DELION, VISEČ OTOČNI ŽAR, NERJAVEČE JEKLO
DELION, VISEČ OTOČNI ŽAR, NERJAVEČE JEKLO
DELION, VISEČ OTOČNI ŽAR, NERJAVEČE JEKLO
DELION, VISEČ OTOČNI ŽAR, NERJAVEČE JEKLO
DELION, VISEČ OTOČNI ŽAR, NERJAVEČE JEKLO
DELION, VISEČ OTOČNI ŽAR, NERJAVEČE JEKLO
DELION, VISEČ OTOČNI ŽAR, NERJAVEČE JEKLO
DELION, VISEČ OTOČNI ŽAR, NERJAVEČE JEKLO
DELION, VISEČ OTOČNI ŽAR, NERJAVEČE JEKLO
DELION, VISEČ OTOČNI ŽAR, NERJAVEČE JEKLO

Delion Gallows vrtljiv žar

70 cm 1,5 mm 126 cm
193,00 € 250,00 € z DDV
Na zalogi je samo še nekaj artiklov - hitro naročite! Čas dostave: 5 - 7 delovnih dni
14 dni za vrnitev brezplačna dostava

Glavne značilnosti

Robustni, viseč, otočni žar iz nerjavečega jekla s posodo za oglje

Velika površina za žar premera 70 cm

Visok podstavek za žar

Opis izdelka

Robusten, viseč, otočni žar iz nerjavečega jekla, z visokim podstavkom za prijetno peko.

Preprosto dviganje in spuščanje rešetke premera 70 centimetrov, s pomočjo spiralne vrvi.

Kompletni žar s posodo za oglje z debelimi stenami, iz nerjavečega jekla in odlagalnim prostorom.

Viseč žar Delion, znamke Blumfeldt pripada generaciji žara, ki se odlikuje s specifično prednostjo, ki je svobodna rotacija rešetke premera 70 centimetrov, obešena s čvrsto jekleno žico. Rešetka se lahko prosto obrača nad ognjem ali žarom, kar zagotavlja enakomerno pripravo hrane. S pomočjo ročke za regulacijo višine rešetke je možno v vsakem trenutku popolnoma regulirati razmak med posodo za oglje in rešetke za žar, brez strahu pred potencialnimi opeklinami prstov. Varovalni rob na rešetki za žar skrbi, da klobasice in ostala hrana z žara ne končajo v posodi za oglje.

Delion žar ima zelo visok podstavek z višino 77 cm, s tem pa omogoča prijetno druženje z družino ali prijatelji ob njem. Da bi še dodatno izboljšali udobje in karakteristike žara je v dostavi dodana tudi posoda za zbiranje pepela, s kroženjem zraka s spodnje strani.

Posoda za oglje otočnega žara Delion je narejena iz ekstra močnega, 1,5 mm jeklenega materiala, ki brez težav prenaša vroče plamene, brez pregrevanja. Rešetka za žar je obešena na obešalniku, lahko pa jo zelo preprosto odstranite z žara s pomočjo vijakov.

Za dodatno uživanje ob žaru je viseč žar Blumfeldt Delion opremljen z uporabnimi dodatki, kot je velika lesena delovna površina, ki jo lahko uporabimo kot ploščo za rezanje, ali kot prostor za odlaganje jedi z žara. Dodan je tudi bar s kljukami, ki služi za odlagaje opreme za žar, rokavic in podobno. Vse imate na dosegu rok. Dve ročki služita za preprost prenos žara.

Ne glede na to, ali želite organizirati grill party, ali originalno romantično idilo, vas otočni žar Delion znamke Blumfeldt ne bo razočaral.

