ARISTO, GUGALNI VRTNI LEŽALNIK, VKLJUČENA BLAZINA Črna
ARISTO, GUGALNI VRTNI LEŽALNIK, VKLJUČENA BLAZINA Črna
ARISTO, GUGALNI VRTNI LEŽALNIK, VKLJUČENA BLAZINA Črna
ARISTO, GUGALNI VRTNI LEŽALNIK, VKLJUČENA BLAZINA Črna

Aristo Vrtni ležalniki

185 cm Vrtni ležalniki 51,5 kg
519,90 € z DDV
Prvotna barva:

Aristo Vrtni ležalniki

519,90 € z DDV
Pripravljen za dostavo Čas dostave: 10 - 12 delovnih dni
14 dni za vrnitev

Glavne značilnosti

Ergonomsko oblikovana ležalna gugalnica za dve osebi

Izjemno široka površina ležalnika in blazina iz umetne tkanine 4 x 4 cm

Osporna na vremenske razmere in vodo - idealna za zunanjo uporabo

Opis izdelka

Sprostite se na gugalnem ležalniku Blumfeldt Aristo. 

Iz vrta, balkona ali terase si naredite oazo za osebno relaksacijo. Na ergonomsko oblikovanem ležišču, bo postal čas po napornem delovniku, vikend ali dnevi dopusta, relaksacijska sprostitev pred prehitrim vsakodnevnim življenjem: posebno valovita oblika sprosti telo in duha, ter pomaga pri naboru nove energije. Bočne ročke so uporabne kot majhne odlagalne površine za napitke, osvežitev in manjšo opremo – idealno za sončenje, dremanje ali napeto branje dobre knjige. Na izjemno široki ležalni površini je dovolj prostora za dve osebi, ki si zaželita sprostitve in odmora. Zahvaljujoč zračnem tekstilnem materialu, boste udobno ležali v senci tudi v času visokih temperatur. Velika streha, odporna na vremenske razmere, ščiti pred močnimi sončnimi žarki, zato lahko na ležalniku uživate v vročih poletnih dneh. Čvrsta konstrukcija vas bo zagotovo privabila na sprostitev, ki jo ponuja gugalnik.

Stilska preprostost. Stabilen okvir je narejen iz kakovostnih jeklenih cevk. Zaščiten je z barvo v prahu, zato je udoben ležalnik primeren tudi za zunanjo uporabo, saj ne rjavi. Ležalnik je narejen iz PVC poliesterskega tekstilnega materiala, ki je odporen na vremenske razmere. Vzdrževanje je sila preprosto. Poleg tega, da je nežen do kože, je odporen na UV žarke in se lahko čisti: umazanijo preprosto obrišete z mokro krpo.

Ležalnik Blumfeldt Aristo je možno obremeniti s kar do 200 kilogrami. Jamči trajno radost in veliko prijetnih ur preživetih v lastni oazi miru.

Prosimo bodite pozorni na to, da se izdelek dostavlja kot montažni set.

Prikazat več

Lastnosti

Shranit navodila
 • Obremenitev: maks. 200 kg
 • Material: jeklo, PVC poliesterska tkanina 
 • Dolga življenjska doba
 • Preprosto vzdrževanje
 • Hitro se suši
 • Prijetno za kožo
 • Zelo čvrsta in odporna na trganje
 • Obstojna barva
 • Odporna na UV žarke
ARISTO, GUGALNI VRTNI LEŽALNIK, VKLJUČENA BLAZINA

Mere in tehnične podrobnosti

 • 185 x 174 x 168 cm (Š x V x D) 
 • Teža: cca 51,5 kg

Kaj je bilo odposlano

 • 1 x proizvod kot montažni set 
 • Navodila za uporabo

Pogoji za dostavo

Pripravljen za dostavo Čas dostave: 10 - 12 delovnih dni

Vrednotenje kupcev

Za ta izdelek ni napisanih mnenj.

Mnenja strank iz drugih držav

Preverjen pregled

Bin nicht ganz zufrieden. Die Schaukel an sich ist wunderbar. ABER : 1. War sie schlampig verpackt und damit an mehreren Stellen die Pulverbeschichtung zerkratzt. 2. Die Fusshalterung hält nicht laut Anleitung, da mussten wir nachhelfen und anschrauben. Schade

Nisem povsem zadovoljen. Sama gugalnica je čudovita. AMPAK: 1. Bilo je površno zapakirano in praškasti premaz na več mestih spraskan. 2. Nosilec noge ne drži po navodilih, zato smo morali pomagati in ga priviti. Škoda

Preverjen pregled

Sie lässt sich gut zusammenbauen, einziger Mangel, die mitgelieferten Schrauben sind beim festdrehen schnell durchgedreht, also kaputt.

