Hektor kuhinjska napa

52 cm , Vgradna in izvlečna kuhinjska napa , 52 cm
229,00 € z DDV
Izberite možnost:
Prvotna barva:
Širina:
Dodatna oprema:
Ta izdelek ni na zalogi in ga je treba preurediti.
  • 14 dnevni rok za vračilo izdelka
  • Poštnina brezplačna!
Hektor kuhinjska napa

Opis izdelka

Kuhinjska napa Klarstein HEKTOR predstavlja privlačen dodatek za majhne in srednje velike kuhinje. Zanesljivo odstranjuje paro in vonj, ki nastajata pri kuhanju, ter tako poskrbi za svež zrak v prostoru.

S kuhinjsko napo Klarstein HEKTOR boste imeli med kuhanjem popoln nadzor nad paro. Seveda boste imeli tudi možnost nastavitve intenzivnosti sesanja: na voljo so tri stopnje moči sesanja. Pri najvišji stopnji sesanja kuhinjska napa zmore posesati do kar 530 m³ odpadnega zraka na uro. Vse funkcije lahko preprosto izberete s pomočjo pregledne krmilne plošče na dotik. Priročen je tudi časovnik, nastavljiv do 9 minut. Po potrebi lahko vključite tudi 2 LED-lučki, ki učinkovito osvetlita kuhalno površino. En maščobni filter iz aluminija ščiti odvodni kanal in notranjost naprave pred nečistočami.

S svojo čisto in elegantno obliko ter možnostjo vgradnje v kuhinjski element se bo kuhinjska napa Klarstein HEKTOR harmonično ujela s kakršnim koli stilom kuhinje in privabila pogled vsakega gosta vašega doma.

Z uporabo dveh priloženih filtrov z aktivnim ogljem lahko preklopite delovanje kuhinjske nape v način recirkulacije.

Prikazat več

Lastnosti in dimenzije

Hektor, kuhinjska napa

Pogoji za dostavo

Kaj je bilo odposlano

Ta izdelek ni na zalogi in ga je treba preurediti.

Vrednotenje kupcev

Za ta izdelek ni napisanih mnenj.
Ustrezni produkti