Prikazat več

Lastnosti

Shranit navodila
 • Viseč otočni žar z možnostjo demontaže
 • Posoda za oglje s predalom za pepel in kroženje zraka od zgoraj
 • Varnostni rob na rešetki za žar
 • Kljuka za montiranje obešalnika
 • Lesena delovna površina kot prostor za rezanje in odlaganje pri peki
 • Bar s kljukami (5 kosov) za odlaganje opreme za žar
 • Posoda za oglje z ročko za preprost prenos
DELION, VISEČ OTOČNI ŽAR, NERJAVEČE JEKLO

Mere in tehnične podrobnosti

 • Dimenzije žara (z odlagalno polico): 126 x 155 cm (ØxV)
 • Dimenzije posode za oglje (brez police za odlaganje): 96 x 77 cm (ØxV)
 • Dimenzije prostora za odlaganje (trapez): 46 x 35 x 80 x 2 cm
 • Višina obešalnika: 77 cm
 • Premer žar rešetke: 70 cm
 • Max. višina površine za žar: 25 cm
 • Teža (skupno): cca 19,5 kg

Kaj je bilo odposlano

 • 1 x žar (set za montažo)
 • 1 x delovna plošča
 • 1 x bar s kljukami
 • 1 x stojalo
 • Priročnik za uporabo

Pogoji za dostavo

Na zalogi je samo še nekaj artiklov - hitro naročite! Čas dostave: 5 - 7 delovnih dni

Vrednotenje kupcev

Za ta izdelek ni napisanih mnenj.

Mnenja strank iz drugih držav

Preverjen pregled

Zum grillen und für stockbrot super

Odlično za peko na žaru in kruhke

Preverjen pregled

Der Grill wurde pünktlich geliefert und war schnell und einfach aufgebaut. Leider fehlte die Hakenleiste, die nach Kontaktaufnahme nachgeliefert wurde. Die ist allerdings von schlechter Qualität, was auf den Bildern zu sehen ist. Die Schweißnähte sind sehr schlecht. Das Metall ist zudem scharfkantig. Sehr schade. Daher Abzug von den möglichen Sternen. Die Wärmeleistung kann ich noch nicht bewerten, da der Grill noch nicht in Gebrauch war.

Žar je bil dostavljen pravočasno, postavitev pa je bila hitra in enostavna. Na žalost je manjkal trak za kavelj, ki je bil dostavljen po kontaktu z njimi. Je pa slabe kvalitete, kar se vidi na slikah. Zvari so zelo slabi. Kovina je tudi ostroroba. Škoda. Zato odbitek od možnih zvezd. Ogrevalne moči še ne morem oceniti, ker žar še ni bil uporabljen.

Preverjen pregled

Das Ganze ist in halber Körperhöhe für Wirbelsäule super

Vse skupaj je super za hrbtenico na srednji višini

Preverjen pregled

Meine Eltern haben den Grill bestellt und sind etwas faul wenn es ums reklamieren geht (daher kann ich nicht sagen, wie sie auf die Mängel reagiert hätten). De Facto hatte der Grill Mängel bei der Anlieferung. Das Rost hing nicht mittig über der Feuerschale und an ein paar Stellen bröckelte sofort die Grundierung/Farbe ab. Nicht perfekt, aber nach eigener Reperatur funktioniert das Grillen gut.

Moji starši so naročili žar in so nekoliko leni, ko se pritožujejo (tako da ne morem reči, kako bi se odzvali na pomanjkljivosti). Pravzaprav je imel žar ob dobavi napake. Rešetka ni visela na sredini nad posodo za ogenj in temeljni premaz/barva se je na nekaj mestih takoj zdrobila. Ni popoln, a po tem, ko sem ga sam popravil, žar deluje dobro.

Preverjen pregled

Das Gitter-gerüst entspricht nicht dem Bild. Die 3 Standbeine sind sehr nah an der Feuerschale und meiner Ansicht viel zu kurz klein. Wären die Standbeine um 20 cm Länger würde die Konstruktion besser zur Feuerschale passen. Als Alternative kann man unter die Standbeine noch was dazu stellen welches diesen Defizite ausgleicht.