Enostavna montaža, edina pomanjkljivost je, da so priloženi vijaki ob privijanju hitro počili in se zlomili.

Preverjen pregled

Gutes Produkt aber leider gibt es keine Abdeckung dazu

Dober izdelek, a na žalost ni ovitka zanj

Preverjen pregled

Diese Liege ist ansich sehr schön, wenn da nicht der Rost wäre, der sich schon nach kurzer Zeit zeigt. Habe den Verkäufer kontaktiert, der meinte, die Liege darf keiner feuchtigkeit ausgesetzt sein. Für mich nicht so ganz nachvollziehbar, da jeder Morgen mit feuchtem Wetter startet. Man solle eine Schutzhülle drüber tun, nur die passende bekommt man leider nicht!!!! Verkäufer ist aber entgegenkommend - kann die Liege kostenfrei zurückschicken und bekomme mein Geld zurück.

Ta ležalnik je sam po sebi zelo lep, če ne bi bilo rje, ki se pokaže po kratkem času. Kontaktiral sem prodajalca, ki je rekel, da ležalnik ne sme biti izpostavljen vlagi. Zame ni povsem razumljivo, saj se vsako jutro začne z vlažnim vremenom. Čezenj bi moral dati zaščitno prevleko, pa žal ne moreš dobiti pravega!!!! Ampak prodajalec je ustrežljiv - ležalnik lahko brezplačno pošljem nazaj in dobim denar nazaj.

Preverjen pregled

Die Liege kam mit aufgerissener Schachtel an.Haben alles Angeschaut,ohne Mängel.Aufbau ging zu zweit recht gut.Nur die Querstrebe im Fußbereich ist nutzlos,nur zum stecken,viel immer wieder runter.Mit Bohren und Schrauben haben wir das Problem gelöst.Allerdings fehlte eine Querstrebe unter der Sitzfläche.Ist superbequem zum Liegen.Für den Preis aber in Ordnung.Freuen uns auf den Sommer

Ležalnik je prišel z raztrgano škatlo. Vse smo pogledali, brez napake. Sestavljanje je potekalo kar dobro z dvema osebama. Samo prečna opornica v predelu noge je neuporabna, samo se zatika, veliko vedno dol. Rešili smo problem z vrtanjem in vijaki. Pod sedežem pa je manjkala prečna opora. Ležati je super udobno. Ampak za to ceno je v redu. Veselim se poletja

Preverjen pregled

Kam schon mit deutlichen Kratzspuren an. Würde ich nicht wieder kaufen. Andere Gartenartikel in ähnlichem Preisniveau waren deutlich besser verpackt.

Prispelo z jasnimi praskami. Ne bi več kupila. Drugi vrtni predmeti na podobni cenovni ravni so bili pakirani veliko bolje.

Preverjen pregled

Total leicht zu zweit aufzubauen. Sehr gutes Material. Die liegefleche ist sehr robust und wirklich bequem. Wir sind total begeistert! Kann ich jedem empfehlen!

Povsem enostavno za postavitev z dvema osebama. Zelo dobra stvar. Podloga je zelo čvrsta in res udobna. Popolnoma smo navdušeni! Lahko priporočam vsem!

Preverjen pregled

Die Liege kam in 2 Paketen geliefert. Der Aufbau ist nur zu mindestens Zweit zu bewältigen, dann aber innerhalb von gut 1,5 std zu schaffen. Die Bedienungsanleitung ist gut erklärt und lässt daher kaum Fragen offen. Einzig die Tatsache, dass die Strebe im Fußbereich nur gesteckt und nicht festgeschraubt wird, ist ein Kritikpunkt. Ansonsten super zufrieden und bereits den ersten entspannten Tag darin verbracht. Uneingeschränkt empfehlenswert!!!

Postelja je prišla v 2 paketih. Gradnja je možna samo z vsaj dvema osebama, vendar je potem narejena v dobri 1,5 uri. Navodila za uporabo so dobro razložena in zato skoraj nobeno vprašanje ne ostane neodgovorjeno. Edina kritika je dejstvo, da je opornik v predelu stopala le vstavljen in ne privit. Sicer super zadovoljna in že preživela prvi sproščujoč dan v njej. Brez zadržkov priporočljivo!!!

Preverjen pregled

Beim Aufbau der Liege ist es einfacher wenn man zu zweit ist. Die Liege macht einen guten stabilen Eindruck. Wir benutzen diese nun schon einige Tage und es macht einfach Spaß in ihr zu liegen. Würde ich jederzeit wiederkaufen!

Pri postavljanju ležalnika je lažje, če sta dva. Kavč daje dober stabilen vtis. Uporabljamo ga že nekaj dni in prav zabavno je ležati v njem. Kupil bi znova kadarkoli!

Prikaži vsa vrednotenja kupcev Prikaži manj vrednotenja kupcev