Herakles-2G-R, 1200 W, 2 litra, namizni mikser, Smoothie, brez BPA, Bel

Bela , 19,5 cm , 51 cm
178,90 € z DDV
Verzije
Ready for shipping | Čas dostave: 4 - 6 dnevi
  • 14 dnevni rok za vračilo izdelka
  • Če naročilo presega 199 € je poštnina brezplačna!
Herakles-2G-R, 1200 W, 2 litra, namizni mikser, Smoothie, brez BPA, Bel
UNDERCOVER, POKROV ZA MEŠALEC, ZVOČNA ZAŠČITA, PLASTIKA
UNDERCOVER, POKROV ZA MEŠALEC, ZVOČNA ZAŠČITA, PLASTIKA Pregledna , 29 cm , 55 cm 120,90 € z DDV

Opis izdelka

Za zdravo prehranjevanje s svežimi, naravnimi sestavinami in pravim okusom. V kuhinji prijateljev zdrave prehrane ne sme manjkati profesionalni mikser Klarstein Herakles-2G.

Moč 1200 W maks. katapulira 6 rezil, ostrih kot britvica, s storilnostjo do 32.000 obratov/minuto, razmiksa tudi trda živila kot so žitarice, kocke ledu in podobno.

Za lagoden zelen smoothie ne potrebujete nič več kot vaše priljubljeno sadje v mikser in na kratko razmiksati. Za kremno juho potrebujete samo nekaj zelenjave in vročo vodo. Kaj in v kakšni količini zmiksate, je odvisno od vas, za vašo kulinarično kreativnost ni meja.

Zahvaljujoč 2-litrski posodi se lahko pripravijo jedi za celo družino ali veliko gostov. S tipko za regulacijo hitrosti zelo enostavno nastavite , ali hočete orehe samo nežno zmleti ali rajši naj ostanejo v majhnih koščkih. Nivo mletja nastavite s pulznim stikalom.

Inteligentna toplotna zaščita zagotavlja, da motor ostane hladen, tudi ob veliki uporabi. To je pomembno predvsem na profesionalnem področju. Pokrov posode je narejen iz gume, zelo enostavno se nasadi in odpre in zadrži v posodi vse, kar v njej mora ostati.

Zahvaljujoč retro dizajnu je naprava Herakles-2G primerna za vsako gospodinjstvo. Gumijaste nogice poskrbijo za trdno namestitev in varnost.

Bisfenol A (BPA) je industrijska kemična snov, ki se uporablja pri proizvodnji polikarbonatne plastike. Za doprinos zdravemu življenjskemu okolju in zdravju ljudi se pri proizvodnji odpovedujemo uporabi BPA in drugih škodljivih snovi. Kdo hoče pripravljati zdravo jed in varovati življenjsko okolje, se je z izbiro namiznega mikserja Herakles-2G odločil pravilno.

Prikazat več

Lastnosti in dimenzije

Bel namizni mikser z močjo 1200 W - za profesionalno uporabo

Do 32.000 obratov/minuto

Odličen za smoothije, juhe, sladolede in za mletje

Posoda brez BPA s kapaciteto 2 litra

Lastnosti in dimenzije

Klarstein Herakles-2G-R, 1200 W, 2 litra, namizni mikser, Smoothie, brez BPA, Bel

Pogoji za dostavo

Kaj je bilo odposlano

Ready for shipping | Čas dostave: 4 - 6 dnevi

Vrednotenje kupcev

No review available for this item.
Ustrezni produkti