Rešetkasto ogrodje ne ustreza sliki. 3 noge so zelo blizu ognjišča in po mojem mnenju veliko prekratke. Če bi bile noge daljše za 20 cm, bi se konstrukcija bolje prilegala ognjišču. Kot alternativo lahko pod noge položite nekaj, da nadomestite te primanjkljaje.

Preverjen pregled

Sehr schön groß und somit Platz für fiele Leute... leider konnte wir ihn noch nicht testen. Wetter bedingt Das Ablage Brett passt leider nicht richtig ,des wegen ein Punkt Abzug

Zelo lep in velik in zato prostor za ljudi...žal ga še nismo uspeli preizkusiti. Zaradi vremena se odlagalna tabla ne prilega pravilno, zato se točka odvzame

Preverjen pregled

Das Produkt hatte leichte Mängel, war etwas verzogen von Material her. Aber TOP Kundenservice !! :) Nach Reklamation und Telefonat wurde direkt eine Lösung gefunden sodass wir super zufrieden sind!

Izdelek je imel manjše napake, material je bil rahlo zvit. Toda odlična storitev za stranke! :) Po reklamaciji in telefonskem klicu se je takoj našla rešitev, tako da smo super zadovoljni!

Preverjen pregled

An sich ist die Feuerschale super und sieht gut aus. Mein Problem ist das sie zu niedrig ist und schon ersten Rostflecken hat. Die Technik mit der Seilwinde ist super, aber wenn man das Rostgitter weg dreht, steht die Schale nicht mehr stabil. Deshalb gebe ich nur 4 Sterne und würde es auch weiterempfehlen.

Sama posoda za ogenj je odlična in dobro izgleda. Moja težava je, da je prenizek in ima že prve madeže rje. Tehnologija s pletenim vitlom je odlična, če pa rešetko odvrnete, skleda ni več stabilna. Zato mu dam samo 4 zvezdice in ga priporočam.

Preverjen pregled

Die Kombination aus Grill und Feuerschale ist klasse! Das die Roste sich schwenken lässt ist ein großer Vorteil gegenüber anderen Grills! Der angemessene Preis kommt da noch hinzu!

Kombinacija žara in posode za ogenj je odlična! To, da so rešetke vrtljive, je velika prednost pred drugimi žari! K temu je dodana še razumna cena!

Preverjen pregled

Die Feuerschale war bei kühlen Temperaturen super. Beim Grillen passt sie allerdings nur knapp unter die 3 Beine des Grillgestells, die man nicht verstellen kann. Dadurch ließ sich auch der Grillrost nur um 1 Raste nach oben hängen was etwas schade ist. Deshalb auch der Minuspunkt.

Ognjena posoda je bila odlična pri nizkih temperaturah. Pri peki na žaru pa se prilega le tik pod 3 noge okvirja žara, ki jih ni mogoče nastavljati. Posledično je bilo mogoče rešetko za žar obesiti le za 1 zarezo, kar je malo škoda. Zato minus točka.

Preverjen pregled

Ich weiß gar nicht wo ich anfangen soll! Haben am Wochenende mit großer Familie gegrillt und ich bin einfach nur begeistert von dem Teil. Schnell aufgebaut macht der Grill einen stabilen Eindruck! Kohle Rein - großes Grillrost rüber (70cm) Fleisch rauf! Einfach mega praktisch! Als die erste Rutsche fertig war, einfach nach oben gekurbelt! Alles ist schön warm geblieben und nichts verbrannt. Als wir dann nochmal Kohle nachgefüllt haben, einfach den Galgen zur Seite gedreht und los. Wirklich Praktisch! Die Holzplatte ist sehr praktisch als Ablagefläche, muss aber auch nicht montiert werden wenn man diese nicht braucht! Ebenfalls als Feuerschale zu benutzen was wir dann abends gemacht haben! Die Kohle hatte noch Glut. Haben dann einfach den Galgen und das Holzbrett abgemacht und Feuerholz reingelegt. Perfekt. Ging sofort an. Also echt ein tolles Teil! Nur weiterzuempfehlen.....!

