Earth Nail, klin za zemljo za bočne cerade Bari, oprema
Earth Nail, klin za zemljo za bočne cerade Bari, oprema
Earth Nail, klin za zemljo za bočne cerade Bari, oprema

Bari Zaščitna embalaža

12 cm Zaščitna embalaža 0,87 kg
39,90 € z DDV
Ta izdelek ni na zalogi in ga je treba preurediti.
14 dni za vrnitev

Glavne značilnosti

Primerna oprema za bočne cerade Bari, proizvajalca Blumfeldt

Namenjen vsem mehkim površinam

Globina kateri je namenjen je 40 cm, za varno postavitev v tla

Opis izdelka

Klin za zemljo Earth Nail je idealna oprema za vse, ki ne želijo bočnih cerad Bari proizvajalca Blumfeldt uporabljati zgolj na ravnih terasah in balkonih. Preprosto zabijete 40 centimetrov dolge kline proizvajalca Blumfeldt v mehko površino (na primer na travniku ali v glino) in kovinska ploščica na vrhu klina se preprostro privije na stojalo bočne cerade, s tem pa je zagotovljena stabilnost. Potrebne vijake proizvajalec Blumfeldt pošilja s proizvodom.

Klin za zemljo je narejen iz masivnega aluminija, na njemu pa je siv premaz v prahu, ki ga z ene strani ščiti pred talno vlago, z druge pa ima gladko površino za lažjo postavitev v zemljo.

Klin je uporaben pri postavljanju cerade, za zaščito pred neželjenimi pogledi, vetrom ali soncem na travnikih, mestih za piknike in podobno. Idealen je za uporabo pri zaščiti hišnega bazena ali otroškega igrišča.

Prikazat več

Lastnosti

Shranit navodila
  • Vključeni vijaki za pričvrsitev stojala bočne cerade
  • Material: aluminij
  • Siva površina, ki ščiti pred rjavenjem
Earth Nail, klin za zemljo za bočne cerade Bari, oprema

Mere in tehnične podrobnosti

  • Dimenzije: 12 x 44 x 11 cm (Š x V x D)
  • Teža: cca 870 g

Kaj je bilo odposlano

  • 1 x klin
  • 4 x vijak
  • Navodila za uporabo

Pogoji za dostavo

Ta izdelek ni na zalogi in ga je treba preurediti.

Vrednotenje kupcev

Za ta izdelek ni napisanih mnenj.

Mnenja strank iz drugih držav

Preverjen pregled

super

super

Preverjen pregled

Eine der beiden Bodenhülsen hat sich beim Einschlagen ins Erdreich unterhalb der Platte komplett verdreht. Ein 2. Versuch war damit nicht möglich. Die Hülse ist damit 4cm zu hoch, aber passt noch.

Ena od dveh ozemljitvenih vtičnic se je popolnoma zvila ob udarcu ob tla pod ploščo. Drugi poskus ni bil mogoč. Rokav je 4 cm previsok, vendar še vedno ustreza.

Preverjen pregled

Ich war auf der Suche nach einem Rasennagel und passender Adapterplatte für meine Seitenmarkise. Der Verkäufer der Markise (Seitenmarkise mit Fotodruck) konnte mir kein entsprechendes Zubehör, mangels Erfahrung, benennen. So probierte/bestellte ich 2 verschiedene auf gut Glück und wurde bei der Fa. Blumfeldt schließlich fündig. Super Sache, nichts zu beanstanden. Gerne wieder.

Iskal sem količke za trato in primerno adaptersko ploščo za stransko tendo. Prodajalec tende (stranska markiza s fototiskom) mi zaradi pomanjkanja izkušenj ni mogel dati pravih dodatkov. Tako sem naključno poskusil/naročil 2 različna in končno našel tisto, kar sem iskal pri Blumfeldtu. Super zadeva, nič za očitati. Ponovno z veseljem.

Preverjen pregled

Produkt gut verarbeitet, doch bei manchem Untergrund sollte die Länge mindestens 90 cm sein. Die Rückholkraft der Markise ist ziehmlich kräftig und kommt noch Wind auf bewgt sich die Markise und zieht am Erdnagel.

Izdelek je dobro izdelan, vendar mora biti na nekaterih površinah dolžina vsaj 90 cm. Povratna sila markize je precej močna in če se veter okrepi, se markiza premakne in potegne za količek.

Prikaži vsa vrednotenja kupcev Prikaži manj vrednotenja kupcev