Bella Argentea, kuhinjski robot + posoda, srebrne
Bella Argentea, kuhinjski robot + posoda, srebrne
Bella Argentea, kuhinjski robot + posoda, srebrne
Bella Argentea, kuhinjski robot + posoda, srebrne
Bella Argentea, kuhinjski robot + posoda, srebrne
Bella Argentea, kuhinjski robot + posoda, srebrne

Bella Argentea kuhinjski robot + posoda

Srebrna Posoda za mešanje 1200 watt
169,00 € z DDV
Pripravljen za dostavo Čas dostave: 5 - 7 delovnih dni
14 dni za vrnitev brezplačna dostava
Bella/ Lucia Metlica za sneg
Bella/ Lucia Metlica za sneg Srebrna Metla 23,00 € z DDV
Zmanjšana od 31,00 € Prihranite 8,00 €
Bella mešalni kavelj, rezervni del
Bella mešalni kavelj, rezervni del Srebrna Mešalni kavelj 13,00 € z DDV
Zmanjšana od 28,00 € Prihranite 15,00 €
Bella/Lucia pokrov, rezervni del
Bella/Lucia pokrov, rezervni del Prozorna Pokrov 18,00 € z DDV
Zmanjšana od 34,00 € Prihranite 16,00 €
BELLA KAVELJ ZA TESTO REZERVNI DEL
BELLA KAVELJ ZA TESTO REZERVNI DEL Srebrna Kavelj za testo 37,00 € z DDV
Zmanjšana od 49,00 € Prihranite 12,00 €
LUCIA, FLEKSIBILEN NASTAVEK ZA MEŠANJE, PRIPOMOČEK, REZERVNI DEL, KUHINJSKI ROBOT, PLASTIKA
LUCIA, FLEKSIBILEN NASTAVEK ZA MEŠANJE, PRIPOMOČEK, REZERVNI DEL, KUHINJSKI ROBOT, PLASTIKA Črna Oprema za stroj za testenine 21,00 € z DDV
Pregledajte dodatno opremo Prikazat manj opreme

Opis izdelka

Znano je, da je kakovost rezultat spretnosti. Tisti, ki pri pripravi svojih jedi poudarja kakovost ve, kako pomembno je samo najboljše, ustrezno in odlično orodje. KLARSTEIN kuhinjski robot Bella Argentea je iskano orodje ravno zaradi tega, ker znatno hitreje, bolj enostavno in bolj zanesljivo obdeluja in pripravlja hrano. Točno tako, kot to človek pričakuje od profesionalnega kuhinjskega pomočnika.

"Večini strank paše predvsem cena!"

Zelo dobre ocene na vseh online portalih, odlični testni rezultati in brez izjeme pozitivni posnetki strank o aparatu Bella Argentea bi lahko zmedli. V tem primeru ne drži samo obljubljeno, ampak je razultat nad pričakovanji. Ker neverjetno razmerje med ceno in zmogljivostjo zasenči vse.

"Poznati profesionalca na svojem področju naredi kuhanje enostavno boljše"

Morebiti je za nekoga zadeva tako ugodna, da ne more verjeti temu, kar je napisano v recenzijah. Tudi zaradi tega ne smemo produkta podražiti. Ostajamo pri menju: zares dobra hrana je takratm ko je cena resnično dobra.

"Enostavni, robustni in hitri - SUV med kuhinjskimi roboti"

S pomočjo mehanizma za hitro pritrditev spremeni kuhinjski robot svoj namen na zamah roke. Lopatica za mešanje testa za pico, lopatica za mešanje paradižnikove juhe. In takoj zatem pride metlica za pripravo peciv. Čovek je očaran z raznolikostjo na celi črti.

"6 zmogljivostnih stopenj, ki imajo vedno primerne obrate"

Mešanje, gnetenje, stepanje, premešanje...izkušeni kuhar ve, da vsak proces zahteva svojo hitrost in ima svojo določeno intenzivnost. Zaradi tega imate na razpolago 6 zmogljivostnih stopenj, ki ustrezajo vsakemu delovnemu procesu. 6 različnih hitrosti deluje in dela točno to, kar mora.

"Dvakrat tako dobro: dve posodi za mešanje s prostornino 5 litrov poskrbi za 2 litra testa".

V vsako od obeh posodic gre prostornina 5 litrov in so narejene iz nerjavečega jekla. Tako se lahko sočasno obdelujeta dve masi testa brez tega, da bi medtem posodice pomivali. Dizajn in barvna raznolikost se na eni strani usmerja na funkcije in obenem upošteva dejstvo, da si mora aparat najti svoje mesto v sodobnih in mladih kuhinjah, v katerih se veliko kuha, je, praznuje in pleše. V dobri kuhinji je to zagotovo norišnica, je prostor, kje se vse začne in kje se konča dolg večer. Torej, idealen za ljudi, ki se ne skrivajo v kuhinji, ampak katerih kuhanje pomeni središče življenja.

