Growlt Farm komplet treh vrtičkov za gojenje rastlin v nadstropjih

72 cm , 8 kg , 37 cm
865,00 € z DDV
Izberite možnost:
tema sprememb:
Pripravljen za dostavo | Čas dostave: 4 - 6 delovnih dni
  • 14 dnevni rok za vračilo izdelka
  • Poštnina brezplačna!
Growlt Farm komplet treh vrtičkov za gojenje rastlin v nadstropjih

Opis izdelka

Naj rastejo na trehnadstropjih! V 3-stopenjskem kompletu pametnega notranjega vrtička Klarstein Growlt Farm rastejo in uspevajo zelišča in zelenjava skozi celotno leto - povsem preprosto in brez pesticidov, zagotovljena trajnost in v treh nadstropjih.

Poskusite z domačim pridelovanjem s pametnim domačim vrtičkom Klarstein Growlt Farm. Doma lahko vrtnarite ne glede na to, če si želite pridelati sveže začimbe za popestritev jedi ali hrustljavo zelenjavo. Naš pametni hidroponski sistem bo dokazal svoj namen ne glede na mesto njegove namestitve ali uporabljeno zemljo. Za vaš uspeh hidroponskega vrtnarja bo poskrbel 36-delni komplet, ki je sestavljen iz posode za semena, gobe za rastline, košaric za rastline in številnih drugih pripomočkov, s pomočjo katerih bo domače vrtnarjenje resnično preprosto.

V hidro sistemu je dovolj prostora za 28 sadik, ki za svojo rast ne potrebujejo zemlje, saj korenine rastejo neposredno v 8-litrski posodi za vodo. Da bi rastline lahko vsrkale 2-komponentno hranilno tekočino z makro in mikro sestavinami, kot so fosfor, kalij in železo, nikoli ne nalijte preveč ali premalo vode, saj rastline tako rekoč skrbijo same zase. 48 W LED svetilka za pospeševanje rasti zagotavlja rastlinam ustrezno raven svetlobe. Tudi izdelek Growlt je opremljen s sistemom osvetlitve: s pritiskom na eno tipko bo izdelek samodejno uravnaval svetlobo in črpalko. Nato sistem obogati vodo s svežim kisikom in pripelje enakomerno dozo hranil v korenine. Vaša edina naloge je, da spremljate raven hranilne tekočine in jo po potrebi dodajate. Nato se sprostite in uživajte ob pogledu na rastoče pridelke. Med 25 in 40 dnevi boste dočakali svoje prve rezultate. Na vzgojene rastline boste zagotovo ponosni. Zaradi optimalne svetlobe hidroponskega sistema bodo rastline rastle hitreje, prav tako pa bo njihova podoba bujnejša!

Še več svežine iz notranjega vrtička: v našem praktičnem kompletu boste dobili dva pametna notranja vrta Growlt Farm skupaj s potrebnimi pritrdilnimi deli. Komplet je sestavljen iz stabilnega okvirja, povezovalnega kabla in izredno močnega vira za neposredno napajanje obeh zeliščnih vrtov, brez večno zapletenih kablov.

Sveže, trajno in brez pesticidov: pameten domači vrtiček Klarstein Growlt Farm bo vašo kuhinjo oskrboval s hrustljavo zelenjavo in aromatičnimi začimbami celo leto.

Prikazat več

Lastnosti in dimenzije

Growlt Farm, komplet treh vrtičkov za gojenje rastlin v nadstropjih

Pogoji za dostavo

Kaj je bilo odposlano

Pripravljen za dostavo | Čas dostave: 4 - 6 delovnih dni

Vrednotenje kupcev

Za ta izdelek ni napisanih mnenj.