Mosquito ex deco, past za mrčes, uv luč, 13 w
Mosquito ex deco, past za mrčes, uv luč, 13 w

Mosquito Ex lovilec žuželk

lovilec žuželk 22 cm 49 cm
21,00 € 52,00 € z DDV
Pripravljen za dostavo Čas dostave: 5 - 7 delovnih dni
14 dni za vrnitev brezplačna dostava

Glavne značilnosti

Enostavna past za mrčes: zajetje ter uničenje mrčesa v notranjosti

Privabljanje z UV svetlobo brez kemičnih sestavin ali strupa

Učinkovito uničenje s pomočjo sesalnega učinka ventilatorja

Opis izdelka

Učinkovito sredstvo za uničenje mrčesa v dnevni sobi, spalnici, pisarni in proizvodnih halah.

Energetsko varčna 13 W UV-A modra luč za privabljanje brez kemikalij: brez vonja ali motečega hrupa.

Hitro uničenje insektov s pomočjo ventilatorjeve pasti in zadrževalne posode.

Nič več nadležnih žuželk! Da bi končno spet zavladal mir v dnevnih sobah, spalnicah, pisarnah in tudi v restavracijah ali pa na stopniščih, UV past za mrčes DURAMAXX Mosquito Ex Deco brezkompromisno opravi s komarji in muhami.

Način delovanja je zelo preprost. Energijsko varčna UV žarnica neustavljivo privlači letajoč mrčes. Namesto da mrčes moti ljudi z zbadanjem in brenčanjem, kot hipnotiziran leti k luči svetilke. Pri tem neizogibno pride v stik s sesalno silo integriranega ventilatorja, ki žuželke sesa v zbiralno posodo in jih istočasno uniči. To vse deluje popolnoma brez hrupa, kemijskih vab, električnega škrtanja, strupenih razpršil ali lovljenje žuželk s časopisi, copati ali muholovcem.

S porabo 13 W UV je past za mrčes DURAMAXX Mosquito Ex Deco idealna za neprekinjeno varčno delovanje. Za enostavno odstranitev žuželk poskrbi zbiralna posoda na dnu.  Napravo enostavno postavite v prostor, ki ga je potrebno zaščititi pred mrčesom. Roočaj na vrhu olajša premikanje naprave.

Hitro, tiho, smrtonosno. Past za mrčes DURAMAXX Mosquito Ex Deco bo naredila konec nadležnemu mrčesu - in to popolnoma brez strupenih kemikalij.

Prikazat več

Lastnosti

Shranit navodila
 • Vklop/izklop na vrhu naprave
 • Svetlobni senzor za samodejno aktiviranje v mraku oz. deaktiviranje, ko se začne daniti
 • Pokrov za svetlobni senzor za delovanje podnevi
 • Zbiralna posoda, ki se enostavno odvije za lažje praznjenje
 • 13 W UV-A žarnica
 • Vgrajen sesalni ventilator
 • Na vrhu naprave se nahaja ročaj za lažje premikanje
 • Material: plastika
 • Primerno za notranjo uporabo v restavracijah, trgovinah, pisarnah, bolnišnicah, stopniščih ali v proizvodnih halah
 • Napajanje: 220-240 V~/ 50-60 Hz
Mosquito ex deco, past za mrčes, uv luč, 13 w

Mere in tehnične podrobnosti

 • Dimenzije: cca. 42 x 15 cm (VxØ)
 • Teža: cca. 1 kg

Kaj je bilo odposlano

 • 1 x past za mrčes
 • Navodila za uporabo

Pogoji za dostavo

Pripravljen za dostavo Čas dostave: 5 - 7 delovnih dni

Vrednotenje kupcev

Za ta izdelek ni napisanih mnenj.

Mnenja strank iz drugih držav

Preverjen pregled

Das Gerät an sich besteht aus recht dünnen Kunststoff. Was für den preis aber zu erwarten ist. Dazu macht das gerät einen gewissen lärm, da ein kleiner motor quasi einen ventilator dauerhaft antreibt. Also zu behaupten das, dass Gerät komplett leise ist. ist einfach gelogen. Auch von dem Erfolg hab ich nochnichts mitbekommen Also wirkliche stechmücken fängt man eher nicht damit

Sama naprava je izdelana iz precej tanke plastike. Toda kaj pričakovati glede na ceno. Poleg tega naprava povzroča določen hrup, saj majhen motor stalno poganja ventilator. Torej trditi, da je naprava popolnoma tiha. je preprosto laž. Tudi o uspehu nisem opazil nič.Tako da z njim res ne loviš komarjev

Preverjen pregled

m Lieferumfang enthalten waren das Gerät, und eine deutsch/englischeprachige Bedienungsanleitung. Durch einen einfachen Knopfdruck kann der Insektenvernichter ein- und ausgeschaltet werden, er macht auch einen stabilen, soliden Eindruck. Die Anleitung ist kurz und alles Selbsterkärend. Vor der Inbetriebnahme muss der Stecker einfach nur in die Steckdose gesteckt werden. Zum Design kann ich sagen das sie optisch richtig toll ist. Der Insektenvernichter ist super, der Preis ist gut und die Leistung stimmt. Die Auffangschale lässt sich leicht rausnehmen und ist pflegeleicht. Eine Reichweite von 50m² bietet das Gerät in meinem Garten auf der Terasse ohne Chemikalien, die Insekten werden von dem violetten Licht des Gerätes angezogen und getötet und landen in der Auffangschale. Was vielleicht noch zu erwähnen wäre ist, das das gerät leise ist und keine Geräusche von sich gibt. Ich bin mit dem Gerät sehr zufrieden.

Obseg dobave je vseboval napravo in nemško/angleško navodilo za uporabo. Uničevalec žuželk se lahko vklopi in izklopi s preprostim pritiskom na gumb, poleg tega pa daje stabilen, čvrst vtis. Navodila so kratka in vse je samoumevno. Pred zagonom je treba vtič preprosto vstaviti v vtičnico. Glede dizajna lahko rečem, da izgleda res odlično. Sredstvo za uničevanje žuželk je odlično, cena je ugodna in učinkovitost je prava. Pladenj za zbiranje tekočine je enostaven za odstranitev in čiščenje. Naprava ponuja obseg 50m² na mojem vrtu na terasi brez kemikalij, žuželke privabi in ubije vijolična svetloba naprave in končajo v zbirnem pladnju. Omeniti velja, da je naprava tiha in brez hrupa. Z aparatom sem zelo zadovoljen.