"Raznolikost v obliki, barvi in funkciji, za vse, za katere je kuhinja ne samo prostor za kuhanje, ampak tudi življenjski prostor".

Prikazat več

Lastnosti

Tehnični podatki:

  • Lopatica za mešanje - enakomerno mešanje tudi večje količine testa
  • Lopatica za mešanje testa - za bolj kompaktno testo kot je kvašeno testo ali testo za kruh
  • Metlica za beljake za lahko testo kot smetana ali testo za biskvit
  • Varnostno stikalo
  • Mehanizem odblokiranja za multifunkcijsko rameno - se enostavno sprazni za enostavno manipulacijo z nastavki in posodicami
  • Posebni menjalnik - konstantna zmogljivost preko elektronske regulacije števila obratov, ki je odvisna od pbremenitve
  • Varna namestitev zahvaljujoč oprijemljivim nogicam
  • Polnjenje: 220-240 V~ / 50-60 Hz
Bella Argentea, kuhinjski robot + posoda, srebrne

Mere in tehnične podrobnosti

Mere:

  • cca 39 x 36 x 23 cm (ŠxVxD)
  • Teža: cca 8 kg

Kaj je bilo odposlano

Pogoji za dostavo

Pripravljen za dostavo Čas dostave: 5 - 7 delovnih dni

Vrednotenje kupcev

Za ta izdelek ni napisanih mnenj.

Mnenja strank iz drugih držav

Preverjen pregled

Völlig ausreichende Küchenmaschine. Mache immer meine Brotteige und andere Teige darin. Was mir nicht gefällt, dass die Rührer nicht alles vom Rand aufnehmen und kleine Mengen garnicht zu verarbeiten sind. Aber dafür gibts ja Schneebesen. Leider sind die Rührer nicht Spülmaschinengeeignet, daher nur 3 Punkte. Lieferung wie immer schnell.

Popolnoma primeren kuhinjski robot. V njem vedno delam moje testo za kruh in drugo testo. Ni mi všeč, da mešalniki ne poberejo vsega z roba in da se majhnih količin sploh ne da predelati. Ampak za to obstajajo metlice. Na žalost mešalniki niso primerni za pomivanje v pomivalnem stroju, zato samo 3 točke. Dostava hitra kot vedno.

Preverjen pregled

Haben Kuchen- und Brotteig gemacht, alles super gut funktioniert. Maschine ist auch nicht lauter wie unsere alte Bosch MUM 4. Vollständig zufrieden, Preis Leistung Top.

Naredil sem testo za torto in kruh, vse deluje super. Stroj tudi ni glasnejši od našega starega Bosch MUM 4. Popolnoma zadovoljen, odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Preverjen pregled

Bis jetzt regelmäßig genutzt und keine Probleme.

Do sedaj redno uporabljen in brez težav.

Preverjen pregled

einfache Handhabung etwas Geräuschintersiv aber TOP

enostavno rokovanje z malo hrupa, a TOP

Preverjen pregled

Ich bin sehr zufrieden mit der Maschine sie ist leistungsstark so wie beschrieben

S strojem sem zelo zadovoljen, deluje kot je opisano

Preverjen pregled

Schlicht und Einfach zu laut mein Mann ist nur am schimpfen wenn ich die Maschine anschalte , wenn ich Eiweiß schlagen muss muss ich höhste Stufe anschalten sonst steh ich in 2 Stunden noch ohne Eiweiß Schaum da ....hab ich z.b. Mascarpone in der Schüssel zum rühren berührt der Schneebesen in keinster Weise den Boden und es wird alles an den Rand geschleudert also gib ich da eher keine Kaufempfehlung was sollte man für den Preis erwarten meine erste Maschine kam 300 ,- Euro , war leider aber nach 1 Jahr kaputt

Enostavno preglasno mož graja samo, ko prižgem aparat, če moram stepati beljake moram vklopiti najvišjo stopnjo, sicer bom tam v 2 urah brez beljakove pene .... imejte v posodi npr.mascarpone za Pri mešanju se metlica nikakor ne dotakne tal in vse vrže na rob, zato nakupa ne priporočam.Kaj lahko pričakujete glede na ceno?Moj prvi stroj je bil 300 eur, žal pa se je po 1 letu pokvaril

Preverjen pregled

Ich bin sehr zufrieden, Backe sehr oft, hab die Maschine jetzt knapp 1 Jahr. Würde immer wieder die gleiche wieder kaufen.

Zelo sem zadovoljna, pečem zelo pogosto, aparat imam že skoraj eno leto. Vedno znova bi kupil istega.

