjena samo registriranim naročnikom. (Kadarkoli se lahko odjavite)

Vedno imate pravico do brezplačnih informacij, preverite pravilnost shranjenih podatkov. Če želite, se lahko obrnete na info@klarstein.com in nam pošljete vašo zahtevo po emailu, pošti ali faksu.


COOKIES
Za obiskovalce naših spletnih strani uporablja MO piškotke, s katerimi prilagajamo vsebino spletne strani, delamo jih privlačnejše, hitrejše in učinkovitejše. Piškotki uporabljajo funkcije, za katere je potrebno vaše soglasje. Piškotki so mali podatki oz. kratko besedilo, ki se shranjujejo v vašem računalniku. Naši piškotki se ponavadi izbrišejo, pri izklopu brskalnika. Nekateri piškotki ostanejo shranjeni na vašem računalniku dlje časa, npr. Spletna stran vas pri naslednjem obisku takoj prepozna in vam omogoči enostavnejšo spletno storitev. Na naših straneh uporabljamo naslednje piškotke: server in session piškotke, piškotke APID naših partnerjev: Zanox, Affiliwelt, Bellboon ter različni iskalne in primerjalnike cen. Vedno imate možnost, da prilagodite nastavitve brskalnika tako, da prepozna prejete piškotke pri katerih se lahko odločite, ali se strinjate z uporabo ali ne. Prav tako imate možnost piškotke iz brskalnika kadarkoli izbrisati

Višje