Ne vem kje naj začnem! Konec tedna sem imel peko na žaru z veliko družino in nad tem delom sem naravnost navdušen. Hitro postavljen, žar daje stabilen vtis! Oglje notri - velika rešetka za žar (70 cm) meso gor! Preprosto super praktično! Ko je prvi diapozitiv končan, ga samo zavrtite! Vse je ostalo lepo in toplo in nič ni zagorelo. Ko smo nato napolnili premog, smo vislice enostavno obrnili na stran in smo šli. Res praktično! Lesena plošča je zelo praktična kot polica, vendar je ni treba montirati, če je ne potrebujete! Tudi za uporabo kot skledo za ogenj, kar smo potem storili zvečer! Oglje je še kar žarelo. Nato preprosto sneli vislice in leseno desko ter vanjo vložili drva. Popoln. Začelo takoj. Torej res odličen del! Samo za priporočiti.....!

Preverjen pregled

Wir haben die Feuerschale bestellt da sie uns optisch sehr gut gefallen hat. Leider war bei der Lieferung der schwenkarm zu kurz und die Schalter verdellert. Ein Fuß hatte eine Delle. Ich habe den Verkäufer kontaktiert und er hat versprochen die Sendung umzutauschen. Darauf warte ich nun. Zweite Lieferung kam recht schnell. Wieder ist eine Delle am Fuß.und in der Feuerschale sind Kratzer. Der Rost hängt immer noch nicht mittig. Irgendwie ist die Aufhängung eine fehlkonstruktion. Der schwenkrost bleibt beim hochkurbeln immer an der befestigungsmutter hängen. Da uns die Feuerschale edoch optisch zusagt behalten wir sie trotz der Mängel. Der Lieferant hat uns wegen der Mängel den vorgeschlagenen Betrag zurück überwiesen. Sehr kulant

Skledo smo naročili, ker nam je bila zelo všeč na videz. Na žalost je bila vrtljiva roka ob dostavi prekratka in stikala udrta. Ena noga je imela udrtino. Kontaktiral sem prodajalca in obljubil je zamenjavo artikla. To zdaj čakam. Druga pošiljka je prišla precej hitro. Spet je udrtina na nogi in praske v posodi za ogenj. Rešetka še vedno ni centrirana. Nekako je vzmetenje napačne zasnove. Vrtljiva rešetka se pri dvigovanju vedno zatakne za pritrdilno matico. Ker pa nas posoda vizualno pritegne, jo obdržimo kljub pomanjkljivostim. Dobavitelj nam je zaradi napak vrnil predlagani znesek. Zelo ustrežljiv

Preverjen pregled

Ich habe mir die 2 in 1 Feuerschale gekauft, da ich gerne Steaks in einer Eisenpfanne über dem direkten Feuer zubereite. Allerdings ist es dort oftmals so heiß, dass man schlecht an das Bratgut kommt zum balsamieren oder wenden. Dafür ist die erhöhte Feuerschale mit Standbein wie gemacht. Jetzt kann ich im sitzen meine Steaks über offener Flamme grillen. Einzigen Punktabzug bekommt der Rosteinsatz, dieser ist sehr breit gefächert und schlecht verarbeitet. Aber sonst alles prima. Aufbau ist auch kinderleicht.

Kupil sem posodo za ogenj 2 v 1, ker rad pečem zrezke v železni ponvi na neposrednem ognju. Vendar je tam pogosto tako vroče, da je težko priti do hrane, da bi jo balzamirali ali obrnili. Dvignjena posoda za ogenj z oporno nogo je kot nalašč za to. Zdaj lahko svoje zrezke pečem sede na odprtem ognju. Edina odbita točka je rešetkasti vložek, ki je zelo raznolik in slabo obdelan. Drugače pa vse ok. Tudi gradnja je enostavna.