Preverjen pregled

Für diesen Preis kann man nichts sagen. Der Lärmpegel ist für mich zu hoch. aber dafür sind die anderen Funktionen sehr positiv. Kann ich nur weiterempfehlen wenn der Lärm nicht stört

Za to ceno ne morem reči ničesar. Raven hrupa je zame previsoka. druge funkcije pa so zelo pozitivne. Priporočam le, če vas hrup ne moti

Preverjen pregled

Wir sind sehr zufrieden mit dem Gerät, es ist zwar leider etwas laut aber das hält sich in Grenzen. Habe schon Küchenmaschinen gesehen die lauter sind. Das Preis-Leistungsverhältnis ist sehr gut.

Z aparatom smo zelo zadovoljni, čeprav je žal malo hrupen, vendar je to v mejah. Videl sem multipraktike, ki so bolj glasni. Razmerje med ceno in zmogljivostjo je zelo dobro.

Preverjen pregled

Habe mich sehr über die Maschine gefreut. Klasse Gerät und vielseitig einsetzbar. Mir ist sie etwas zu laut

S strojem sem bil zelo zadovoljen. Odlična naprava in vsestranska. Zame je malo preglasno

Preverjen pregled

Preiswerte Lösung für gelegentliche Nutzung

Poceni rešitev za občasno uporabo

Preverjen pregled

Diese Maschine ist noch nicht sehr lange im Betrieb aber alles was bis jetzt gemacht wurde war sehr gut. einzig der Geräuschpegel gefällt mir nicht so gut, wobei ich dazu sagen muss das diese meine erste maschine dieser Art ist. Ich habe also noch keine Vergleichsmöglichkeiten. aber alles in allem zu empfehlen.

Ta stroj ni bil v uporabi zelo dolgo, vendar je bilo vse, kar je bilo narejeno do sedaj, zelo dobro. Edina stvar, ki mi ni všeč, je raven hrupa, čeprav moram reči, da je to moj prvi tovrstni stroj. Tako da še nimam primerjav. ampak vse skupaj priporočljivo.

Preverjen pregled

Bis jetzt haben wir damit zwar nur Spätzlesteig und den Teig für einen Nusskuchen hergestellt aber sie macht einen soliden Eindruck und ich traue ihr zu dass sie auch mit Brot, Nudel und Pizzateig gut zurecht kommt. Für den Preis kann ich echt nicht meckern. Edit: Inzwischen habe ich damit den Teig für ein 750g Brot gemacht und dabei veranstaltet sie schon ein kleines Rodeo auf der Arbeitsplatte. Ich denke da sollte man dann auch die Grenze ziehen, wenn man länger Freude dran haben möchte. Aber schon wegen der Erleichterung beim Spätzlesteig herstellen, würde ich sie wieder kaufen.

Zaenkrat smo z njim delali samo testo za spaetzle in testo za orehovo torto, vendar naredi dober vtis in verjamem, da se bo odlično znašel tudi na kruhu, testeninah in testu za pico. Glede na ceno se res ne morem pritoževati. Edit: Vmes sem ga uporabil za pripravo testa za 750 g štruco in že vrže malo rodeo na delovno površino. Mislim, da je tu treba potegniti črto, če želite uživati dlje. A že zato, ker je bilo lažje narediti testo za spaetzle, bi ga ponovno kupila.

Preverjen pregled

Ein wirklich schneller Versand, bis jetzt noch die Top Qualität und das erste Gericht ein Gedicht. Ist auf jeden Fall zum Weiterempfehlen.

Res hitra dostava, zaenkrat vrhunska kvaliteta in prva jed pesem. Vsekakor priporočljivo.

Preverjen pregled

Die Maschine wurde schnell und gut verpackt geliefert. Sie ist gut verarbeitet und lässt sich gut reinigen. Es wäre wünschenswert wenn man die Geräuschentwicklung etwas dämpfen könnte. Sorgen macht mir noch die Haltbarkeit der Kunststoffrührteile. Wenn sie nicht halten werde ich eine neue Rezension schreiben.

Stroj je bil dostavljen hitro in dobro zapakiran. Je dobro izdelan in enostaven za čiščenje. Zaželeno bi bilo, če bi se hrup lahko nekoliko zmanjšal. Skrbi me vzdržljivost plastičnih delov. Če ne zdržijo, bom napisal novo oceno.

Preverjen pregled

Versand war super schnell. Zwei Tage später hat bereits der Postbote geklingelt. Sehr gut verpackt. Zur Küchenmaschine kann ich nicht viel sagen, da ich diese nur kurz getestet habe. Lautstärke ist in Ordnung - verstehe nicht die Leute die sich über der Lautstärke beschweren. Ist halt eine Maschine die dann im Betrieb ist. Nun gut - ich würde mir die immer wieder kaufen.

Pošiljanje je bilo super hitro. Čez dva dni je pozvonil poštar. Zelo dobro zapakirano. O kuhinjskem robotu ne morem povedati veliko, ker sem ga preizkusil le na kratko. Glasnost je v redu - ne razumem ljudi, ki se pritožujejo nad glasnostjo. To je le stroj, ki takrat deluje. No – kupil bi ga znova in znova.

Prikaži vsa vrednotenja kupcev Prikaži manj vrednotenja kupcev