Herakles 8G, Mešalnik s pokrovom, zelene barve, 1800 W, 2,4 PS, 2 litri, brez BPA

Zelena , 22 cm , 46 cm
395,90 € z DDV
Verzije
Ready for shipping
  • 14 dnevni rok za vračilo izdelka
  • Če naročilo presega 199 € je poštnina brezplačna!
10027053_siegel.png
Herakles 8G, Mešalnik s pokrovom, zelene barve, 1800 W, 2,4 PS, 2 litri, brez BPA
Ersatzkrug für Herakles 8G Standmixer 2l BPA-frei Karaffe
Ersatzkrug für Herakles 8G Standmixer 2l BPA-frei Karaffe Pregledna , 18 cm , 29 cm 55,90 € z DDV

Opis izdelka

Mešalnik za profesionalno uporabo z 1800 W, 38.000 RPM in 2-litrsko posodo iz BPA plastike.

Za zdravo prehrano iz svežih, naravnih sestavin in čisti okus.

Izredno tih mešalnik zaradi njegove zasnove: zmanjšanje hrupa z 0,5 cm debelim plastičnim pokrovom z enostavnim polnjenjem preko 10 cm pokrova.

Kuhinja prijateljev zdrave prehrane ne more biti popolna brez Klarstein Herakles 8G mešalnika. Z njegovo pomočjo lahko ustvarite sveže in naravne jedi ter kakovostne napitke, ki jih ni mogoče kupiti.

Srce naprave Herakles 8G je zmogljiv 1800 W motor, ki sproži v gibanje 6 rezil iz nerjavečega jekla z 38.000 obr/min. Mešalnik se uporablja s pomočjo štirih gumbov in prostornega zaslona. Poleg treh stopenj hitrosti in časovnika, je na voljo tudi sedem prednastavljenih programov. Inteligentna toplotna zaščita zagotavlja, da ostane motor hladen, tudi če je pod prevelikim pritiskom, kar je zelo pomembno, še posebaj pri profesionalni uporabi.

Mešalnik Herakles 8G predstavlja popolnega kuhinjskega partnerja. Pokrov za mešalnik ne skrije samo vašega mešalnik, ampak tudi njegov zvok. Mešanje postane še bolj sproščeno. Prosojna plastična konstrukcija reducira hrup za več kot polovico. Penasta notranja podloga zagotavlja stabilnost mešalnika in preprečuje nastajannje zvoka. 10 cm pokrov omogoča enostavno dodajanje dodatnih sestavin v 2-litrsko posodo mešalnika.

Zaradi svojih majhnih prostorskih zahtev bo Klarstein Herakles 8G našel prostor tudi v dobro založenih kuhinjah. Vizualno se mešalnik prilega v vsako kuhinjo. Mešalnik je opremljen s štirimi gumiranimi nogicami, ki mu zagotavljajo varno postavitev in delovanje.

Bisfenol A (BPA) je industrijska kemikalija, ki se uporablja pri izdelavi polikarbonatnih plastik. Zaradi doprinosa k življenjskemu okolju in človeškemu zdravju se pri izdelavi tega aparata odrekamo uporabe BPA in drugih škodljivih snovi. Vsakomur, ki želi pripraviti svoj obrok na zdrav način in brez škodljivih snovi za življenjsko okolje, svetujemo uporabo mešalnika Klarstein Herakles.

Prikazat več

Lastnosti in dimenzije

Mešalnik z močjo 1800 W (2,4 PS), 38.000 obr/min. - za profesionalno uporabo

Uporaba s pomočjo gumbov na dotik in prostornega LCD zaslona

2-litrska posoda, brez BPA

6 rezil iz nerjavečega jekla

Lastnosti in dimenzije

Klarstein Herakles 8G, Mešalnik s pokrovom, zelene barve, 1800 W, 2,4 PS, 2 litri, brez BPA

Pogoji za dostavo

Kaj je bilo odposlano

Ready for shipping

Vrednotenje kupcev

No review available for this item.