Preverjen pregled

Hallo …. den Grill möchte ich gerne so bewerten: zusammen Gebaut sieht er wirklich gut aus nur die Verarbeitung sowie Material Qualität ist etwas dürftig, ziemlich dünn das Ganze. Alles etwas primitiv gemacht und verbaut. Aschekasten ist schmaler als das Loch wodurch die Asche muss, sprich etwas Asche geht auf alle Fälle daneben. Die M8 Muttern darf man nicht zu sehr anziehen den dann drehen sie gleich durch… den Galgen musste ich mir erst noch etwas zurecht biegen damit der Rost genau über der Feuerschale sitzt. Soweit ganz ok … Preisleistung ist ok wobei 150,- € wären da angemessen. Das schlimmste an der ganzen Sache war der Versand, Lieferzeit ganze 10 Tage. Davon waren 6 Tage im Versand als elektronisch Angekündigt vermerkt, das lag aber nicht am Paket Service …. Sondern am Verkäufer. Wer etwas Besseres möchte, sollte nochmals das gleiche Geld für nen guten Schwenkgrill nehmen. Von mir gibt’s von 5 Sternen … 3 Sterne

Zdravo …. Žar bi ocenil takole: skupaj sestavljen izgleda zelo dobro, le izdelava in kvaliteta materiala je malo slaba, vse skupaj je precej tanko. Vse je bilo izdelano in nameščeno na primitiven način. Posoda za pepel je ožja od luknje, skozi katero mora iti pepel, kar pomeni, da bo nekaj pepela zagotovo šlo narobe. Matice M8 ne smejo biti preveč zategnjene, potem se bodo takoj zavrtele... Vislice sem moral malo upogniti, da je rešetka sedela točno nad ognjiščem. Zaenkrat v redu ... cenovna zmogljivost je v redu, čeprav bi bilo 150 € primerno. Najhuje pri vsej stvari je bilo pošiljanje, dobavni rok je bil 10 dni. Od tega je 6 dni zabeleženih kot elektronsko najavljenih v pošiljki, vendar to ni bilo zaradi paketne službe .... Ampak prodajalec. Če hočeš kaj boljšega, moraš spet vzeti isti denar za dober vrtljivi žar. Dam mu 5 zvezdic... 3 zvezdice

Preverjen pregled

Ein wirklich toller großer Grill der für Partys mit vielen Personen perfekt geeignet ist. Was mir sehr gefällt ist die höhe der grill Fläche. Angenehm ohne bücken also perfekt für Erwachsene. Die Verarbeitung ist solala. Heißt der gitterrost ist leicht insich verzogen was aber wohl dem scheißlehrling geschuldet ist. Für die Aussage Edelstahl finde ich es schade das er bei mir nach ca. 6mal grillen schon starke rosterscheinungen in der Feuerschale hat. Die Griffe sind nicht sauber geheftet bzw warn verzogen so das ein anbringen nur mit einem Hammer möglich war. Fazit: preisleistung 8 von 10 punkten Für viel Personen super geeignet Würde ich diesen Grill wieder kaufen? Daumen hoch.

Res odličen velik žar, ki je popoln za zabave z veliko ljudmi. Kar mi je zelo všeč, je višina površine za žar. Prijeten brez sklanjanja, zato popoln za odrasle. Obdelava je solala. Pomeni, da je rešetka sama po sebi nekoliko zvita, kar je verjetno posledica usranega vajenca. Za izjavo iz nerjavečega jekla se mi zdi škoda, da ima po približno 6-kratnem pečenju na žaru že močne znake rje v posodi za ogenj. Ročaji niso lepo spenjani oziroma opozarjajo, da jih je bilo mogoče pritrditi le s kladivom. Zaključek: razmerje med ceno in kakovostjo 8 od 10 točk Odličen za veliko ljudi Ali bi znova kupil ta žar? Všeč mi je.

Prikaži vsa vrednotenja kupcev Prikaži manj vrednotenja kupcev